Bazıları......
- napcan066
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yok Oluş
Bazıları......
Bazı yöneticiler, gmler sevgi ile hatırlanır; bazıları işini layıkıyla yapamadığından dolayı "anılmaz."
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Bazıları......
Yine içimizi titreten bir eser kaleme almışsın, teşekkürler.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Bazıları ise kurban bayramını oto mesaj ile kutlar

Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Bazıları ise hiç kutlamaz 
- misafir2011
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- darx39
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Legend Of TayFa
Daha çok etkinlik...
xxXXTaYFaLaRXXxx
Sergo Sopromadze / Kafkasbey
Sergo Sopromadze / Kafkasbey
Göster
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Örneklendirme yapmanı istesem yapabilir misin ?
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Eski oyun yöneticileri gönüllü değildi, dev'leri vardı, kaynak sağlayıcıları vardı. Oyunda en ufak problem olduğunda anında çözülüyordu, bu sebeple o yöneticiler de oyuna daha çok katkı verebiliyorlardı. Şuan gönüllü destek takımında ki yöneticiler en başta gönüllü, ek olarak bi ton muhabbetle uğraşıyorlar. Önceden kızıyordum onlara, artık kızmıyorum. Kimse babasının hayrına şu oyunla ilgilenmeyen kaynak sahibinin olduğu ortamda bu kadar ilgilenip üstüne bide her gün onlarca kişiden hakaret almak için bişeyler yapmaz. Üstelik bu hakaret edenlerin bir çoğu gerçekten haksızken. Oyunun kritik hatasından yararlanıp, (doğrudan veya dolaylı olması farketmez) ceza yedikten sonra her gün yöneticilere sövüp sayan onlarca konu görüyoruz. AhiEvran en sonunda geçen gün bir konuya forumdan cevap vermiş ve öyle böyle de değil oturtmuş gediğine lafı. Bazen oyunun hırsına fazla kapılıp onların da insan olduğunu unutabiliyoruz. Siz bazıları diye bahsettiğiniz kişileri hatırlamasanız da olur ama hakka hakkını verip adaletli davranan birileri elbette çıkacaktır. Oyunun hiç bir aşamasında bu kadar zorlukla baş etmeye çalışan, üstelik hiç bir getiri olmadan bunu yapan ve üstüne üstük tonlarca hakarete maruz kalan yönetici topluluğu olmamıştır. Yöneticilere de sesleniyorum, fazla tevazü vasat adamdan nasihat dinletir.
Sana sadece gülüyorum..umutiraker yazdı: ↑29 May 2020 11:28 Eski oyun yöneticileri gönüllü değildi, dev'leri vardı, kaynak sağlayıcıları vardı. Oyunda en ufak problem olduğunda anında çözülüyordu, bu sebeple o yöneticiler de oyuna daha çok katkı verebiliyorlardı. Şuan gönüllü destek takımında ki yöneticiler en başta gönüllü, ek olarak bi ton muhabbetle uğraşıyorlar. Önceden kızıyordum onlara, artık kızmıyorum. Kimse babasının hayrına şu oyunla ilgilenmeyen kaynak sahibinin olduğu ortamda bu kadar ilgilenip üstüne bide her gün onlarca kişiden hakaret almak için bişeyler yapmaz. Üstelik bu hakaret edenlerin bir çoğu gerçekten haksızken. Oyunun kritik hatasından yararlanıp, (doğrudan veya dolaylı olması farketmez) ceza yedikten sonra her gün yöneticilere sövüp sayan onlarca konu görüyoruz. AhiEvran en sonunda geçen gün bir konuya forumdan cevap vermiş ve öyle böyle de değil oturtmuş gediğine lafı. Bazen oyunun hırsına fazla kapılıp onların da insan olduğunu unutabiliyoruz. Siz bazıları diye bahsettiğiniz kişileri hatırlamasanız da olur ama hakka hakkını verip adaletli davranan birileri elbette çıkacaktır. Oyunun hiç bir aşamasında bu kadar zorlukla baş etmeye çalışan, üstelik hiç bir getiri olmadan bunu yapan ve üstüne üstük tonlarca hakarete maruz kalan yönetici topluluğu olmamıştır. Yöneticilere de sesleniyorum, fazla tevazü vasat adamdan nasihat dinletir.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR