bldplt yazdı: ↑27 May 2020 17:45
bilindiği üzere 3 yıldır aynı sorunu herkez yaşadığı halde hala neden playstore ile çalışıyorsunuz oyuncuları hiçmi kaale almıyorsunuz yoksa paraya doydunuz egonuzu doyurmayamı çalışıyorsunuz ulan size alışveriş yapılmıyor diyoruz bunu anlamamak için [Düzenlendi] olmak lazım [Düzenlendi] diye sormucam cevabını biliyorum zaten her konuyu siliyorsunuz yasaklıyorsunuz size insan gibi diyoruzki playstoreden alışveriş yapılmıyor neden playstore ile hala çalışıyorsunuz playstore sizin akçenizi satmıyor satmıyor bunu anlayamıyormusunuz oyuncularınızı mağdur ediyor sizin mağdur ettiğiniz yetmiyor playstoreye alın birazda siz mağdur edin anlaşmasımı yaptınız akçeni satmayan bir site ile neden çalışırsın 3 yıldır bu sorun devam ediyor kimse burdan akçe almıyor yada alamıyor eee neden peki ısrarla bu siteyle hala devam ediyorsunuz bunu cevaplayın ?
Bahsettiğin zaman diliminde bile sadece kendim olarak söylüyorum 100 ler ce akçe aldım hiç bir sıkıntı çıkmadı zaman zaman ilgili sitede yoğunluk gecikme olabiliyor o geçici bir sorun ve ayrıca ilgili sitede 100 lerce farklı oyun kodu vs şeyler var sadece İKV ye karşı baz alıp böyle demen garip ve hiç bir sitede TTNET faturasına yansıtıp kod alamıyorken Resmi Distribütör den vazğeçmeleri imkansız gibi zaten site Türk Telekom® markası, Türk Telekom Grubu şirketleri ortak markasıdır hocam sen dedin diye vazmıgeçsinler kendi işlerinden ?
En son AhiEvran tarafından 27 May 2020 18:47 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
bldplt yazdı: ↑27 May 2020 17:45
bilindiği üzere 3 yıldır aynı sorunu herkez yaşadığı halde hala neden playstore ile çalışıyorsunuz oyuncuları hiçmi kaale almıyorsunuz yoksa paraya doydunuz egonuzu doyurmayamı çalışıyorsunuz ulan size alışveriş yapılmıyor diyoruz bunu anlamamak için [Düzenlendi] olmak lazım [Düzenlendi] diye sormucam cevabını biliyorum zaten her konuyu siliyorsunuz yasaklıyorsunuz size insan gibi diyoruzki playstoreden alışveriş yapılmıyor neden playstore ile hala çalışıyorsunuz playstore sizin akçenizi satmıyor satmıyor bunu anlayamıyormusunuz oyuncularınızı mağdur ediyor sizin mağdur ettiğiniz yetmiyor playstoreye alın birazda siz mağdur edin anlaşmasımı yaptınız akçeni satmayan bir site ile neden çalışırsın 3 yıldır bu sorun devam ediyor kimse burdan akçe almıyor yada alamıyor eee neden peki ısrarla bu siteyle hala devam ediyorsunuz bunu cevaplayın ?
Yazını baştan sona okudum. Senin beyninde delay mı var yoksa hiç çınaraltı dinlemedin mi ? Yada hiç takip etmiyor musun ? Birkaç tabanı eski ikv oyuncusu olan yönetici var. Başka kimse yok. Perdigital den alışveriş yapabilirsin. Sana cevap verebilecek biride yok , yardım edebilecek biride yok. Ya oyunda bir takı 30 t iken senin soruna bir bak ? Harbi embesil bir arkadaşsın sen.
En son AhiEvran tarafından 27 May 2020 18:48 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep:Alıntı düzenlendi
Astarastar yazdı: ↑26 May 2020 00:17
evet her indirimde yaşadığımız saçmalığı yine yaşıyoruz ve playstoreden akçe alamıyoruz ve inadına ikv hala playstore ile çalışıyor akçe satmak istemiyorlar görüntüde indirim var ama kimse alamıyor sahtekarlıktır bu madem playstore sorunlu bir site kendiniz satın akçeleri çokmu zor
İKV ile PlayStore çalışmıyor. PlayStore, yani Türk Telekom Dijital Oyun Platformu direkt bizzat İKV'nin sahibi. Yani senin bahsettiğin şekilde kendisi satıyor akçeleri. Bilgin olsun dostum.
Astarastar yazdı: ↑26 May 2020 00:17
evet her indirimde yaşadığımız saçmalığı yine yaşıyoruz ve playstoreden akçe alamıyoruz ve inadına ikv hala playstore ile çalışıyor akçe satmak istemiyorlar görüntüde indirim var ama kimse alamıyor sahtekarlıktır bu madem playstore sorunlu bir site kendiniz satın akçeleri çokmu zor
İKV ile PlayStore çalışmıyor. PlayStore, yani Türk Telekom Dijital Oyun Platformu direkt bizzat İKV'nin sahibi. Yani senin bahsettiğin şekilde kendisi satıyor akçeleri. Bilgin olsun dostum.
MECROH [59] Arz'ın Çocukları
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!