perdigital den alıyorum o da yetkili satıcısı . sıkıntısız ...Astarastar yazdı: ↑26 May 2020 00:17 evet her indirimde yaşadığımız saçmalığı yine yaşıyoruz ve playstoreden akçe alamıyoruz ve inadına ikv hala playstore ile çalışıyor akçe satmak istemiyorlar görüntüde indirim var ama kimse alamıyor sahtekarlıktır bu madem playstore sorunlu bir site kendiniz satın akçeleri çokmu zor
İkv play store dükkan
Re: akçe indirim playstore saçmalığı ve ikv
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Perdigital diye yetkili satıcı var, Playstore çok sıkıntılı bir satıcı. Hiç bir şekilde epini bekleme ve ödemede sorun yaşamıyorsun, dün çektiğim akçeler saniyesinde iletiliyor;

- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
İlgili sitede yoğunluk olduğu için zaman zaman gecikme yaşanabiliyor geçici bir sorun olabilr
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Maşallah,sen naptın yaBunudaBanlayin yazdı: ↑26 May 2020 00:38 Perdigital diye yetkili satıcı var, Playstore çok sıkıntılı bir satıcı. Hiç bir şekilde epini bekleme ve ödemede sorun yaşamıyorsun, dün çektiğim akçeler saniyesinde iletiliyor;
![]()
Playstore'un sahibi TT olduğu için çalışmaya devam edecektir. Zaten o yüzden onu bırakamadılar ama Perdigital gibi bir alternatif varken artık kullanmayın zaten çok sıkıntılı
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Re: İkv play store dükkan
Neden ininal gibi bir ton sanal kart varken hala mobil ödeme yaparak ek para veriyorsunuz anlayabilmiş değilim. Bir şeylerden şikayet etmek yerine çözümü kendiniz bulabilirsiniz hemde hiç zorlanmadan. Alternatif olarak paycell kart da mevcut
Saygılarımla.
Saygılarımla.

- Raiderx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Tears Of Fears
yuh beBunudaBanlayin yazdı: ↑26 May 2020 00:38 Perdigital diye yetkili satıcı var, Playstore çok sıkıntılı bir satıcı. Hiç bir şekilde epini bekleme ve ödemede sorun yaşamıyorsun, dün çektiğim akçeler saniyesinde iletiliyor;
![]()
MECROH [59] Arz'ın Çocukları
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!
Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
Allah arttırsın.BunudaBanlayin yazdı: ↑26 May 2020 00:38 Perdigital diye yetkili satıcı var, Playstore çok sıkıntılı bir satıcı. Hiç bir şekilde epini bekleme ve ödemede sorun yaşamıyorsun, dün çektiğim akçeler saniyesinde iletiliyor;
![]()
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
Re: playstore akçe
kardeş 12 yaşında çocuklar bile ininal kart alıp şoktan para yükletiyor bir zahmet sende yap.bldplt yazdı: ↑25 May 2020 15:26peridijitalde 50 tl bakire yüklemek istediğimde tahsil edilecek tutar 85 tl olarak çıkıyor karşıma 35 tl fark istiyorlar mobil ödemeye bu nasıl oluyorBoludanoyuncu yazdı: ↑25 May 2020 14:42 Perdigital bu sorunlar için açıldı,ki ben 35 ₺ yüklemek istediğimde yine 35₺ ödüyorum.Katkı payı ödediğimi hatırlamıyorum.Banka kartı veya ininal kart kullanmayı deneyebilirsiniz.Şu zamanda kullanmayan kimse yok.
play store ikv sıkıntıları 3 yıl
bilindiği üzere 3 yıldır aynı sorunu herkez yaşadığı halde hala neden playstore ile çalışıyorsunuz oyuncuları hiçmi kaale almıyorsunuz yoksa paraya doydunuz egonuzu doyurmayamı çalışıyorsunuz ulan size alışveriş yapılmıyor diyoruz bunu anlamamak için [Düzenlendi] olmak lazım [Düzenlendi] diye sormucam cevabını biliyorum zaten her konuyu siliyorsunuz yasaklıyorsunuz size insan gibi diyoruzki playstoreden alışveriş yapılmıyor neden playstore ile hala çalışıyorsunuz playstore sizin akçenizi satmıyor satmıyor bunu anlayamıyormusunuz oyuncularınızı mağdur ediyor sizin mağdur ettiğiniz yetmiyor playstoreye alın birazda siz mağdur edin anlaşmasımı yaptınız akçeni satmayan bir site ile neden çalışırsın 3 yıldır bu sorun devam ediyor kimse burdan akçe almıyor yada alamıyor eee neden peki ısrarla bu siteyle hala devam ediyorsunuz bunu cevaplayın ?
En son AhiEvran tarafından 27 May 2020 18:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerikler düzenlendi
Sebep: Argo içerikler düzenlendi