akçe indirimi yapıyorlar play storeden ürünü satmamak için herşeyi yapıyorlar
peridijital varmış girdim siteye kaydoldum türk telekom mobil ödeme yok vadofone ve türkcell var
1-) bende banka kredi kartı yok kullanmıyorum
2-) hattım türk telekom akçe alabileceğim tek yer play store
3-) bu 1 değil 2 değil 3 değil 10 değil 50 değil 100 değil 3 4 senedir playstoreden ne zaman akçe almaya kalksam hep bir sorun bazen sorunsuz aldım 1 kere sorunsuz aldıysam 100 kere sorunlu hata veriyor
4-) 13 yıllık oyunda nasıl akçe satılmaz play store peridijital gibi yerlerden bize akçe aldırıyorlar dükkan var ordan alsak akçeyi olmuyormu yani ?
5-) destek köstekten başka bişey değil senelerdir otomatik cevaplarla milleti oyalıyor
6-) EN ÖNEMLİ KONU KENDİ PARAMIZLA AKÇE ALAMADIĞIMIZ YETMİYORMUŞ GİBİ BİZİ TÜRK TELEKOMA YÖNLENDİRİYORLAR TÜRK TELEKOMU 5 6 KERE ARADIM HEP FARKLI KİŞİYLE KONUŞTUM BİZLE ALAKASI YOK PLAYSTORE GİBİ SİTELERİN KENDİ SİSTEMLERİ İLE İLGİLİ BİR DURUM SİZİN HATTINIZDA MOBİL ÖDEME AÇIK MOBİL HARCAMANIZ YÜKSEK 500 TL YE KADAR MOBİL ÖDEME İLE ÜRÜN ALABİLİRSİNİZ DİYORLAR YANİ KISACA TÜRK TELEKOM PLAYSTORENİN BİZLE ALAKASI YOK DİYOR BANA İNANMAYAN ARASIN KENDİ SORSUN HATTA YÖNETİM KENDİ ARASIN YÖNETİM 444 1 444 VEYA 444 0 375 ARAYIN DİYOR ARADIK BİZLE ALAKASI YOK DİYOR SİZ AKÇE SATMAK İSTEMİYORMUSUNUZ ONU AÇIKÇA SÖLEYİN BİLELİM BİZDE ALMAYIZ BU KADAR UĞRAŞTIRMAYIN ANLAMI NEDİR ? ALTI ÜSTÜ 2 ADET 5500 ÇEKECEĞİZ 2 GÜNDÜR ARAMADIĞIMIZ YER KALMADI
playstore ikv
-
Astarastar
- Salgın Koruyucusu

Re: playstore ikv
Merhabalar Astarastar
Her ne kadar PlayStore İstanbul Kıyamet Vakti'nin resmi distribütörü olsa da, destek takımlarımız farklıdır. O sebeple tarafınıza buradan yardımcı olmamız mümkün değildir.
Türk Telekom müşterisi iseniz 444 0 375, Türk Telekom müşterisi değilseniz 444 1 444 numaralı telefonları arayıp, internet servisinden bir müşteri temsilcisine bağlanarak sizi "Katma Değer Servisi"ne aktarmasını rica ediniz. İlgili birime yani Katma Değer Servisi'ne bağlanıktan sonra PlayStore hakkındaki sorununuzu dile getiriniz, akabinde şikayetiniz/talebiniz işleme alınacaktır ve bildiriminizin neticesi tarafınıza telefonla veyahut SMS ile ulaşacaktır. Bilginize sunarım.
İyi bayramlar dileriz.
Her ne kadar PlayStore İstanbul Kıyamet Vakti'nin resmi distribütörü olsa da, destek takımlarımız farklıdır. O sebeple tarafınıza buradan yardımcı olmamız mümkün değildir.
Türk Telekom müşterisi iseniz 444 0 375, Türk Telekom müşterisi değilseniz 444 1 444 numaralı telefonları arayıp, internet servisinden bir müşteri temsilcisine bağlanarak sizi "Katma Değer Servisi"ne aktarmasını rica ediniz. İlgili birime yani Katma Değer Servisi'ne bağlanıktan sonra PlayStore hakkındaki sorununuzu dile getiriniz, akabinde şikayetiniz/talebiniz işleme alınacaktır ve bildiriminizin neticesi tarafınıza telefonla veyahut SMS ile ulaşacaktır. Bilginize sunarım.
İyi bayramlar dileriz.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
-
Astarastar
- Salgın Koruyucusu

Re: playstore ikv
şimdi aradım ama hala aynı şeyi söylüyorlar bir sorun görünmüyor diyorlar ve ben akçe alamıyorum
bir sorun yoksa neden devamlı karşıma Siparişinizin ödemesi tamamlanmadı. Ödeme ve sipariş onay aşamalarını lütfen tekrar kontrol ediniz. hatası geliyor 2 gündür bu devam ediyor ve eminimki indirim bittiğinde bu hata kalkacak amaç aldırmamak ortada bir indirim var ama almayalım diye herşey yapılıyor türk telekom bizle alakası yok diyor siz bizle alakası yok diyorsunuz eee peki bu play storenin kimle alakası var sahipsizmi cinlermi yönetiyor görünmeyen varlıklar mı yönetiyor bu playstoreyi yani bu sorunun çözülmesi için cinlerle iletişim kurup rituelmi yapmak gerekiyor bir türlü çözemedim yani kendi paramla akçe alamıyorum 2 gündür bilmeyen biride zannedecekki bedava istiyor
kendi paramla alacağım ya vallahi parasını ödeyeceğim bedava istemiyorum kendi paramla ürün alamıyorum kamera şakası yapıyorsanız bir el sallayayımda bitsin bu şaka madem bu playstore sorunlu bir site neden bu işi senelerdir çözmüyorsunuz türk telekom mobil ödemeyle ben akçe alamayacakmıyım ????????????????????????????????????????????????????????????????????????