Herkese Merhaba
Karaköyde Özellikle Hortlakların sahiplendiği sokak başından sonuna kadar kesim yapıldığını üzülerek görüyoruı kesmeye gelen kimseyede su lonca var sırada deniliyor .
Karakterinizin Bile mülkiyeti size ait olmamakla birlikte Neyin sahiplenmesi bu?
Ks deniliyor vb.
oyun kuralı basit ve net ! kesilin yaratıgı kaçıramassınız. ban yersiniz video alınırsa
boshlarda sıraya girmek normal zira tek !
fakat slotların tamamına heleki sokağın başından sonuna 4 ayrı slot doğum yeri var benim yerim benim sıram diyip komple bir yeri kapatmak nasıl bir anlayış ?
oyunun loncaları 2 yada 3 kat güclendiğinde otoparkı boşaltın slotlar bizim mi diyecek ? ya sonrası
gücü 1 tane kesmeye yetecek biri bunu kesmeye hakkı yok öylemi? beklesin sahaba belki sanmıyorumya
35 yaşındayım eski forumda (sanırım artık google ön bellekte cıkmıyor fakat yolları var) ve suanki kullandığımız forumda çeşitli yazılarımı bulabilirsiniz uzun bir aradan sonra tekrar giriş yapıyorum hazır eve kapanmışken ne var yok diye gördüğüm manzara aynen bu şekilde video acık geziyorum ! slot kaçıran küfreden hakaret eden maşallah
Slotları Sahiplenmek - sıra girmek -..
Slotları Sahiplenmek - sıra girmek -..
En son AhiEvran tarafından 30 May 2020 01:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Manipülatif içerik silinmiştir.
Sebep: Manipülatif içerik silinmiştir.
Eminönü
BluECrY- Zeus -Mikail
BluECrY- Zeus -Mikail
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Slotları Sahiplenmek - sıra girmek -..
Oyunun kitlesi %99 luk kısmı 10-18 yaş arası gençler. Yol yakınken bırakın başka oyunlara bakın. Bu ergenlerle ne boss kesimi ne de başka bir şey olmaz ve olmuyorda.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Slotları Sahiplenmek - sıra girmek -..
Bazı kurallar yazılı değildir, toplumun büyük kesminin fikir birliğine vararak aldığı kararlar, kanunlaştırılmak zorunda değildir.
İnsanlarla birlikte yaşamak bunu gerektirir. Elbette, sıra almak yerine birisinin sırasında gidip slot kesmeye çalışabilirsiniz. Bu bir ban sebebi değil. Yaşınızla, insanlarla uyum içinde hareket etme çabanız takdire şayan. 18-19 yaşında diye bahsettiğiniz ergenler medeni bir şekilde birbirlerinden zorunda olmamalarına rağmen sıra alıyorken, siz bir kişinin sırasına gidip sonra da "ks diyorlar" diyebiliyorsunuz. Eminönü sunucusunda, ihtiyacınız olduğu takdirde sıra alın ben sizi 2 saat kasarım merak etmeyin.
Ayrıca evet tek sokakta olması sıkıntılı bir durum ve zaten sıra olayı bu yüzden ortaya çıkmış bir olgu. Kimse mağdur olmasın herkes sırayla yararlansın diye. Ve uzzuuuunca bir süredir, ne zaman istersem sıra bulabiliyorum. Burada suç bölgeyi çıkaranda.
İnsanlarla birlikte yaşamak bunu gerektirir. Elbette, sıra almak yerine birisinin sırasında gidip slot kesmeye çalışabilirsiniz. Bu bir ban sebebi değil. Yaşınızla, insanlarla uyum içinde hareket etme çabanız takdire şayan. 18-19 yaşında diye bahsettiğiniz ergenler medeni bir şekilde birbirlerinden zorunda olmamalarına rağmen sıra alıyorken, siz bir kişinin sırasına gidip sonra da "ks diyorlar" diyebiliyorsunuz. Eminönü sunucusunda, ihtiyacınız olduğu takdirde sıra alın ben sizi 2 saat kasarım merak etmeyin.
Ayrıca evet tek sokakta olması sıkıntılı bir durum ve zaten sıra olayı bu yüzden ortaya çıkmış bir olgu. Kimse mağdur olmasın herkes sırayla yararlansın diye. Ve uzzuuuunca bir süredir, ne zaman istersem sıra bulabiliyorum. Burada suç bölgeyi çıkaranda.