KLAN SAVAŞLARI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BurakAYDIN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Nostalji

KLAN SAVAŞLARI

Mesaj gönderen BurakAYDIN »

Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben kendi sunucum (Beyazköşk) hakkında bir şikayette bulunacağım. Arz ve Lodos klan savaşlarında bazı arkadaşlar kendilerini çok kaybediyorlar ve oyunun içinde gibi hissediyorlar yani yaşam merkezinin tam ortasına koyuyor bu oyunu.. Bu çok üzücü bir durum dışarıda pasif kişilikler oyunda ahkam kesiyorlar, dışarıda yapamadıkları, yansıtamadıkları, hep hayalini kurdukları kişiliği oyunda elde ettiklerini düşünerek, o kişilikte bir lugata bürünüp o şekilde davranış sergiliyorlar. Bu durum artık bıktırmaya başladı. Ben şahsen fanatik kesmeyi kendi halinde takılmayı seven arada bir klana girip karizma bitene kadar savaşıp geri çıkan biriyim ama klana giriyorum kimseyle diyaloğum bile yokken beni kesen adam direk “eşşeğe bak” “ahahahha salak öldü” “kolsuz” tarzında kelimeler kullanıyor yani bir insan kesilince eşşek mi oluyor ? Bunu diyen kişinin yaş seviyesinide az çok tahmin ediyorum fakat önce terbiye saygı bu sunucu eskiden böyle değildi 11 yıldır Beyazköşk’te oynuyorum bu kadar gereksiz insanı bir arada görmedim. Bu durumu bence düzeltebiliriz arkadaşlar ciddi anlamda birbirimize saygılı sevgili davranalım birini kestiğinizde illa birşey yazacaksanız rakipte tebessüm bırakıcak birşey yazın. İlla oyunun içindeymişçesine oynayacaksanızda meydanda yiğitçe savaşın en sonda dostluk kazansın. Ne bu Allah aşkına saçma sapan bir muhabbet tutturmuşsunuz gidiyor. Eskiden yardım vardı dostluk vardı birlik vardı şimdi yemin ediyorum herkes çakal olmuş bakın ciddi ciddi kimle dostluk yapacağımızı 10 kere düşünür olduk bu oyunu ne hale soktunuz. Sizlerden ricam şudur; bu oyunu oynamayı seviyorsunuz, 7/24 online’sınız o zaman bu oyunu bitirmeye yönelik değilde onarmaya yenilemeye yönelik çalışmalar yapalım oyuncular olarak. Saygılar.

- pizZicaTo
- IııALBAYııI
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: KLAN SAVAŞLARI

Mesaj gönderen Skull »

Oyuna kayıt olurken hastaneden, üzerinde; "Hem zihinsel hem de fiziksel olarak yapılan kontroller sonucunda, İstanbul Kıyamet Vakti adlı oyuna kayıt olup oynayabilmesine engel olan her hangi bir duruma rastlanmamıştır." ibaresi belirtilen bir sağlık raporunun istenmesi zorunlu hale gelmelidir. Yani başka türlü yapacak bir şey yok. :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
IFonQzrail
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Mesaj gönderen IFonQzrail »

Sadece beyaz köşk sunucusu değil diğer sunucularda da bu arkadaşlardan mevcut. Alt tarafı bir oyun kesilirsin kesersin amaç birlikte eğlenmek ve bir şeyler yapmak. Oyun ilerleyen zamanda kapanınca bu arkadaşlarda real hayatına geri dönecek sanırım :')

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

SalurBeyi yazdı: 30 Oca 2018 19:51
Resim
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Zuvay »

BurakAYDIN yazdı: 25 May 2020 03:34 Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben kendi sunucum (Beyazköşk) hakkında bir şikayette bulunacağım. Arz ve Lodos klan savaşlarında bazı arkadaşlar kendilerini çok kaybediyorlar ve oyunun içinde gibi hissediyorlar yani yaşam merkezinin tam ortasına koyuyor bu oyunu.. Bu çok üzücü bir durum dışarıda pasif kişilikler oyunda ahkam kesiyorlar, dışarıda yapamadıkları, yansıtamadıkları, hep hayalini kurdukları kişiliği oyunda elde ettiklerini düşünerek, o kişilikte bir lugata bürünüp o şekilde davranış sergiliyorlar. Bu durum artık bıktırmaya başladı. Ben şahsen fanatik kesmeyi kendi halinde takılmayı seven arada bir klana girip karizma bitene kadar savaşıp geri çıkan biriyim ama klana giriyorum kimseyle diyaloğum bile yokken beni kesen adam direk “eşşeğe bak” “ahahahha salak öldü” “kolsuz” tarzında kelimeler kullanıyor yani bir insan kesilince eşşek mi oluyor ? Bunu diyen kişinin yaş seviyesinide az çok tahmin ediyorum fakat önce terbiye saygı bu sunucu eskiden böyle değildi 11 yıldır Beyazköşk’te oynuyorum bu kadar gereksiz insanı bir arada görmedim. Bu durumu bence düzeltebiliriz arkadaşlar ciddi anlamda birbirimize saygılı sevgili davranalım birini kestiğinizde illa birşey yazacaksanız rakipte tebessüm bırakıcak birşey yazın. İlla oyunun içindeymişçesine oynayacaksanızda meydanda yiğitçe savaşın en sonda dostluk kazansın. Ne bu Allah aşkına saçma sapan bir muhabbet tutturmuşsunuz gidiyor. Eskiden yardım vardı dostluk vardı birlik vardı şimdi yemin ediyorum herkes çakal olmuş bakın ciddi ciddi kimle dostluk yapacağımızı 10 kere düşünür olduk bu oyunu ne hale soktunuz. Sizlerden ricam şudur; bu oyunu oynamayı seviyorsunuz, 7/24 online’sınız o zaman bu oyunu bitirmeye yönelik değilde onarmaya yenilemeye yönelik çalışmalar yapalım oyuncular olarak. Saygılar.

- pizZicaTo
- IııALBAYııI
Bu sanırım psikolojik bir sorun.Ortaokul çağlarından beri bu oyunu oynayan ama hayatta başka hiçbir şeye yönelmemiş ve kendini bu oyunla tanımlayan bazı arkadaşlar yıllarını çürüttükleri bu oyunda egolarını tatmin etmeye başlıyorlar.Yıllarca oynayıp oyundaki her aşamayı yaşayan arkadaşlar son olarak bu raddeye geliyorlar sanırım.Gerçekten çok üzücü bir durum bu.Bir şifacı olarak eski meteor savaşlarında öldüğümde (ona zarar veremeyecek bir konumda olduğum için) şahsıma değil tanıdıklarıma veya klanıma adım üzerinden hakaretler yağıyordu.Ciddi anlamda psikolojik bir sorun bence bu.
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Artık nerdeyse hemen hemen her oyunda olduğu gibi bu oyundada başladı.Herkesin en güçlü kendisi hissetmek için yapmaya başladığı şeyler üzücü ama düzeltecek de bizleriz
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

BurakAYDIN yazdı: 25 May 2020 03:34 Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben kendi sunucum (Beyazköşk) hakkında bir şikayette bulunacağım. Arz ve Lodos klan savaşlarında bazı arkadaşlar kendilerini çok kaybediyorlar ve oyunun içinde gibi hissediyorlar yani yaşam merkezinin tam ortasına koyuyor bu oyunu.. Bu çok üzücü bir durum dışarıda pasif kişilikler oyunda ahkam kesiyorlar, dışarıda yapamadıkları, yansıtamadıkları, hep hayalini kurdukları kişiliği oyunda elde ettiklerini düşünerek, o kişilikte bir lugata bürünüp o şekilde davranış sergiliyorlar. Bu durum artık bıktırmaya başladı. Ben şahsen fanatik kesmeyi kendi halinde takılmayı seven arada bir klana girip karizma bitene kadar savaşıp geri çıkan biriyim ama klana giriyorum kimseyle diyaloğum bile yokken beni kesen adam direk “eşşeğe bak” “ahahahha salak öldü” “kolsuz” tarzında kelimeler kullanıyor yani bir insan kesilince eşşek mi oluyor ? Bunu diyen kişinin yaş seviyesinide az çok tahmin ediyorum fakat önce terbiye saygı bu sunucu eskiden böyle değildi 11 yıldır Beyazköşk’te oynuyorum bu kadar gereksiz insanı bir arada görmedim. Bu durumu bence düzeltebiliriz arkadaşlar ciddi anlamda birbirimize saygılı sevgili davranalım birini kestiğinizde illa birşey yazacaksanız rakipte tebessüm bırakıcak birşey yazın. İlla oyunun içindeymişçesine oynayacaksanızda meydanda yiğitçe savaşın en sonda dostluk kazansın. Ne bu Allah aşkına saçma sapan bir muhabbet tutturmuşsunuz gidiyor. Eskiden yardım vardı dostluk vardı birlik vardı şimdi yemin ediyorum herkes çakal olmuş bakın ciddi ciddi kimle dostluk yapacağımızı 10 kere düşünür olduk bu oyunu ne hale soktunuz. Sizlerden ricam şudur; bu oyunu oynamayı seviyorsunuz, 7/24 online’sınız o zaman bu oyunu bitirmeye yönelik değilde onarmaya yenilemeye yönelik çalışmalar yapalım oyuncular olarak. Saygılar.

- pizZicaTo
- IııALBAYııI
+1
Kesinlikle katılıyorum, meranda da bir farkı yok. Birbirinin analarına bacılarına küfür edenler mi dersin düşmanının annesinin adına lonca açan mı dersin, meran açıldıgı günden beri oynuyorum ilk kez böyle bir şey görüyorum. Kanlı bıçaklı olduğumuz loncalarla bile bir kez birbirimize küfür etmedik savaş bitince bölgeden elinize sağlık yazıp çıkardık, aynı şekilde cevap alırdık.
Hani bir laf var ya"O iyi insanlar o güzel atlara binip çekip gittiler Demirin tuncuna insanın ... kaldık".
En son Volfied tarafından 26 May 2020 14:34 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerikli kısım silinmiştir.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön