Aynı gün hem hesaplar arası karakter hem de sunucu transferi yapılabilir mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
07jamesbond
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Aynı gün hem hesaplar arası karakter hem de sunucu transferi yapılabilir mi?

Mesaj gönderen 07jamesbond »

Öncelikle konuyu ''İKV Dükkan'' başlığı altında açacaktım ama orada başlık açma seçeneği yoktu. Benim e-posta adresli hesabıma kayıtlı karakterim var. O karakterimi bugün telefon numaralı hesabıma aktarma talimatı verdim ve sabah güncellemeden sonra aktarılmış olacak. Bugün, aynı karakteri başka bir sunucuya aktarabilir miyim?
Kullanıcı avatarı
Dawnguard
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Companions

Re: Aynı gün hem hesaplar arası karakter hem de sunucu transferi yapılabilir mi?

Mesaj gönderen Dawnguard »

Böyle bişey yapmanı tavsiye etmiyorum.Mümkünse bile aksilik çıkarsa karakter leyla olur.Destek alabilir misin bu durumda ondan bile emin değilim
Resim
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Re: Aynı gün hem hesaplar arası karakter hem de sunucu transferi yapılabilir mi?

Mesaj gönderen Sonne »

07jamesbond yazdı: 22 May 2020 18:36 Öncelikle konuyu ''İKV Dükkan'' başlığı altında açacaktım ama orada başlık açma seçeneği yoktu. Benim e-posta adresli hesabıma kayıtlı karakterim var. O karakterimi bugün telefon numaralı hesabıma aktarma talimatı verdim ve sabah güncellemeden sonra aktarılmış olacak. Bugün, aynı karakteri başka bir sunucuya aktarabilir miyim?

Hiç bulaşma derim. Bu tür sunucu güncellemesini gerektiren durumları ayrı günler içerisinde yapman gerekiyor, olası bir aksilikte destekte verilmiyor maalesef.
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Bu dediğini anca Eminönü - Kuklacı arasında yapabilirsin. Eminönünde güncelleme 6'da, Karakter aktardığın sunucunun saatine göre gider.Yani 6.00'da eminönünde attıgın karakter 6.00'da Kuklacıda olur ve hemen o saatte kuklacıda hesap aktarımı yaparsak 6.15'te kuklacı güncellemesinde kendi hesabında olur sevgilerle..
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Kullanıcı avatarı
07jamesbond
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 07jamesbond »

Heaven1925 yazdı: 22 May 2020 19:08 Bu dediğini anca Eminönü - Kuklacı arasında yapabilirsin. Eminönünde güncelleme 6'da, Karakter aktardığın sunucunun saatine göre gider.Yani 6.00'da eminönünde attıgın karakter 6.00'da Kuklacıda olur ve hemen o saatte kuklacıda hesap aktarımı yaparsak 6.15'te kuklacı güncellemesinde kendi hesabında olur sevgilerle..
Peki hesaplar arası transfer yaparken aynı zamanda akçe ile klan değişimi alsam problem olur mu sizce? Güncelleme ile hem karakterim hesap değiştirmiş olacak hem de klan.
Kullanıcı avatarı
Volfied
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi

Mesaj gönderen Volfied »

Karakter/Sunucu transferi, silah yükseltme gibi sunucu güncellemesi gerektiren uygulamalarda tek işlem yapmanızı öneriyoruz, zira hesap hakkında birden fazla sunucu güncellemesi gerektiren işlem yapmanız geri dönüşü olmayan hataların meydana gelmesine neden olabilmektedir.

Bilginize.
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön