Herkese Merhaba
Forumda Son seviyeye Sancak Beyi'ne ulaşan kullanıcı var mıdır ? 6500 mesaj sınırı çok yüksek bir sınır değil midir sizce ?
Karaköy geldiği için Yeni forum seviyesi sınırları ve görselleri gelir mi ?
Forum Seviye
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Forum Seviye
En yüksek bir eleman vardı O elemanın adını unuttum rahat bir 8-10 sene girmiyor foruma yalnız
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

Mesela şey olsa güzel olabilirdi.Sağ üste en iyi 10 kişi,beyazköşk'ün en iyi 10 kişisi,Lodos'un ve Arzın Çoçuklarının en iyi 10 Kişisi çok güzel olurdu.
6500 fazla bir mesaj sayısı değil. Günde 100 mesaj atılsa 65 günde son seviyeye gelinebilinir. Saçma sapan yorumlar yazmaktansa mantıklı yorumlar yazıp son seviyeye ulaşılmasa da olur diye düşünüyorum. 
- Producer
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Eskiden klan parası yüksek olan en iyi 100 (50 de olabilir emin değilim) listesi vardı. Sanıyorum bazı oyuncular haksız kp kazandıkları için o liste kaldırıldı. Forumun rütbe sistemi gelmeden önce de mesaj sayılarını yarıştırıyorlardı. Rekabet hiçbir zaman bitmeyecekBoludanoyuncu yazdı: ↑20 May 2020 22:24 Mesela şey olsa güzel olabilirdi.Sağ üste en iyi 10 kişi,beyazköşk'ün en iyi 10 kişisi,Lodos'un ve Arzın Çoçuklarının en iyi 10 Kişisi çok güzel olurdu.

En yüksek benim, (şuan 5.457)
benden sonra Retaliation. Senin dediğin AlpAykan ama onun mesajları 4500'lerde. O kadar yıl içinde bu rekoru da kıralım değil mi
- misafir2011
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Bizim devreler en yüksek seviyelere ulaştı .. Canceazci nickli arkadaşımız bı ara bayağı yükselmişti. Sonrasını hatırlamıyorum. Bende haydegidelummm adlı hesabımla en yüksek 4-5 kişiden biriydim . İsteyerek hesabımı dondurdum.
bahsettiğim dönem 2011-2013 arası bir dönem hatt MPGD diye sadece Meran da post kasmak üzere forum loncasi bile kurmuştuk. Eskiler hatırlar diye düşünüyorum.
En son misafir2011 tarafından 20 May 2020 23:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Eski bir dost..
TLKKRN
TLKKRN
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı

Gayet güzel bir öneri fakat burası diğer bir sosyal medya platformu gibi olmadığı için günde 100 mesaj atmak gayet zor bir durum.Bu mesajların içeriği sonlara doğru mesaj atılmak için mesajlar gibi olabilir.
Gerçekten GM'ler açıklasın birinciyi biraz hava atarız
Afrasiyab burada olsaydı seni sonsuza dek banlamıştı.misafir2011 yazdı: ↑20 May 2020 23:36 Bizim devreler en yüksek seviyelere ulaştı .. Canceazci nickli arkadaşımız bı ara bayağı yükselmişti. Sonrasını hatırlamıyorum. Bende haydegidelummm adlı hesabımla en yüksek 4-5 kişiden biriydim . İsteyerek hesabımı dondurdum.bahsettiğim dönem 2011-2013 arası bir dönem hatt MPGD diye sadece Meran da post kasmak üzere forum loncasi bile kurmuştuk. Eskiler hatırlar diye düşünüyorum.