Piyasa Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ManTheBoundaries
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Piyasa Hakkında

Mesaj gönderen ManTheBoundaries »

Anakin hayatında tüm atmadın galiba bir de oyundan anlamayan görevleri olanların da görevini aradan cikarirsin diyorsun beş altı kere tüm atmak galiba 8483939 saat sürer
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

AnakinLandWalker yazdı: 19 May 2020 12:37 5 gün kadar önce oyuna döndüm. 3.5t para yaptım bu süreçte ve 57 lvlim şu an (Şahsen çok maden çekebilen yada oyunda uzun vakit geçiren bir insan değilim). Evet piyasalar çok yüksek fakat bu durum sizinde işinize gelebilir. Çektiğiniz madenin fiyatı uçuksa siz de uçuktan satıcaksınız. Kimse bana piyasası 1t olan bir malzemeyi 100mden sattığına inandıramaz. Çemberlitaş'tan düşen materyaller ortalama 10 bono ediyor. Yeni başlayanlara da yardımcı olmak amacıyla gün içinde 5 6 defa tüm atsanız 2 erg düşse kısa günün karı diyip cebinize koyabilirsiniz. Evet düzeltilmesi gereken şeyler var fakat foruma bakınca her 3 gönderiden 2si bu konuda ağlama duvarı da olmamalı.
Çemberlitaş diyorsunda tüm atmak 20 dk ortalama ki düşmese boşu boşuna gireceksin hadi 50 çemberli attın 20 kere materyal düşürdün diyelim. 20 materyal tane 30 dan saysan 6 t civarı para yapıyor giden stres ve dakikan kaç? 1000 dakika.

Saate böldüğümüzde 16 küsür saat oluyor yani sen 16 saatini 6 t para kasmak için veriyorsun git part time çalış para kazan o parayı daha akılcı kullanıp 25 katı para kasmış olacaksın hem stres hem zamanı satın alacaksın oyunda böylece.
Kullanıcı avatarı
SalurBeyi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kıraathanesi

Mesaj gönderen SalurBeyi »

Dofians yazdı: 16 May 2020 18:39 Mesela xenotim 2m olursa, ben gidip çöp item toplar işportaya satarım ve 1-2 saat içinde rahatlıkla 2m çıkarıp 1 xeno alırım.
Önerimse: Oyundan en fazla 999m paranız olabilir kuralı kalkacak, bir sabah güncelinde herkesin kasasında ne kadar bono varsa bozdurulup nakit haline çevirilecek(bakınız oyuncudan beklenmeyecek sistem bu çevirme işlemini kendisi yapacak), nakit haline çevirdikten sonra artık 3 sıfır mı atarsınız 6 sıfır mı atarsınız bilmem atın şunları. Ayrıca ticaret açınca da para koymak için tek tek tıklayacağımıza metin2 tarzı kutu açıp direkt olarak meblayı girebilmemiz gerek. Mesela 2mden xeno alacaksam ticaret açıp ctrl+sol tık yerine kutuya 2000000 yazacağım ve ticareti tamamlayacağım
Mantıklı. Ama bunun da bulurlar bir yolunu, hilesini.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
Kullanıcı avatarı
Megaevil
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Megaevil »

AnakinLandWalker yazdı: 19 May 2020 12:37 5 gün kadar önce oyuna döndüm. 3.5t para yaptım bu süreçte ve 57 lvlim şu an (Şahsen çok maden çekebilen yada oyunda uzun vakit geçiren bir insan değilim). Evet piyasalar çok yüksek fakat bu durum sizinde işinize gelebilir. Çektiğiniz madenin fiyatı uçuksa siz de uçuktan satıcaksınız. Kimse bana piyasası 1t olan bir malzemeyi 100mden sattığına inandıramaz. Çemberlitaş'tan düşen materyaller ortalama 10 bono ediyor. Yeni başlayanlara da yardımcı olmak amacıyla gün içinde 5 6 defa tüm atsanız 2 erg düşse kısa günün karı diyip cebinize koyabilirsiniz. Evet düzeltilmesi gereken şeyler var fakat foruma bakınca her 3 gönderiden 2si bu konuda ağlama duvarı da olmamalı.
Önceki piyasada rahat rahat maden toplayıp, efsunlu eşyalar veya materyaller kasıp barut ve çip paralarını çıkartabiliyordu üretim yapmak isteyen oyuncular.Ancak şu anda kat ve kat zorlaştı bu durum.Mesela sık sık alaşım kasan arkadaşlar çok üzülmüştür diye düşünüyorum.Alaşımın piyasası 200-250 milyon arası değişiyor.Sıra olduğu için günde 2-3 saat dursan 5-6 tane veya civarı düşürebiliyorsun,tabii ki şansa bağlı ancak genel olarak böyle, şu an piyasası 500-600 milyon olan madenler için düşündüğüne 2 tane maden çıkarabiliyorsun.Materyal istiyorsan anca 1 tane barut alabilirsin.Eskiden olsa buna karşın 3-4 materyal ve maden alabilirdi.
Maden çekeyim desen, 1 günde bol bol Sevgi çiçeği ve istanbul kardeleni çekebilirsin ancak taaffeite ve painite gerçekten zor çıkıyor.Ayrıca istanbul ve sevgiye göre fiyat farkı olarak aralarında uçurum var.
En iyi seçenek bana göre materyaller için boss kesmek olacaktır.Üstünü dizen arkadaşlar bile materyaller için bosslara gitmeye başlayacak gibi görünüyor.

Oyunun zorluğu ve gidişatı tamamen değişiyor bence.Umarım oyuna zarar vermez bu durum.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Esadullah yazdı: 17 May 2020 00:26 Şu bono denilen illet oyuncular arası alışverişe konulmaz ise fiyatlar baya baya düşer!
Düşününce bu ve oyundan iki sıfır atma fikri hiç fena değil
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
BeterBocek
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

BU PİYASA NEDEN ALLAK BULLAK ?

Mesaj gönderen BeterBocek »

Arkadaşlar 2 senedir Yoktum ve Tekrar başlıyayım dedim dolmuş taşmış olayları üzerine girip bir de ne göreyim Oyunda ticaret kalmamış Adam met 2 1 için 4 T diyor Neden Böyle Oldu Düzelmesi gerekmez mi şuan hiç bir şey yapılamıyor önüme gelen herkez dizilmiş eksiksiz alaskalı kimse kalmamış yorumlarınızı bekliyorum :thinking_face:
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Re: BU PİYASA NEDEN ALLAK BULLAK ?

Mesaj gönderen faysbok »

Düzelmesi gerekiyor evet ve alternatif örneklerde var ama düzeltecek kimse yok hocam. Hoşgeldin tekrardan alışıyorsun zamanla koymuyor 😂😂
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
ezel
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ezel »

Mecburen kendi işini kendin görüyosun. ':)
Ben kendi kendimle aklım karışık..
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Merhaba
Evet piyasa arttı fakat satacağın şeyler artmadı anlamına gelmiyor bu.Tek sıkıntı piyasada bulunmamasıdır.
Kullanıcı avatarı
Hawkeye
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hawkeye »

Oyundaki para birimi Venezuela bolivarından farksız durumda. Düzelecek gibide durmuyor , bunun için oyun içinde bulunan eritilmesi gerekli ticarete konulan para miktarı artmalı. Ama bununla uğraşacak, insan kalmadığı için böyle bir beklentiye girmekte gereksiz . Bu durumda yakınan arkadaslara tavsiyem, maden dönün sürekli.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön