Yeni Sunucu Açılmalı mı ? Lütfen Herkes Katılabilir mi?
Re: Yeni Sunucu Açılmalı mı ? Lütfen Herkes Katılabilir mi?
Kardeşim maden fiyatından şikayetçi olduğun için yazıyorsun bunu defalarca tekrarlamışsın fakat oyunda kopya bono kopya maden devam ettikçe yeni açılan server a da bu kopyacılar hesaplarını aktarabileceği için aynı muhabbet o serverda da devam edicek.Marttan evveline kadar oyunda kimsecikler yoktu zaten pandemi süreci bitince eski haline dönecek tüm serverleri toplasan bi dolu server etmeyecek duruma gelecek zaten hasta yatağında yatan bi oyuna yeni server gelmesinin hiçbir manası yok ayrıca diyelim ki yeni server açıldı ve bu servera aktarım yapılmıyor.Bu durumda da oyun ilerlemez çünkü yeni kasacak arkadaşların 1 grup bölgesi (çemberlitaş) bitirmesi mümkün değil çünkü artık grup bölgeleri eskisinden daha zor.Şimdi soruyorum zaten oyunda bu kadar sorun varken birde yeni server açılmasının mantığı nerdedir ?
Anketi daha ciddi bir konu altında toplayarak anket olarak paylaşabiliriz.. ses getirebilir.dade1302 yazdı: ↑19 May 2020 14:00Aynen, katılıyorum. Anket sayesinde sesimizi açık ve net şekilde duyurabiliriz.faysbok yazdı: ↑19 May 2020 13:42Öncekiler evet konu açıyordu ama sadece teklifte bulunup gidiyorlardı isteğini belirtmenin birçok yöntemi var. Eskiden İkv oyuncuları yürüyüşler yapardı tepkilerini göstermek için artık öyle bir şey kalmadı. Bizler isteklerimizi belirtmezsek hiçbir şey değişmeyecektir. Bence bu anket mantıklı bir yol bu konuyu güncel tutarsak yönetimden bir cevap alma imkanımız olabilir.. sonuçta diktatörlükle yöneten bir yönetici kadromuz yok fikrimize saygı duyup bir açıklama yapacaklardır..dade1302 yazdı: ↑19 May 2020 13:40Hocam anket açtım . İsteyen katılsın, görüşünü belirtsin. Şu anki sunucularda bir madene 500 milyon para vermek pek akıl karı değil.
Şu an hiçbir sunucuda karakterim yok. Eğer yeni sıfır sunucu açılırsa oynarım. Bu şekilde düşünenler varsa ankete katılsın. Başka da diyeceğim bir şey yok.
Tekrar yazıyorum. Eğer 59 level yeni bir sunucu açılmasını ve şu saçma maden piyasasından kurtulmak istiyorsanız ankete girip evet oyu kullanabilirsiniz.
https://www.strawpoll.me/20098696/r
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Haklısın ama bu sunucuya transferlerin kapıltılması en hayırlısı olur.. her şeyden uzak kalacak bir bölüm.Zuvay yazdı: ↑19 May 2020 14:18 Kardeşim maden fiyatından şikayetçi olduğun için yazıyorsun bunu defalarca tekrarlamışsın fakat oyunda kopya bono kopya maden devam ettikçe yeni açılan server a da bu kopyacılar hesaplarını aktarabileceği için aynı muhabbet o serverda da devam edicek.Marttan evveline kadar oyunda kimsecikler yoktu zaten pandemi süreci bitince eski haline dönecek tüm serverleri toplasan bi dolu server etmeyecek duruma gelecek zaten hasta yatağında yatan bi oyuna yeni server gelmesinin hiçbir manası yok ayrıca diyelim ki yeni server açıldı ve bu servera aktarım yapılmıyor.Bu durumda da oyun ilerlemez çünkü yeni kasacak arkadaşların 1 grup bölgesi (çemberlitaş) bitirmesi mümkün değil çünkü artık grup bölgeleri eskisinden daha zor.Şimdi soruyorum zaten oyunda bu kadar sorun varken birde yeni server açılmasının mantığı nerdedir ?
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

neyse arkadaşlar konu kilitlenebilir halinizden memnunmuşsunuz zaten 
ömer hayyam'dan alıntı yapmak istiyorum " İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, müstahaktır ona her türlü zillet! "
KONUYU KİLİTLEYEBİLİRSİNİZ.
ömer hayyam'dan alıntı yapmak istiyorum " İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet, müstahaktır ona her türlü zillet! "
KONUYU KİLİTLEYEBİLİRSİNİZ.