Ben ve loncam eski tılsım oyuncularıyız o zamanlar sunucu çok canlıydı ve insanlar çok yardımseverdi. Şimdi nasıl durum tam olarak ? Karaköy bölgesi kalabalık mı ? İnsanlar baştan karakter kastığında görev konusunda zorlanıyor mu ? Ve en önemlisi şuan sunucu item ve maden piyasası ne durumda ?
Sunucu değiştirmek mantıklı mı ?
Re: Sunucu değiştirmek mantıklı mı ?
Göster
Ancande yazdı: ↑17 May 2020 23:52Ben ve loncam eski tılsım oyuncularıyız o zamanlar sunucu çok canlıydı ve insanlar çok yardımseverdi. Şimdi nasıl durum tam olarak ? Karaköy bölgesi kalabalık mı ? İnsanlar baştan karakter kastığında görev konusunda zorlanıyor mu ? Ve en önemlisi şuan sunucu item ve maden piyasası ne durumda ?
Maalesef öyle hocam...Skull yazdı: ↑17 May 2020 20:14Herkes kendi çıkarını düşündüğü için zaten oyun bu halde.Gösterfaysbok yazdı: ↑17 May 2020 19:55Öyle ama... kimse olmayıncada yardımlaşma olmuyor.. arkadaşın şikayeti ondan zaten..knees2faces yazdı: ↑17 May 2020 19:28sonra bos kaçırma kavga olayları çoğalıyor, oyunu zehir ediyorlar. 1 sene önce oldu öyle.Skull yazdı: ↑17 May 2020 19:19Nüfus biraz az sanki. Yeteri kadar kalabalığa ulaşması lazım.Gösterknees2faces yazdı: ↑17 May 2020 19:15
Ne olacak herkesi toparlayınca bırak böyle kalsın huzurlu sunucu.![]()
Tuzu kuru olan halinden memnun.
![]()
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- xWINCHESTERx
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
Eminönü sunucusu belki de hiç olmadığı kadar kalabalık olduğu için para kasma yöntemleri de oldukça kısıtlı oluyor. Bahsettiğiniz gibi her bölgede para kaynağı olan bosslarda çok fazla karakter gün boyunca bekliyor. Sıra beklemeniz öyle almanız gerekiyor. Ticaret de ben şahsen en son Hidrojen in 200m olduğu civarlarda bırakmıştım. Yaklaşık 2 aydır hiç ticaret yapmıyorum. Sürekli piyasa dalgalanıp değişiyor. Biraz sıkıntılı, Eminönü'nden daha tenha ve ticaretin durgun olduğu bir sunucuya geçmek iyi bir fikir olabilir.
Youtube kanalım : https://www.youtube.com/channel/UCU8cWe ... ivflPGfD1Q
WINCHESTER
xWINCHESTER
ıWINCHESTERı
bestofthebest
Winter Is Coming
WINCHESTER
xWINCHESTER
ıWINCHESTERı
bestofthebest
Winter Is Coming
eminönü çok kötü oldu aşırı kalabalık ticaret çok kötü
kesinlikle ayrılın anka iyi fakat oradaki tüm önemli yerler sabahtan geceye kadar tutulu
orayada gitseniz boş olacak
aralardaki serverlarda takılın
kesinlikle ayrılın anka iyi fakat oradaki tüm önemli yerler sabahtan geceye kadar tutulu
orayada gitseniz boş olacak
aralardaki serverlarda takılın
- SalurBeyi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Dostlar Kıraathanesi
Bu söyleyeceğim sadece bir tahmin. Bence bütün sunucular aşağı yukarı böyle.
Oyunda artık m diye bir para birimi yok maalesef.
3-4 gün önce 6 adet M21 tılsımı 1,5T'den sattım.
500K'ya sattığımı hatırlıyorum.
100M'den karizmamı almak için teklifte bulunanları söylemiyorum bile.
ölüm tatlı bir hayal oldu artık
250 K veya 500kya karizma sattığım günlerde sermaye kaynağıydı 100m’e satmak nedir?SalurBeyi yazdı: ↑19 May 2020 11:08 Bu söyleyeceğim sadece bir tahmin. Bence bütün sunucular aşağı yukarı böyle.
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR