Çemberlitaş Görevi Olupta Yapamayanlar
-
- Acemi Savaşçı
Migrat ve Çemberlitaş Görevi
Migrat ve çemberlitaş görevlerime yardımcı olabilecek var mıdır acaba?
- Emoscann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Trakya V Salvatore
Re: Çemberlitaş Görevi Olupta Yapamayanlar
Ekip olarak yeterli sayıya ulaşamadığımızdan dolayı Gaffar bey görevlerini sürderemiyoruz dolayısıyla forumdan alım yapmıyoruz. Fakat şöyle ki arada boş vakit bulunca ekibi toplayıp meteor bölgesi lodos çemberlitaş girişi önünden rastgele görevi olan bir arkadaşı alıp görevini gerçekleştiriyoruz. Akşam saatlerinde oralarda olmanızı tavsiye ediyorum. Bol şanslar arkadaşlar
TRAKYA PAŞAELİ CEMİYETİ LONCA BAŞKANI
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Emoscann(2005)
HydRopHopiA(2008-2012)
ZeusKabadayı(2012-2020)
FRİGG(2014-2020)
AsiLxTÜRK(2010-2020)
TsKxHxGeNeRaL(2008-2014)
Fianxinvariablex(2007-2010)
Selam migrat ve sığınak görevlerini yaptım Çemberlitaş görevleri kaldı khaosu yaptım nick Deadshot her akşam saat 22 ile 24 30 arası aktif oluyorum şimdiden teşekkürlermacheta yazdı: ↑31 Ara 2019 18:27 Beyler başlıkta belirttiğim gibi çemberlitaş görevi olupta yapamayan arkadasları bir araya toplayıp oyuna geri kazandırmak amacıyla bir açık bölge çt etkinliği yürütmek istedim.Görevi olanlar veya görevi olanlara benim gibi yardım etmek isteyen kişiler bu konu altından bana ulasabilirlerse sevinirim. Oyundaki nickim ıMACHETAı oyun içerisindende pm atabilirsiniz.
Çemberlitaş Görev Yardımı
Bugün Egebüyü isimli arkadaşımızın gaffar görevi yapılmıştır.
Bu başlık altından gaffar görevi olupta yapamayan arkadaşlarımıza yardım amaçlı full oyuncuları bekliyorum.
Böyle yardımlaşarak ikv camiasına katkıda bulunmayı hedefliyorum.
Ayrıca oyun içerisinden görevi olan arkadaşların ıMACHETAı isimli karakterime ulaşmalarını veya bu başlık altından yazmalarını bekliyorum..
Herkese iyi forumlar , iyi oyunlar dilerim...
Re: Çemberlitaş Görev Yardımı
Bugünde Acsxsemihbey isimli büyücü arkadaşımızın görevini yapmış bulunmaktayız. Fotoğraf alırken sorun yaşandığı için atamıyorum. Yardımlara kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Re: Çemberlitaş Görev Yardımı
Tılsım sunucusunda oynuyor musunuz hocam? Eğer oynuyorsanız görevlerime yardımcı olabilir misiniz zahmet olmazsa?
Beyazköşk sunucusundayız sadece kusura bakma dostum.