Sunucu Dolu?!?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Sunucu Dolu?!?

Mesaj gönderen faysbok »

Karantina sürecinin bu duruma katkısı olabilir ama oyuna girdiğimizde o eski günlerdeki adım atılmayacak kalabalık yok sunucular çok kalabalık yazmasına rağmen.. nerede acaba o çok kalabalık..
WelderMOODY
ILKERR

Resim
nihalbey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bunu Bari Silmeyin

Mesaj gönderen nihalbey »

Cılkını çıkarmak: cok elleyerek kullanilamaz hale getirmek, işi tadında bırakmamak,herhangi bir eylemi can sıkacak kadar irdeleme.
1 ay oldu nerdeyse sunucu dolu yazısı saat şu anda 2.30. Hileciler hile yapamasın diye sunucu kapasitesi düşürdünüz eyvallah ama işin tadı kaçtı. Cılkını çıkarmaya başladınız. Şu oyuna girmek için plusı olmayan giremiyecek mi yahu. Her neyse zaten 10 dk sonra sileceksiniz her gönderimde olduğu gibi.
Kullanıcı avatarı
Comolokko
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Oyun eski haline dönmüş

Mesaj gönderen Comolokko »

Son bir haftadır oyuna girmeye çalışıyorum ama her seferinde sunucu dolu hatası alıyorum. Maşallah oyuna aşırı bi yüklenme var eski günlerdeki gibi her yer full dolu bu başarılı hamleden dolayı yönetimi tebrik ediyorum :grinning: :grinning: :grinning:

Bi arkadaşa bakıp çıkacağım müsade var mı ? Şu hatayı bi çözseniz mi artık.
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Re: Gözlerim Yaşardı

Mesaj gönderen TOLGARDA »

ZoneIX yazdı: 16 May 2020 01:11 Çoğu server kalabalık Beyazköşk çok kalabalık Eminönü dolu bunun nedeni nedir gözlerim yaşardı oyuna bayadır girmiyorum ne halde diye bir bakıyım dedim bir anda böyle bir pencere geldi ne sıklıkla oluyor bu durum
Korona çıktığından beri her güün
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
ZoneIX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen ZoneIX »

TOLGARDA yazdı: 16 May 2020 18:23
ZoneIX yazdı: 16 May 2020 01:11 Çoğu server kalabalık Beyazköşk çok kalabalık Eminönü dolu bunun nedeni nedir gözlerim yaşardı oyuna bayadır girmiyorum ne halde diye bir bakıyım dedim bir anda böyle bir pencere geldi ne sıklıkla oluyor bu durum
Fakat Kalabalık yazsa dahi oyuna giremiyorum kalabalık yok diyor ama millet herkes kapasite düşürüldü diyor bu doğru mu ?
BOŞ
nihalbey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen nihalbey »

ZoneIX yazdı: 16 May 2020 19:46
Fakat Kalabalık yazsa dahi oyuna giremiyorum kalabalık yok diyor ama millet herkes kapasite düşürüldü diyor bu doğru mu ?
Yüksek bir ihtimalle doğru.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Kesin bilgi yok ama böyle düşünmekte haklı olabilirler
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
faysbok
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen faysbok »

TOLGARDA yazdı: 17 May 2020 12:32
Kesin bilgi yok ama böyle düşünmekte haklı olabilirler
Eskiden çok kalabalık veya kalabalık bile yazınca bazen adım atacak yer bulamazdık.. şimdi çok kalabalık yazdığında o kalabalığın nerede olduğu meçhul.
WelderMOODY
ILKERR

Resim
Kullanıcı avatarı
pacifichydra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Eminönü dolu?

Mesaj gönderen pacifichydra »

Eminönü sunucusu her defasında denediğimde "sunucu dolu (pluslu üyeler beklemeden giriş yapabilir)" acaba sadece bende mi bu sorun var?
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Eminönü dolu?

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Çoğu oyuncunun düşüncesine göre oyunu zedeleyecek bazı olayların önüne geçilmesi için yapılan kapasite kısıtlamasıdır. Öğlene kadar sorunsuz girebilirsin.Ama öğlenden sonra sunucunun kapasitesine yaklaştıkça öncelikle plussuz,eğer daha da fazla ise pluslu karakterlerin girişi kısıtlanıyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön