Sunucu Dolu?!?
Re: Sunucu Dolu?!?
Karantina sürecinin bu duruma katkısı olabilir ama oyuna girdiğimizde o eski günlerdeki adım atılmayacak kalabalık yok sunucular çok kalabalık yazmasına rağmen.. nerede acaba o çok kalabalık..
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Bunu Bari Silmeyin
Cılkını çıkarmak: cok elleyerek kullanilamaz hale getirmek, işi tadında bırakmamak,herhangi bir eylemi can sıkacak kadar irdeleme.
1 ay oldu nerdeyse sunucu dolu yazısı saat şu anda 2.30. Hileciler hile yapamasın diye sunucu kapasitesi düşürdünüz eyvallah ama işin tadı kaçtı. Cılkını çıkarmaya başladınız. Şu oyuna girmek için plusı olmayan giremiyecek mi yahu. Her neyse zaten 10 dk sonra sileceksiniz her gönderimde olduğu gibi.
1 ay oldu nerdeyse sunucu dolu yazısı saat şu anda 2.30. Hileciler hile yapamasın diye sunucu kapasitesi düşürdünüz eyvallah ama işin tadı kaçtı. Cılkını çıkarmaya başladınız. Şu oyuna girmek için plusı olmayan giremiyecek mi yahu. Her neyse zaten 10 dk sonra sileceksiniz her gönderimde olduğu gibi.
Oyun eski haline dönmüş
Son bir haftadır oyuna girmeye çalışıyorum ama her seferinde sunucu dolu hatası alıyorum. Maşallah oyuna aşırı bi yüklenme var eski günlerdeki gibi her yer full dolu bu başarılı hamleden dolayı yönetimi tebrik ediyorum
Bi arkadaşa bakıp çıkacağım müsade var mı ? Şu hatayı bi çözseniz mi artık.
Bi arkadaşa bakıp çıkacağım müsade var mı ? Şu hatayı bi çözseniz mi artık.
Tılsımda başladık Eminönü'nde devam ediyoruz ...
Re: Gözlerim Yaşardı
Fakat Kalabalık yazsa dahi oyuna giremiyorum kalabalık yok diyor ama millet herkes kapasite düşürüldü diyor bu doğru mu ?
BOŞ
Kesin bilgi yok ama böyle düşünmekte haklı olabilirler
Eskiden çok kalabalık veya kalabalık bile yazınca bazen adım atacak yer bulamazdık.. şimdi çok kalabalık yazdığında o kalabalığın nerede olduğu meçhul.TOLGARDA yazdı: ↑17 May 2020 12:32Kesin bilgi yok ama böyle düşünmekte haklı olabilirler
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- pacifichydra
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Eminönü dolu?
Eminönü sunucusu her defasında denediğimde "sunucu dolu (pluslu üyeler beklemeden giriş yapabilir)" acaba sadece bende mi bu sorun var?
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Eminönü dolu?
Çoğu oyuncunun düşüncesine göre oyunu zedeleyecek bazı olayların önüne geçilmesi için yapılan kapasite kısıtlamasıdır. Öğlene kadar sorunsuz girebilirsin.Ama öğlenden sonra sunucunun kapasitesine yaklaştıkça öncelikle plussuz,eğer daha da fazla ise pluslu karakterlerin girişi kısıtlanıyor.