Zaten yan yana 2-3 bina olması lazım. Girişlerde içine doğru tıklayın karakter girer zatenfaysbok yazdı: ↑16 May 2020 12:11Kaç yıldır geziyorum oraları bakıyorum ama ilk defa duyuyorum ben de.. kamuoyunu aydınlatmak lazım şu anismailaslan yazdı: ↑14 May 2020 21:10Tam olarak hangi bina şuan bende merak ettimsaglam yazdı: ↑14 May 2020 04:03 49 levelin son zamanlarında uzun süre lodosluğun ardından arzlara katılmıştım. Klasik meteor girişine çökerken biri bir şey göstermişti: Işık ile Komutan arasında kalan binalardan birisinin içine girebiliyorsun. Yıllar sonra böyle bir şeyi öğrenmek bayağı şaşırtmıştı![]()
![]()
Oyunda Sizi Şaşırtan Şeyler / Keşfettikleriniz ?
Re: Oyunda Sizi Şaşırtan Şeyler / Keşfettikleriniz ?
Sahira
Stodig
drNOVALGİN
Stodig
drNOVALGİN
Karantinadayız malum.. internetsiz bir yerdeyim. Eve gidince bakacağımsaglam yazdı: ↑16 May 2020 15:28Zaten yan yana 2-3 bina olması lazım. Girişlerde içine doğru tıklayın karakter girer zatenfaysbok yazdı: ↑16 May 2020 12:11Kaç yıldır geziyorum oraları bakıyorum ama ilk defa duyuyorum ben de.. kamuoyunu aydınlatmak lazım şu anismailaslan yazdı: ↑14 May 2020 21:10Tam olarak hangi bina şuan bende merak ettimsaglam yazdı: ↑14 May 2020 04:03 49 levelin son zamanlarında uzun süre lodosluğun ardından arzlara katılmıştım. Klasik meteor girişine çökerken biri bir şey göstermişti: Işık ile Komutan arasında kalan binalardan birisinin içine girebiliyorsun. Yıllar sonra böyle bir şeyi öğrenmek bayağı şaşırtmıştı![]()
![]()
şu sıralar oyuna girmeye fırsatım olsaydı ekran görüntüsü atardım da yapıp
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Merhabalar Arkadaşımızın Söylediği Yeri Merak Edenler İçin;

İçine girilebiliyor diyince ev tarzı bir yer hayal etmiştim
Duygularım Darmadağın...

İçine girilebiliyor diyince ev tarzı bir yer hayal etmiştim

ismailaslan yazdı: ↑17 May 2020 07:05 Merhabalar Arkadaşımızın Söylediği Yeri Merak Edenler İçin;
İçine girilebiliyor diyince ev tarzı bir yer hayal etmiştimDuygularım Darmadağın...
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR