DESTEK ARTIK İLGİLEN!!!
- OALxECZACI
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Legends Of Beta
DESTEK ARTIK İLGİLEN!!!
1 haftadır Üyelik sorunları destekten cevap bekliyorum bu nedir yav?? Destek hizmet sunmuyorsa bildirin kardeşim boşa beklemeyelim ne kader aciz bir sistem yav. Türk yapımı milli oyunumuzu rezil rüsva ettiniz yemin ederim. Destekten yardım etmek sorunu gidermek bu kadar mı zor olabilir???
Yaptığın Bir İşi Doğrumu Yanlışmı Diye Kimseye Sorma , Soracağın İlk Kişi Vicdanın Olsun .. Çünkü ; Vicdan Hiç Bir Zaman Yalan Söylemez ..
ECZACI
Suskunxsultan
LEGENDS OF BETA
ECZACI
Suskunxsultan
LEGENDS OF BETA
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı
Re: DESTEK ARTIK İLGİLEN!!!
Bende dukkan sorunu ıle ılgılı yaklaşık 5 gundur cevap beklemekteyım ama kımden kım bılır
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
CORONA VAYRIS VAR KARDEŞİM AZ SAKİN OL CAPSLOCK KAPAR MISIN LÜTFEN.
OALxECZACI yazdı: ↑14 May 2020 11:26 1 haftadır Üyelik sorunları destekten cevap bekliyorum bu nedir yav?? Destek hizmet sunmuyorsa bildirin kardeşim boşa beklemeyelim ne kader aciz bir sistem yav. Türk yapımı milli oyunumuzu rezil rüsva ettiniz yemin ederim. Destekten yardım etmek sorunu gidermek bu kadar mı zor olabilir???
Burada 5 ay var. Lütfen.ESKIZAMAN yazdı: ↑14 May 2020 19:15OALxECZACI yazdı: ↑14 May 2020 11:26 1 haftadır Üyelik sorunları destekten cevap bekliyorum bu nedir yav?? Destek hizmet sunmuyorsa bildirin kardeşim boşa beklemeyelim ne kader aciz bir sistem yav. Türk yapımı milli oyunumuzu rezil rüsva ettiniz yemin ederim. Destekten yardım etmek sorunu gidermek bu kadar mı zor olabilir???1 haftada neymiş ben 2 aydır cevap bekliyorum.
![]()
![]()
![]()
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Asker O Şimdi
2 ay da neymiş ben 1 yıldır bekliyorumESKIZAMAN yazdı: ↑14 May 2020 19:15OALxECZACI yazdı: ↑14 May 2020 11:26 1 haftadır Üyelik sorunları destekten cevap bekliyorum bu nedir yav?? Destek hizmet sunmuyorsa bildirin kardeşim boşa beklemeyelim ne kader aciz bir sistem yav. Türk yapımı milli oyunumuzu rezil rüsva ettiniz yemin ederim. Destekten yardım etmek sorunu gidermek bu kadar mı zor olabilir???1 haftada neymiş ben 2 aydır cevap bekliyorum.
![]()
![]()
![]()
Yok mu arttıran ? Rekora koşan 1 kişi.DADASS yazdı: ↑14 May 2020 20:162 ay da neymiş ben 1 yıldır bekliyorumESKIZAMAN yazdı: ↑14 May 2020 19:15OALxECZACI yazdı: ↑14 May 2020 11:26 1 haftadır Üyelik sorunları destekten cevap bekliyorum bu nedir yav?? Destek hizmet sunmuyorsa bildirin kardeşim boşa beklemeyelim ne kader aciz bir sistem yav. Türk yapımı milli oyunumuzu rezil rüsva ettiniz yemin ederim. Destekten yardım etmek sorunu gidermek bu kadar mı zor olabilir???1 haftada neymiş ben 2 aydır cevap bekliyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Huzursuzluğum
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Asker O Şimdi
Tekrar kontrol ettim de, 1yıl 2 aymış düzeltmek istedimSonne yazdı: ↑14 May 2020 20:46Yok mu arttıran ? Rekora koşan 1 kişi.DADASS yazdı: ↑14 May 2020 20:162 ay da neymiş ben 1 yıldır bekliyorumESKIZAMAN yazdı: ↑14 May 2020 19:15OALxECZACI yazdı: ↑14 May 2020 11:26 1 haftadır Üyelik sorunları destekten cevap bekliyorum bu nedir yav?? Destek hizmet sunmuyorsa bildirin kardeşim boşa beklemeyelim ne kader aciz bir sistem yav. Türk yapımı milli oyunumuzu rezil rüsva ettiniz yemin ederim. Destekten yardım etmek sorunu gidermek bu kadar mı zor olabilir???1 haftada neymiş ben 2 aydır cevap bekliyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VURDUU, GOOL OLDUUDADASS yazdı: ↑15 May 2020 20:01Tekrar kontrol ettim de, 1yıl 2 aymış düzeltmek istedimSonne yazdı: ↑14 May 2020 20:46Yok mu arttıran ? Rekora koşan 1 kişi.DADASS yazdı: ↑14 May 2020 20:162 ay da neymiş ben 1 yıldır bekliyorumESKIZAMAN yazdı: ↑14 May 2020 19:15OALxECZACI yazdı: ↑14 May 2020 11:26 1 haftadır Üyelik sorunları destekten cevap bekliyorum bu nedir yav?? Destek hizmet sunmuyorsa bildirin kardeşim boşa beklemeyelim ne kader aciz bir sistem yav. Türk yapımı milli oyunumuzu rezil rüsva ettiniz yemin ederim. Destekten yardım etmek sorunu gidermek bu kadar mı zor olabilir???1 haftada neymiş ben 2 aydır cevap bekliyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()