Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Godfatherrr operasyon (sancak babi-ali)
ha bunuda cıkardım Orgululerı moda sokmadımız gun gelıp onlara yardım etmıstı ne fotosu koyucan koy bırader fotonun kralını koyuyorum sımdı ıyı gorsun herkez MOD YOK sana ve senın gıbı ısyan cıkaranlara:=) baba yorgunxXpLaYbOyXx yazdı:ben fotoları koyacam zamanını bekle
ÇAĞDAŞ DEĞİLİZ ÇAĞ AÇIP KAPATAN ATALARIN TORUNLARIYIZ...
IKV Destek Takımı[/color]
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
allah senin bin kere tependen baksın kanka yaGodfatherx yazdı:bızım cemıyetı ındırmek ıcın gorevlendırılmıs:=)) 14 yas altı konusmaları bızı bılen bılır yegen 20 yasındayız hesab vermeyız hesab sorarsınız bıze mod yok korkudan nıckını bıle veremeyen adamdan ne beklıyorsunuz bızıde Nato gorevlendırdı Gladio adına calsıyoruz oyunda mod yok bebeler:=))VARAN6 yazdı:benim kim oldumu boşver burhan kardeş bu küçk veletler cemiyetini indirmek için görevlendirildim... bunu bil ytr herşey bu canımı veebilcem köşk için bu tip veletleri yok edeceğiz hep birlikte...Burhanxbizans yazdı:dostum gerçekten kimsin sen?VARAN6 yazdı:diyorum yha krdeş yaşı küçk daha 14 yaşındaki adam bu 20 yaşındayım diyorda eee akıl yaşta deil başta bende vardım yerden kalkamadılar hala mod yok diyor halbuki moda giremiyn kendisiydi sonra bölgeye yok şu hırsız yok bu hırsız çocuklar cemiyeti bu kadar oluyor işte...

- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı

Byxsessızlık fotonun kralını koy buyur bız mod yok dıyorsak yok Ne orgulu kaldık o gun nede onalra destek veren bırı bırde utanamdan bız oyundan cıkmısız mılelte hırszı dıyormusuz b uakdar yalan olmaz:=) fotolar konussun hade eywallah
- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Godfatherx yazdı:bız oyuna nam salmısız zaten bırader sen bızım uzerımızden zaten meshur olmaya caslıyorun mod yok cocuk hadı yol al baba yorgunxXpLaYbOyXx yazdı:dediğim gibi herkes herkesi tanıyor ve sizinki gelip geçici bi heves isim yapmaya çalışıyonuz ama zorr
Oyunda seni son 3 5 aya kadar tanımıyordum madem nam saldın nie ben duymadım. Git bide Ankaragücüxemre de herkese senimi daha çok tanıyolar benimi..
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
..farkedılmek için fark yapmak fark yapmak için meydan okumak gerekır..
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
© 2010 ÖRGÜLÜ LONCASI Telif Hakları Örgülü Loncasına Aittir
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- xXpLaYbOyXx
- Işık Hanım'ın Elemanı

alın size foto
Örgülüxsessizlik [ Ecel Getiren]
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
Byxsessizlik
Byxsessiz
Byxsessizx
SooNN [Ejder Asa]
●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
ula senın oyundakı loncan yokken benım Godfatherr handana boyle yıne senın gıbılerı moda sokturmuyordu senı tanımıyorumkı bu carını tanım 3yıldır burdayız ve var olcağiz bırader sımdı yol al bos bos konusma babayı yormaxXpLaYbOyXx yazdı:Godfatherx yazdı:bız oyuna nam salmısız zaten bırader sen bızım uzerımızden zaten meshur olmaya caslıyorun mod yok cocuk hadı yol al baba yorgunxXpLaYbOyXx yazdı:dediğim gibi herkes herkesi tanıyor ve sizinki gelip geçici bi heves isim yapmaya çalışıyonuz ama zorr
Oyunda seni son 3 5 aya kadar tanımıyordum madem nam saldın nie ben duymadım. Git bide Ankaragücüxemre de herkese senimi daha çok tanıyolar benimi..
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
fotoyu koymussunda kendı adamında yerde :=) yazık ustune ustun bızım 2tane oyuncuda sapasağlam :=) sağlam foto koysandı benım gıbı bumu koydun foto geluyorum senle ugrasamıcam oyunda ben ders verıyorum sıze zaten burda vermeye gerek yok:=)xXpLaYbOyXx yazdı:
alın size foto
Tacsiz yazdı:allah senin bin kere tependen baksın kanka yaGodfatherx yazdı:bızım cemıyetı ındırmek ıcın gorevlendırılmıs:=)) 14 yas altı konusmaları bızı bılen bılır yegen 20 yasındayız hesab vermeyız hesab sorarsınız bıze mod yok korkudan nıckını bıle veremeyen adamdan ne beklıyorsunuz bızıde Nato gorevlendırdı Gladio adına calsıyoruz oyunda mod yok bebeler:=))VARAN6 yazdı:benim kim oldumu boşver burhan kardeş bu küçk veletler cemiyetini indirmek için görevlendirildim... bunu bil ytr herşey bu canımı veebilcem köşk için bu tip veletleri yok edeceğiz hep birlikte...Burhanxbizans yazdı:dostum gerçekten kimsin sen?VARAN6 yazdı:diyorum yha krdeş yaşı küçk daha 14 yaşındaki adam bu 20 yaşındayım diyorda eee akıl yaşta deil başta bende vardım yerden kalkamadılar hala mod yok diyor halbuki moda giremiyn kendisiydi sonra bölgeye yok şu hırsız yok bu hırsız çocuklar cemiyeti bu kadar oluyor işte...![]()
![]()
gece gece ne güldürdün beni ya
![]()
dönde milletde senn g ötünden baksın bakalım dünya nasıl diye ama ilk sırada ben varım sölemiş oluyum
- Godfatherx
- FareAdam Düşmanı
biri su veledı sustursun artık:) ne dedını kendıde bılmıyor yol al aksam oyunda ol sızı gorevlendırenıde moda sokturmucam sancağa ınmeyın mod yok