Selam arkadaşlar, oyunda keşfedipte sizi şaşırtan şeylerden bahsedelim mi biraz ?
Ben yıllar önce yeraltında domuzun mekanının orada ki köprüye çıkabildiğimi öğrendiğimde çok şaşırmıştım :
Grupta toplu bir şeyler kestikten sonra torbaları alın. Sonra esc ile çıkıp tekrar gelin. Almadiginiz torbalar olduğunu göreceksiniz . Oyunda bundan daha tuhaf çok az şey vardır . Yani oyun size düşen torbayı size gostermiyor.
Şaka bir yana oyuna ilk başladığım sıralarda yeraltına gelmiştim ve meran köprüsünün daha da aşağısında ki köprüyü görmüştüm o köprünün hidra'ya falan gittiğini veya meran ile ilgili başka bir şey olduğunu düşünmüştüm ama sadece görsel amaçlı olduğunu öğrenince hevesim kırılmıştı. Bilmem bu sayılır mı artık
ManTheBoundaries yazdı: ↑12 May 2020 01:06
Grupta toplu bir şeyler kestikten sonra torbaları alın. Sonra esc ile çıkıp tekrar gelin. Almadiginiz torbalar olduğunu göreceksiniz . Oyunda bundan daha tuhaf çok az şey vardır . Yani oyun size düşen torbayı size gostermiyor.
49 levelin son zamanlarında uzun süre lodosluğun ardından arzlara katılmıştım. Klasik meteor girişine çökerken biri bir şey göstermişti: Işık ile Komutan arasında kalan binalardan birisinin içine girebiliyorsun. Yıllar sonra böyle bir şeyi öğrenmek bayağı şaşırtmıştı
saglam yazdı: ↑14 May 2020 04:03
49 levelin son zamanlarında uzun süre lodosluğun ardından arzlara katılmıştım. Klasik meteor girişine çökerken biri bir şey göstermişti: Işık ile Komutan arasında kalan binalardan birisinin içine girebiliyorsun. Yıllar sonra böyle bir şeyi öğrenmek bayağı şaşırtmıştı
saglam yazdı: ↑14 May 2020 04:03
Tam olarak hangi bina şuan bende merak ettim
Kaç yıldır geziyorum oraları bakıyorum ama ilk defa duyuyorum ben de.. kamuoyunu aydınlatmak lazım şu an