O zaman zaten dostun ve ya dostu olmamıstır zaten üzülmene ve üzülmelerine gerek yok kardeşim.Gerekli olan şey bu gibi insanları aramızda nasıl barındırmayacağımızı ispat edecek davranışlar içerisinde bulunmak ve bu tarzda insanlarla arkadaşlık etmek tek çözüm bu bence.Bymamisho yazdı:en azından o zamanlar oyunda güven vardı simdi ise dostun dedigin bunun çarını nasıl soyabilirim die düşünüor ben böyle dostlara cok üzülüyorum.
Betacı olmak...
- RESTORATIVE
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Betacı olmak...
OĞUZHANBERK / Hainköfte / Alçakköfte / Restorative
BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

BİR TÜRK DÜNYAYA BEDELDİR
MALAZGİRT LONCASI

- SuRReNDeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
İnan şu güne kadar gelmiş görevlerin en zoruydu. 1 tanesi 15 dkda ölen yaratıklar için 800 tane öldürmemiz istenmişti :lol:KaraXHayalet yazdı:Alfa lider ayni ismi taşiyor fark etmiyor ama taşkanat saldirisi çok merak ediyorum ya. :lol:SuRReNDeR yazdı:Beta çok farklıydı.
Büyücüler meteorit büyüleriyle bütün karakterlere kök söktürüyorlardı.
Dikkat dağıtma şimdiki gibi karakterleri yavaşlatmıyordu.
İstediğimiz yeteneğe istediğimiz kadar puan verebiliyorduk.
Taşkanat istilasını yaşadık ve püskürtenlerden biriyim.Hoş sanki betada değildi o istila![]()
Savaşcıda defansif dövüşün yanı sıra ofansif dövüşte vardı ki betacı vsciler çok iyi hatırlıyorlardır.
Lider Kurt sonradan evrim değiştirip Alfa Kurt adını aldı![]()
Tüm madenler 1 taneydi ve 80sn de yenileniyordu.
Hatırlayabildiklerim bu kadar.
Dolu karakterlerle en fazla 200 hasar verebiliyorduk.Zırhları ve savunmaları çok güçlüydü.
Doğarken gördüğüm ve yanlış hatırlamıyorsam 40000-60000 arası canları vardı.
Merak edenler için eve gidince foto yükleyebilirim
Deep !
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
Oyuna atraksyon katan etkinlikler o zaman daha fazlaydı şu günlerde Ölüm Oyunu diye geçen hadise o zamanlarda 1 kere yaşanmıştı ve adı Kan Kapanıydı.SuRReNDeR yazdı:İnan şu güne kadar gelmiş görevlerin en zoruydu. 1 tanesi 15 dkda ölen yaratıklar için 800 tane öldürmemiz istenmişti :lol:KaraXHayalet yazdı:Alfa lider ayni ismi taşiyor fark etmiyor ama taşkanat saldirisi çok merak ediyorum ya. :lol:SuRReNDeR yazdı:Beta çok farklıydı.
Taşkanat istilasını yaşadık ve püskürtenlerden biriyim.Hoş sanki betada değildi o istila![]()
Savaşcıda defansif dövüşün yanı sıra ofansif dövüşte vardı ki betacı vsciler çok iyi hatırlıyorlardır.
Lider Kurt sonradan evrim değiştirip Alfa Kurt adını aldı![]()
Dolu karakterlerle en fazla 200 hasar verebiliyorduk.Zırhları ve savunmaları çok güçlüydü.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist*
.. :lol:
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
SuperMan yazdı:.. :lol:
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
Sheytanist*
Sheytanist*
- TheOsha
- Salgın Koruyucusu
Evet DoğruSheytanist yazdı:Oyuna atraksyon katan etkinlikler o zaman daha fazlaydı şu günlerde Ölüm Oyunu diye geçen hadise o zamanlarda 1 kere yaşanmıştı ve adı Kan Kapanıydı.SuRReNDeR yazdı:İnan şu güne kadar gelmiş görevlerin en zoruydu. 1 tanesi 15 dkda ölen yaratıklar için 800 tane öldürmemiz istenmişti :lol:KaraXHayalet yazdı:Alfa lider ayni ismi taşiyor fark etmiyor ama taşkanat saldirisi çok merak ediyorum ya. :lol:SuRReNDeR yazdı:Beta çok farklıydı.
Lider Kurt soradan evrim değiştirip Alfa Kurt adını aldı![]()

- Cokxfenaxtakarim
- Acemi Savaşçı
Ahh eski günler.Yeni bölgeler gelmesi güzel ancak şunu unutmayalım. Oyunun şuan %80 nı yenı gırmıs kişilerdir.Ve kendilierini betacılardan ustun gorenlerın sayısı buyuktur.
Betacı olmak yeni başlayanlara hava atmak değil onlara güzel oyunun beta oyuncusunun guzel yanını tanıtmaktır.
Betacı verilen selama karşılık verendir.
Betacı eşyasına savaşta kaybettiginde kaçmak yerine paşalar gibi karşısındakını tebrik edip eşyasını vermektir.
Betacı Plus'u olmasa bile en iyisidir.
Betacı eşya çıkaramayınca isyan eden değil çıkarmak için daha çok uğraşandır.
Betacı olmak yeni başlayanlara hava atmak değil onlara güzel oyunun beta oyuncusunun guzel yanını tanıtmaktır.
Betacı eşyasına savaşta kaybettiginde kaçmak yerine paşalar gibi karşısındakını tebrik edip eşyasını vermektir.
- SuRReNDeR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Bu kesinlikle doğru arkadaşım.Hiçbir zaman sınır 25 lwlin altına düşmedi...DÜştüğünü iddia edenler o dönemleri hiç görmeyenlerdir emin ol.Cokxfenaxtakarim yazdı:sınır bence hiç bi zaman 19 değildi en az 25 diye biliyorum beta zamanında
İşte güzel bir yorum. Aşşalamaktansa tebrik etmek sadece betada kaldı sanırım.Agrean yazdı:Ahh eski günler.Yeni bölgeler gelmesi güzel ancak şunu unutmayalım. Oyunun şuan %80 nı yenı gırmıs kişilerdir.Ve kendilierini betacılardan ustun gorenlerın sayısı buyuktur.
Ayrıca şunu belirtmek istiyorum bir betacı olarak.
Oyunda beta char diye birşey yoktur. Zira tam sürüme geçildiğinde tüm hesaptaki herşey silindi.
Sadece büyük küçük harf yazabilme ile ilgili değişlikten sora artık isimlerin sadece ilk harfi büyük olabiliyor.Bunlarda beta char olarak isimlendiriliyor.
Deep !
- Cokxfenaxtakarim
- Acemi Savaşçı
yani bende diyorum niye 19 diyolar bende 28 aralıkta başladım dedim 3 gün üçünde 19 dan 25e mi yükseldiSuRReNDeR yazdı:Bu kesinlikle doğru arkadaşım.Hiçbir zaman sınır 25 lwlin altına düşmedi...DÜştüğünü iddia edenler o dönemleri hiç görmeyenlerdir emin ol.Cokxfenaxtakarim yazdı:sınır bence hiç bi zaman 19 değildi en az 25 diye biliyorum beta zamanında
İşte güzel bir yorum. Aşşalamaktansa tebrik etmek sadece betada kaldı sanırım.Agrean yazdı:Ahh eski günler.Yeni bölgeler gelmesi güzel ancak şunu unutmayalım. Oyunun şuan %80 nı yenı gırmıs kişilerdir.Ve kendilierini betacılardan ustun gorenlerın sayısı buyuktur.
Ayrıca şunu belirtmek istiyorum bir betacı olarak.
Oyunda beta char diye birşey yoktur. Zira tam sürüme geçildiğinde tüm hesaptaki herşey silindi.
Sadece büyük küçük harf yazabilme ile ilgili değişlikten sora artık isimlerin sadece ilk harfi büyük olabiliyor.Bunlarda beta char olarak isimlendiriliyor.