YÖNETİM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KinGEkoO
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Iııı Biz Bize Iııı

YÖNETİM

Mesaj gönderen KinGEkoO »

Sayın yönetim,Biz oyuncular için ikv sadece bir oyun değil oyun içi birçok sorun olmasına rağmen ve ikv benzeri farklı yapımlar olmasına rağmen ısrarla inatla ikv diyoruz ve bundanda şikayetçi değiliz,bizim şikayetimiz oyuncu taleblerinin dikkate alınmaması görüşlerinin değerlendirilmemesi.

Hani merak ettiğimden soruyorum geri sarmalara çözüm bulunamıyor kopyalara çözüm bulunamıyor site ve oyun girişleri hata veriyor buna benzer sıkıntılar, yönetimde aksamamı var umursamazlıkmı var eski yönetim olmaya bilir ama biz eski oyuncularız

Lütfen diyorum gerekirse konu açın anket düzenleyin oyuncuların fikrini sorun şu karaköy için klan savaşlarını kapatın ben klanda ve loncam ile orda olmak istiyorum bunun çok iyi artısı olcağına rağmen neden dikkate almıyorsunuz en azından bir açıklama yapın.

Bir önceki eklenti paketlerine bakcak olursak yeraltında boss lar var bölge savaşa kapalı,büyük holde boss yok savaşa açık budurum bizlere gayet olumlu yansırken karaköy içinde aynı durumun olmasını istiyoruz.

KinGErkaN KinGErkaNb KinGErkaNş
Düşünmek İçin Zaman Ayırın,Ama Hareket Vakti Geldiğinde Düşünmeyi Bırakıp Harekete Geçin!!
Resim
nihalbey
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: YÖNETİM

Mesaj gönderen nihalbey »

KinGEkoO yazdı: 09 May 2020 18:39 Sayın yönetim,Biz oyuncular için ikv sadece bir oyun değil oyun içi birçok sorun olmasına rağmen ve ikv benzeri farklı yapımlar olmasına rağmen ısrarla inatla ikv diyoruz ve bundanda şikayetçi değiliz,bizim şikayetimiz oyuncu taleblerinin dikkate alınmaması görüşlerinin değerlendirilmemesi.

Hani merak ettiğimden soruyorum geri sarmalara çözüm bulunamıyor kopyalara çözüm bulunamıyor site ve oyun girişleri hata veriyor buna benzer sıkıntılar, yönetimde aksamamı var umursamazlıkmı var eski yönetim olmaya bilir ama biz eski oyuncularız

Lütfen diyorum gerekirse konu açın anket düzenleyin oyuncuların fikrini sorun şu karaköy için klan savaşlarını kapatın ben klanda ve loncam ile orda olmak istiyorum bunun çok iyi artısı olcağına rağmen neden dikkate almıyorsunuz en azından bir açıklama yapın.

Bir önceki eklenti paketlerine bakcak olursak yeraltında boss lar var bölge savaşa kapalı,büyük holde boss yok savaşa açık budurum bizlere gayet olumlu yansırken karaköy içinde aynı durumun olmasını istiyoruz.

KinGErkaN KinGErkaNb KinGErkaNş
Seninle eskiden birlikte klan savaşı yaptığımızı çok net hatırlıyorum :) Karaköye ısınamayanlardan olduğunu düşünüyorum. Bu güzel öneri için teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
KinGEkoO
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Iııı Biz Bize Iııı

Re: YÖNETİM

Mesaj gönderen KinGEkoO »

Aynen nihalbey bi türlü sarmıyor eskiler unutulmadığı için burdayız burda olman güzelD.
Düşünmek İçin Zaman Ayırın,Ama Hareket Vakti Geldiğinde Düşünmeyi Bırakıp Harekete Geçin!!
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön