Merhabalar, biliyorsunuz karakterlerimizin tipleri de gayet önem taşıyor.Şahsen karakterimin tipini beğenmediğim için girmemezlik edebiliyorum.Bu aralar da yaratıcı bir yüze ihtiyacım var.
Karakterinin tipi konusunda iddialı arkadaşlar karakterlerinin yüzünün fotoğrafını atabilir mi?
Böylece yeni karakter açan oyuncular da faydalanmış olur.Fotoğraf atamam diyen arkadaşlar yazıyla da betimleyebilirler.
Şimdiden teşekkür ederim yardımcı olanlara.
Karakter Tipleriniz Nasıl?
- pegasusejder2
- Sahaf Yardımcısı
Re: Karakter Tipleriniz Nasıl?
Saç ve sakal rengini genelde gri yaparım. Gri rengini seçme sebebim biraz animelere dayanıyor ve genel manada bana tecrübeli ve güçlü bir savaşçı izlenimi veriyor. Hani sakalını ağartmış bu konuda der gibi. Sakal için düzgün hafif bir şekil tercih ederim. Saç için de uzun şekli tercih ediyorum
Benim karakter tiplerim çoğunlukla sabit olur. Turuncu at kuyruğu saç ve kirli sakal. Anlayacağınız tam bir havuç 
Olabilecek en çirkin karakteri yaratmaya çalışırım. Tuhaftır, çirkin olması karaktere daha çok bağlanmamı sağlıyor.
Güzel bir açılış, uzun şekil dediğin sanırım oyunun bitki örtüsü at kuyrukpegasusejder2 yazdı: ↑08 May 2020 05:30 Saç ve sakal rengini genelde gri yaparım. Gri rengini seçme sebebim biraz animelere dayanıyor ve genel manada bana tecrübeli ve güçlü bir savaşçı izlenimi veriyor. Hani sakalını ağartmış bu konuda der gibi. Sakal için düzgün hafif bir şekil tercih ederim. Saç için de uzun şekli tercih ediyorum
Amcamız fena.Bir yerden tanıyorum sanki, manav olabilir mi yakınlarda?
Buna sahip olmayı çok isterdim.
- BayTerapi
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Ghosts Of Anatolia
Yakışıklı kategorisine sanırım herkes at kuyruğu saçı ve o meşhur sakalı sokar.
kedi
- MAJESTE
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Siyah "Kuyruksuz" düz saç. Çene sakal. (Büyücü ve Savaşçı)
Gri "Kuyruksuz" düz saç. Sakallı. (Şifacı)

Gri "Kuyruksuz" düz saç. Sakallı. (Şifacı)

--------------------------------------------------------------------------------------------

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Kadın Karakterler İçin ;

Erkek Karakterler İçin ;

Gözlükle Daha Hoş Duruyor.
Gözlüksüz ;

Ayrıca forumda bişeylerden şikayet etmek yerine farklı bir konu açtığın için teşekkür ederim
Saygılarımla.

Erkek Karakterler İçin ;

Gözlüksüz ;

Ayrıca forumda bişeylerden şikayet etmek yerine farklı bir konu açtığın için teşekkür ederim
Saygılarımla.

Maalesef öyle.
Önden baktığın zaman at kuyruk ile aynı gözüküyor ama kesinlikle daha iyidir.
Ben de paylaşımın için teşekkür ederim.ismailaslan yazdı: ↑08 May 2020 16:39 Kadın Karakterler İçin ;
Erkek Karakterler İçin ;
Gözlüksüz ;
Saygılarımla.