Şifacı Drop vs Diğer Sınıflar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Şifacı Drop vs Diğer Sınıflar

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Fark ettiniz mi bilmiyorum,yoksa sadece bende mi oluyor.Bu aralar şifacılara diğer sınıflara göre daha az item atıyor.Ya da bana öyle geldi.Farkında mısınız?
Kullanıcı avatarı
Zuvay
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Şifacı Drop vs Diğer Sınıflar

Mesaj gönderen Zuvay »

Büyücülerde tersini iddia ediyor bir grupta şifacılar az büyücüler fazla olduğu için şifacılara fazla item attığı söyleniyor.Bir şifacı olarak söyleyebilirim ki karaköyde kestiğim ilk bosslardan çok hızlı item düşürdüm ama son zamanlarda bırak itemi torba bile atmıyor artık.2 2 2 kompozisyonları denenerek şans oranını ortalamayı düşündüler ama bence her şey oyuncunun bireysel şansında bitiyor belirli bi rotasyonu yoktur bence
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Zuvay yazdı: 06 May 2020 05:28 .Bir şifacı olarak söyleyebilirim ki karaköyde kestiğim ilk bosslardan çok hızlı item düşürdüm ama son zamanlarda bırak itemi torba bile atmıyor artık.
Bu sözünde çok haklısın ki geçen hakir attığımda sadece mikroçip alırken savaşçılar 3 büyücüler 3 adet ceket aldı.Sadece grupta çok büyücü olduğu için az gözüküyor.Ama büyücülere şifalardan daha çok atıyor.Şu an torba sıkıntı yaşıyorum ki item düşsün diye plus aldığımdan beri bi o kadar az torba ve 0 item atdı.Plus paket bir avantaj gibi gelmiyor artık.Yönetimin herkesin drop şansının eşit olduğunu belirtir.Fakat bence eşit değil hatta garip bir his ama bazılarının item alma butonunu kapatıyorlar gibime geliyor.Karakterimi full+full yapmak gibi bir niyetim kalmadı.Artık sadece asit itemlerini yeterli buluyorum.
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Boludanoyuncu yazdı: 06 May 2020 05:24 Fark ettiniz mi bilmiyorum,yoksa sadece bende mi oluyor.Bu aralar şifacılara diğer sınıflara göre daha az item atıyor.Ya da bana öyle geldi.Farkında mısınız?
Dün 9 Tur GBZ kestim torba dahi atmadı :unamused:
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine

“Genel Etkileşim” sayfasına dön