Bir oyunda gördüğüm en güçlü düşman
Bir oyunda gördüğüm en güçlü düşman
Gizitim Bıçakçıdır. Hakir bb komser hepsini unutun, bıçakçının her düz vuruşunda sersem atması kadar saçma bir durum yoktur. O da yetmezmiş gibi gebereceksin diyor. Eyv abi gebeririz yani. Buna bir düzenleme gelmeli, o sersemletmeye uğrayan oyuncular 3 saniyeliğine tekrar o sersemletmeye uğramamalı, yada bir bıçakçı 5 saniyede bir sersemletme atabilmeli. Bana bıçakla vuran biri nasıl sersemletiyor ki zaten? Gizitim Oduncu olsa tamam, kafama odun yesem sersemlerim açıkçası
Since 2008
Re: Bir oyunda gördüğüm en güçlü düşman
Birde vuruş uzaklığı muazzam yani adam sanırsın daha gelmeden ağır vuruş atar gibi vuruyor. Kesinlikle lag falan demeyin sinirlerim. Bıçağının rangesi baya var.Dofians yazdı: ↑04 May 2020 09:37 Gizitim Bıçakçıdır. Hakir bb komser hepsini unutun, bıçakçının her düz vuruşunda sersem atması kadar saçma bir durum yoktur. O da yetmezmiş gibi gebereceksin diyor. Eyv abi gebeririz yani. Buna bir düzenleme gelmeli, o sersemletmeye uğrayan oyuncular 3 saniyeliğine tekrar o sersemletmeye uğramamalı, yada bir bıçakçı 5 saniyede bir sersemletme atabilmeli. Bana bıçakla vuran biri nasıl sersemletiyor ki zaten? Gizitim Oduncu olsa tamam, kafama odun yesem sersemlerim açıkçası
Kesinlikle katılıyorum maden çekerken az sövmedim.Dofians yazdı: ↑04 May 2020 09:37 Gizitim Bıçakçıdır. Hakir bb komser hepsini unutun, bıçakçının her düz vuruşunda sersem atması kadar saçma bir durum yoktur. O da yetmezmiş gibi gebereceksin diyor. Eyv abi gebeririz yani. Buna bir düzenleme gelmeli, o sersemletmeye uğrayan oyuncular 3 saniyeliğine tekrar o sersemletmeye uğramamalı, yada bir bıçakçı 5 saniyede bir sersemletme atabilmeli. Bana bıçakla vuran biri nasıl sersemletiyor ki zaten? Gizitim Oduncu olsa tamam, kafama odun yesem sersemlerim açıkçası
-
- FareAdam Düşmanı
"Kafaya darbe yediniz" diye kritik vurarak kudret çalan Zincir deli leri unutmayalım.
Bıçakçı tek başına çokta fazla "Gebereceksiniz" demiyor.
Unuttuğunuz şey ise Bıçakçı`larin grup halinde saldırması.
Yania aslında bize 4 Bıçakçı dan sırası ile "Gebereceksiniz" yazsa,oyun bunu kontrole alsa e bu seferde yeri geliyor 20 Bıçakçı da topla kes yapıyoruz görevlerde?
İşin özü
Üzerinde savunma eşyası varsa rahat geçersin yanlarından
Yania aslında bize 4 Bıçakçı dan sırası ile "Gebereceksiniz" yazsa,oyun bunu kontrole alsa e bu seferde yeri geliyor 20 Bıçakçı da topla kes yapıyoruz görevlerde?
İşin özü
Üzerinde savunma eşyası varsa rahat geçersin yanlarından
Büyücünün 200 küsür savunmasıyla mı rahat geçeceksin altuncularla.YigidoSivasli yazdı: ↑04 May 2020 12:34 "Kafaya darbe yediniz" diye kritik vurarak kudret çalan Zincir deli leri unutmayalım.
İşin özü
Üzerinde savunma eşyası varsa rahat geçersin yanlarından![]()
Hem hızlı hem rangesi fazla
Sıkıntı gebereceksin demesi değil ki. Yürütmüyor hayvanlar. Saldırı hızları yüksek çatır çatır vuruyorlar, arkadaşın dediği gibi bazen ne oluyorsa çok uzaktan vurmaya başlıyorlar, ardı ardına sersemletme atıyorlar, ve dediğin gibi bir sürünün içine girmene gerek yok, iki tanesine yakalandığın zaman bırak klavyeyi geçmiş olsun kaçışın yok.YigidoSivasli yazdı: ↑04 May 2020 12:34 "Kafaya darbe yediniz" diye kritik vurarak kudret çalan Zincir deli leri unutmayalım.
İşin özü
Üzerinde savunma eşyası varsa rahat geçersin yanlarından![]()
Since 2008
Keşke karaköye girebilsem de oranın sorunlarından yakınabilsem 
Delphy[55] - Büyücü (Eminönü)
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Haklı buluyorum arkadaşı,gerçekten çok güçlü bir yaratık
. Bir de 59 seviye gizit liderini tek başına kesilebilmesi gerçekten çok zor,üstü full bir savaşcı keserken bile zorlanıyorken,elinde alaska veya karamuk asalı bir büyücü tek başına item düşürmek için kesme girişimin de bulunsa kesemez. İlla buga sokup mu keselim
?Ayrıca ilk defa karaköy de görüyorum normal canavarların tek başına bu kadar zor kesildiğini resmen bölge de grup bölgesi sistemi hakim. Çok iyi hatırlıyorum yeraltı zamanın da gecenin takipçisi,lanetli meran,buz büyücüsü vs.gibi bunlar, o dönemin en güçlü normal slotları olduğu için diyorum,tek başına çokta zorlanmadan kesebiliyorduk üstüne üstlük üstümüzde düzgün efsun yokken bile,yarısı buz,yarısı elek veya fizik takılıyorduk,belki efsunsuz item bile takıp kestiğimiz bile oluyordu
. Şimdi 59 level belki full büyücü,gizitin bıçakçısını,bombacısını,liderini,tırpancası tek başına keserken eziyet çekiyorsun,yetmezmiş gibi 2 şer 3 er geliyorlar birde(grup bölgesin de olduğu gibi). Diyeceğim o ki ne tam açık bir dünya ne de tam grup bölgesi 2sini karıştırmışlar koymuşlar önümüze.