Evet bu bilgiyi biliyorum tekrar teşekkür ederim. Ödüller şeker gibi, bu nedenle bayramı bekliyor olabilirler belki diye düşündüm.Batuhansrclk yazdı: ↑03 May 2020 01:03Merhabalar dostum,baraka1997 yazdı: ↑02 May 2020 23:08 Merhabalar,
Mani yarışması kazananlarının Ramazan Bayramı'nı takiben açıklanacağını düşünüyorum. Ben de bir katılımcı olarak merakla bekliyorum.
Sağlıklı günler,
Maniler bayramda değil ramazanda söylenir, davulcu tokmağini vururken bir yandanda manisini söyler ki halk iftar ve sahur vaktinin geldiğini duysun anlasin... Geçmiş yıllarda ramazanin 1 . gününden 10 . gününe kadar geçen süre içersinde açıkladılar bu süre zarfinda da muhtemelen bir kaç gün içerisindr açıklayacaklardir.
İkv mani yarışması
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Re: İkv mani yarışması
- Boludanoyuncu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Hocam yaklaşık 70 kişi katılım sağladı.İlk 3 e girme olasılığı bu kadar düşük.Bu kadar heyecanlı beklemeye gerek yok gibi bence.
+1 neden bu kadar çok kasıyorsunuz ki zamanı gelince açıklarlar zaten. Yarışma alttarafı güncelleme değil kiBoludanoyuncu yazdı: ↑03 May 2020 02:57 Hocam yaklaşık 70 kişi katılım sağladı.İlk 3 e girme olasılığı bu kadar düşük.Bu kadar heyecanlı beklemeye gerek yok gibi bence.
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Burada benim ilgimi asıl çeken kazanan manileri okumak, sonuçta katılmış olmak için katılanların yanında gerçekten emek vermiş bazı arkadaşların manilerini de okudum. Hoşuma giden gerçekten beğendiğim maniler var. Bakalım ilgi ile takip ediyorum süreci.4thEspada yazdı: ↑03 May 2020 09:45+1 neden bu kadar çok kasıyorsunuz ki zamanı gelince açıklarlar zaten. Yarışma alttarafı güncelleme değil kiBoludanoyuncu yazdı: ↑03 May 2020 02:57 Hocam yaklaşık 70 kişi katılım sağladı.İlk 3 e girme olasılığı bu kadar düşük.Bu kadar heyecanlı beklemeye gerek yok gibi bence.
- Agafbey850
- Cin Avcısı
Biraz Sabır Zamanı Gelince Açıklanır
70 kişi degil kardeşim 43 kişi katıldı aralarından yeşil , kırmızı yazılarla yazanlarda vardı onlarda elendiler zaten kurallarda beyaz renkli yazıyla yazılacak deniyordu çünküBoludanoyuncu yazdı: ↑03 May 2020 02:57 Hocam yaklaşık 70 kişi katılım sağladı.İlk 3 e girme olasılığı bu kadar düşük.Bu kadar heyecanlı beklemeye gerek yok gibi bence.
Gerçekten sürekli bu başlığı görüyorum ne veriyorlar hediye 100t mi yada buluşma seti mi neden bu kadar heyecanla bekleniyor millet gördü ki yıl dönümünde bile dandik hediyeler verdiler gerçekten çok ilginç.
- DelininRaporlusj
- Salgın Koruyucusu
Bn sunucu degitsticm ama sırf sorun çikar diye degistirmiyom kazanirsam
Bu gidişle açıklanmayacak gibi
- Batuhansrclk
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: B Loo D
Dün akşam hizli destek kisminda sonucun yakın bir zamanda açıklanacağını belirtmişti, bende muhtemelen bu gün açıklacağını düşünüyordum... Bakalim pazartesi sendromunu güzel bir haberle beraber atlatiriz belki...