İkv mani yarışması

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Re: İkv mani yarışması

Mesaj gönderen baraka1997 »

Batuhansrclk yazdı: 03 May 2020 01:03
baraka1997 yazdı: 02 May 2020 23:08 Merhabalar,

Mani yarışması kazananlarının
Ramazan Bayramı'nı takiben açıklanacağını düşünüyorum. Ben de bir katılımcı olarak merakla bekliyorum.

Sağlıklı günler,
Merhabalar dostum,
Maniler bayramda değil ramazanda söylenir, davulcu tokmağini vururken bir yandanda manisini söyler ki halk iftar ve sahur vaktinin geldiğini duysun anlasin... Geçmiş yıllarda ramazanin 1 . gününden 10 . gününe kadar geçen süre içersinde açıkladılar bu süre zarfinda da muhtemelen bir kaç gün içerisindr açıklayacaklardir.
Evet bu bilgiyi biliyorum tekrar teşekkür ederim. Ödüller şeker gibi, bu nedenle bayramı bekliyor olabilirler belki diye düşündüm. :thinking_face:
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
Boludanoyuncu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Boludanoyuncu »

Hocam yaklaşık 70 kişi katılım sağladı.İlk 3 e girme olasılığı bu kadar düşük.Bu kadar heyecanlı beklemeye gerek yok gibi bence.
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Boludanoyuncu yazdı: 03 May 2020 02:57 Hocam yaklaşık 70 kişi katılım sağladı.İlk 3 e girme olasılığı bu kadar düşük.Bu kadar heyecanlı beklemeye gerek yok gibi bence.
+1 neden bu kadar çok kasıyorsunuz ki zamanı gelince açıklarlar zaten. Yarışma alttarafı güncelleme değil ki
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Mesaj gönderen baraka1997 »

4thEspada yazdı: 03 May 2020 09:45
Boludanoyuncu yazdı: 03 May 2020 02:57 Hocam yaklaşık 70 kişi katılım sağladı.İlk 3 e girme olasılığı bu kadar düşük.Bu kadar heyecanlı beklemeye gerek yok gibi bence.
+1 neden bu kadar çok kasıyorsunuz ki zamanı gelince açıklarlar zaten. Yarışma alttarafı güncelleme değil ki
Burada benim ilgimi asıl çeken kazanan manileri okumak, sonuçta katılmış olmak için katılanların yanında gerçekten emek vermiş bazı arkadaşların manilerini de okudum. Hoşuma giden gerçekten beğendiğim maniler var. Bakalım ilgi ile takip ediyorum süreci. :D
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
Agafbey850
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Agafbey850 »

Biraz Sabır Zamanı Gelince Açıklanır
Jimyosef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Jimyosef »

70 kişi degil kardeşim 43 kişi katıldı aralarından yeşil , kırmızı yazılarla yazanlarda vardı onlarda elendiler zaten kurallarda beyaz renkli yazıyla yazılacak deniyordu çünkü
Kullanıcı avatarı
fatih343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fatih343 »

Gerçekten sürekli bu başlığı görüyorum ne veriyorlar hediye 100t mi yada buluşma seti mi neden bu kadar heyecanla bekleniyor millet gördü ki yıl dönümünde bile dandik hediyeler verdiler gerçekten çok ilginç.
Resim
Kullanıcı avatarı
DelininRaporlusj
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen DelininRaporlusj »

Agafbey850 yazdı: 03 May 2020 14:41 Biraz Sabır Zamanı Gelince Açıklanır
Bn sunucu degitsticm ama sırf sorun çikar diye degistirmiyom kazanirsam
Jimyosef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Jimyosef »

Bu gidişle açıklanmayacak gibi
Kullanıcı avatarı
Batuhansrclk
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Lonca: B Loo D

Mesaj gönderen Batuhansrclk »

Jimyosef yazdı: 10 May 2020 21:19 Bu gidişle açıklanmayacak gibi

Dün akşam hizli destek kisminda sonucun yakın bir zamanda açıklanacağını belirtmişti, bende muhtemelen bu gün açıklacağını düşünüyordum... Bakalim pazartesi sendromunu güzel bir haberle beraber atlatiriz belki...😀
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön