Plussuz Nereye Kadar Gelinebilir ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Jimyosef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Plussuz Nereye Kadar Gelinebilir ?

Mesaj gönderen Jimyosef »

cCcKADIOGLUcCc yazdı: 29 Nis 2020 03:44
Jimyosef yazdı: 20 Nis 2020 23:20 plussuz bir hesap açarak , kasarak ve emek sarf ederek nereye kadar gelinebilir ? fikirlerinizi merak etmekteyim.
Hacım bir hafta içinde 49 olursun, görevlerini halledip Karaköy'e girersen orada da 1 hafta içinde 59 olursun. Hatta zaten şu an %100 exp arttırıcı var bedava daha rahat olur işin. Ben hani fazla diyorum 1'er hafta 1'er hafta diye, şu bedava arttırıcı sayesinde kilit görevlerini yapacak arkadaşların varsa 1 haftada 59 olursun.
Kurt mağara görevlerimize yardım etmiştin seni unutmadık kardeşim :) :+1:
Kullanıcı avatarı
cCcKADIOGLUcCc
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ottoman

Mesaj gönderen cCcKADIOGLUcCc »

Jimyosef yazdı: 30 Nis 2020 03:42
cCcKADIOGLUcCc yazdı: 29 Nis 2020 03:44
Jimyosef yazdı: 20 Nis 2020 23:20 plussuz bir hesap açarak , kasarak ve emek sarf ederek nereye kadar gelinebilir ? fikirlerinizi merak etmekteyim.
Hacım bir hafta içinde 49 olursun, görevlerini halledip Karaköy'e girersen orada da 1 hafta içinde 59 olursun. Hatta zaten şu an %100 exp arttırıcı var bedava daha rahat olur işin. Ben hani fazla diyorum 1'er hafta 1'er hafta diye, şu bedava arttırıcı sayesinde kilit görevlerini yapacak arkadaşların varsa 1 haftada 59 olursun.
Kurt mağara görevlerimize yardım etmiştin seni unutmadık kardeşim :) :+1:
Eyvallah hacım ':) :+1:
DÜŞÜNMEK ÖNEMLİ
Kullanıcı avatarı
hata007
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hata007 »

Gaffar ve çt görevlerine kadar bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama tek sıkıtı yani şuan yaşadım sıktı çarım ın istatisliklerdeki meslek puanlarını sıfrlayamam çünkü ileriki seviylerde karkterlere asa ve ya zırh basmadıkça gurp bölgesine alnmıyor veya hasar yada büyü gücü diyer arkaşlara göre çok aşada kalıyor dahada ileriye gidersek sen bu çarın gücünü oynamak savaşmak gibi şeyler için kasıyorsun efsünu bi silah basamadıça çok büyük sıkıntı ve bugününerde yaşadımız pulusuz oyuna girememe sorunu bir iki hafta daha bu sıkıntı devam ederse bende bazı arkaşlar gibi oyunu bırakmayı düşünüyorum
Kullanıcı avatarı
Winci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: E BE N

Mesaj gönderen Winci »

Ben 4 günde 59 oldum plussuz ve loncasız ama yardımlı
COME TO BESIKTAS
Kullanıcı avatarı
fatih343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen fatih343 »

Winci yazdı: 01 May 2020 23:33 Ben 4 günde 59 oldum plussuz ve loncasız ama yardımlı
Hocam nasıl oldun pluslu full ferro çar destekçim 2 günde 35 olabildim anlat bizde öle kasak
Resim
Jimyosef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Jimyosef »

fatih343 yazdı: 02 May 2020 02:54
Winci yazdı: 01 May 2020 23:33 Ben 4 günde 59 oldum plussuz ve loncasız ama yardımlı
Hocam nasıl oldun pluslu full ferro çar destekçim 2 günde 35 olabildim anlat bizde öle kasak
Kardeşim alıyorsun Ferro asalı arkadaşı gidiyorsun Taşkanatlara sen vuruyorsun o kesiyor oluyor sana 42 level
ismailaslan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Elbet Bir Gün
Discord: aquLiar

Mesaj gönderen ismailaslan »

Karaköy güncellemesi gelmeden önce yeni bir büyücü hesap açıp yardımsız ve plussuz bi şekilde 49 seviyeye erişebilmiştim. Nasıl Mı Anlatayım ;
O Zamanlar Kenan ve Junon'a girenler olduğu için bazı yardım eden arkadaşlar oluyordu sonrasında ise forumda bir ekip kurup Kenan ve Junon üstümüzü tamamlamaya başladık. Tabiki burada arkadaşımın y2 çarından yardım aldım. Sonrasında ise karaköy güncellemesi geldi (2 Mart 2018) Sonrasında ise meteorda birilerini görmek baya zor bi durum aldı sonrasında ise Gaffar görevim kaldı ve hala duruyor. İlk başlarda karaköye girebiliyordum fakat herhangi bir loncam olmadığı için yardım eden birisini bulamadım şuan sadece eminönünde dolaşmak için giriyorum hesabıma belki ban yese uzun süre haberim olmaz diyebilirim.
Yani kısaca Lonca ve plus paket olmadan şuan oyunda hiç yardımsız 42 45 seviyelerine falan gelirsin sonrasında illaki bi grup lazım. Herşeyden önce oyuna girip kendine bir lonca bulmanı ve o loncanın yardımıyla ilerlemeni tavsiye ederim.
Saygılarımla.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Plus olmadan dostum Karaköy'de exp kasmak affedersin İ Ş K E N C E. Plus var iken bile exp kasmak uzun sürüyorken Plussuzı düşünmek bile istemezsin :( 50. seviyeye kadar plussuz rahat bi şekilde gelebilirsin. Ancak sonrası zorlar :kissing: Tabii Karaköy'e girebilmek için Junon Çemberlitaş Hol görevlerinin yapılı olması gerekiyor orası ayrı bi sorun. Anlıyacağın hocam Plus yine az da olsa bi avantaj sağlıyor.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
Hawkeye
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Hawkeye »

Plus olmadan sunuculara girebilirsen bir yerlere gelebilirsin.
Acelikerk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Acelikerk »

Oyuna başlamayı düşünüyorum. Her soru için başlık açmak istemiyorum.
1- Eminönü sunucusunda kopya işleri durdu deniliyor, doğru mu?
2- Plus paketli birisi girmekte problem yaşar mı?
3- Sunucu kapanıyordu, özellikle Cumartesi ve Pazar günleri, düzeldi mi?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön