Kurt mağara görevlerimize yardım etmiştin seni unutmadık kardeşimcCcKADIOGLUcCc yazdı: ↑29 Nis 2020 03:44Hacım bir hafta içinde 49 olursun, görevlerini halledip Karaköy'e girersen orada da 1 hafta içinde 59 olursun. Hatta zaten şu an %100 exp arttırıcı var bedava daha rahat olur işin. Ben hani fazla diyorum 1'er hafta 1'er hafta diye, şu bedava arttırıcı sayesinde kilit görevlerini yapacak arkadaşların varsa 1 haftada 59 olursun.
Plussuz Nereye Kadar Gelinebilir ?
Re: Plussuz Nereye Kadar Gelinebilir ?
- cCcKADIOGLUcCc
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ottoman
Eyvallah hacımJimyosef yazdı: ↑30 Nis 2020 03:42Kurt mağara görevlerimize yardım etmiştin seni unutmadık kardeşimcCcKADIOGLUcCc yazdı: ↑29 Nis 2020 03:44Hacım bir hafta içinde 49 olursun, görevlerini halledip Karaköy'e girersen orada da 1 hafta içinde 59 olursun. Hatta zaten şu an %100 exp arttırıcı var bedava daha rahat olur işin. Ben hani fazla diyorum 1'er hafta 1'er hafta diye, şu bedava arttırıcı sayesinde kilit görevlerini yapacak arkadaşların varsa 1 haftada 59 olursun.![]()
![]()
DÜŞÜNMEK ÖNEMLİ
Gaffar ve çt görevlerine kadar bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama tek sıkıtı yani şuan yaşadım sıktı çarım ın istatisliklerdeki meslek puanlarını sıfrlayamam çünkü ileriki seviylerde karkterlere asa ve ya zırh basmadıkça gurp bölgesine alnmıyor veya hasar yada büyü gücü diyer arkaşlara göre çok aşada kalıyor dahada ileriye gidersek sen bu çarın gücünü oynamak savaşmak gibi şeyler için kasıyorsun efsünu bi silah basamadıça çok büyük sıkıntı ve bugününerde yaşadımız pulusuz oyuna girememe sorunu bir iki hafta daha bu sıkıntı devam ederse bende bazı arkaşlar gibi oyunu bırakmayı düşünüyorum
- Winci
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: E BE N
Ben 4 günde 59 oldum plussuz ve loncasız ama yardımlı
COME TO BESIKTAS
Hocam nasıl oldun pluslu full ferro çar destekçim 2 günde 35 olabildim anlat bizde öle kasak
Kardeşim alıyorsun Ferro asalı arkadaşı gidiyorsun Taşkanatlara sen vuruyorsun o kesiyor oluyor sana 42 level
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Elbet Bir Gün
- Discord: aquLiar
Karaköy güncellemesi gelmeden önce yeni bir büyücü hesap açıp yardımsız ve plussuz bi şekilde 49 seviyeye erişebilmiştim. Nasıl Mı Anlatayım ;
O Zamanlar Kenan ve Junon'a girenler olduğu için bazı yardım eden arkadaşlar oluyordu sonrasında ise forumda bir ekip kurup Kenan ve Junon üstümüzü tamamlamaya başladık. Tabiki burada arkadaşımın y2 çarından yardım aldım. Sonrasında ise karaköy güncellemesi geldi (2 Mart 2018) Sonrasında ise meteorda birilerini görmek baya zor bi durum aldı sonrasında ise Gaffar görevim kaldı ve hala duruyor. İlk başlarda karaköye girebiliyordum fakat herhangi bir loncam olmadığı için yardım eden birisini bulamadım şuan sadece eminönünde dolaşmak için giriyorum hesabıma belki ban yese uzun süre haberim olmaz diyebilirim.
Yani kısaca Lonca ve plus paket olmadan şuan oyunda hiç yardımsız 42 45 seviyelerine falan gelirsin sonrasında illaki bi grup lazım. Herşeyden önce oyuna girip kendine bir lonca bulmanı ve o loncanın yardımıyla ilerlemeni tavsiye ederim.
Saygılarımla.
O Zamanlar Kenan ve Junon'a girenler olduğu için bazı yardım eden arkadaşlar oluyordu sonrasında ise forumda bir ekip kurup Kenan ve Junon üstümüzü tamamlamaya başladık. Tabiki burada arkadaşımın y2 çarından yardım aldım. Sonrasında ise karaköy güncellemesi geldi (2 Mart 2018) Sonrasında ise meteorda birilerini görmek baya zor bi durum aldı sonrasında ise Gaffar görevim kaldı ve hala duruyor. İlk başlarda karaköye girebiliyordum fakat herhangi bir loncam olmadığı için yardım eden birisini bulamadım şuan sadece eminönünde dolaşmak için giriyorum hesabıma belki ban yese uzun süre haberim olmaz diyebilirim.
Yani kısaca Lonca ve plus paket olmadan şuan oyunda hiç yardımsız 42 45 seviyelerine falan gelirsin sonrasında illaki bi grup lazım. Herşeyden önce oyuna girip kendine bir lonca bulmanı ve o loncanın yardımıyla ilerlemeni tavsiye ederim.
Saygılarımla.

Plus olmadan dostum Karaköy'de exp kasmak affedersin İ Ş K E N C E. Plus var iken bile exp kasmak uzun sürüyorken Plussuzı düşünmek bile istemezsin
50. seviyeye kadar plussuz rahat bi şekilde gelebilirsin. Ancak sonrası zorlar
Tabii Karaköy'e girebilmek için Junon Çemberlitaş Hol görevlerinin yapılı olması gerekiyor orası ayrı bi sorun. Anlıyacağın hocam Plus yine az da olsa bi avantaj sağlıyor.
Plus olmadan sunuculara girebilirsen bir yerlere gelebilirsin.
Oyuna başlamayı düşünüyorum. Her soru için başlık açmak istemiyorum.
1- Eminönü sunucusunda kopya işleri durdu deniliyor, doğru mu?
2- Plus paketli birisi girmekte problem yaşar mı?
3- Sunucu kapanıyordu, özellikle Cumartesi ve Pazar günleri, düzeldi mi?
1- Eminönü sunucusunda kopya işleri durdu deniliyor, doğru mu?
2- Plus paketli birisi girmekte problem yaşar mı?
3- Sunucu kapanıyordu, özellikle Cumartesi ve Pazar günleri, düzeldi mi?