3 yıldız mavi rütbem silindi.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
rezzanteker
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

3 yıldız mavi rütbem silindi.

Mesaj gönderen rezzanteker »

Karakterim ile daha kolay alışveriş yapabilmek için Arz klanından çıktım,2 saat sonra tekrar arz klanına girdiğimde 3 yıldız mavi olan rütbem şanım ve klan param sıfırlandı.

Daha önce başına bu durum gelen var mı? Destek kısa sürede ilgileniyor mu? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Anka
Lonca: Eppur Si Muove

Re: 3 yıldız mavi rütbem silindi.

Mesaj gönderen Sonne »

rezzanteker yazdı: 30 Nis 2020 13:35 Karakterim ile daha kolay alışveriş yapabilmek için Arz klanından çıktım,2 saat sonra tekrar arz klanına girdiğimde 3 yıldız mavi olan rütbem şanım ve klan param sıfırlandı.

Daha önce başına bu durum gelen var mı? Destek kısa sürede ilgileniyor mu? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
Daha önce de bir çok kişi buna benzer bi konudan muzdarip oldu. Sanırım Rütbe iadesi gibi bir iade yapmıyorlar.
Resim

Anka (Rest In Peace)
hercai
JillValentine
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Daha önce klan değiştirme ürünü kullanılmış karakterler, ayrıldıkları klana tekrar katılsalar dahi tüm şan ve klan paraları siliniyor. Bu konuda hızlı destek'e yazılmış birden çok mesaj var. Maalesef bu aşamada yapacak hiçbir şey olmadığını dile getirdiler.

Klan Değiştirme Ürünü kullanılan karakterlerinizi tarafsız olduktan sonra tekrar klana girmeden önce ürünü almanız gerekiyor.

Yakın geçmişte bu sorunla ilgili yanıt verilmiş başlık: viewtopic.php?f=100&t=159431

Geçmiş olsun.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
rezzanteker
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Böyle bir şey klan değiştirme ürününü alırken belirtilmeliydi,benim böyle birşeyden haberim yoktu ve 3 yıldız mavi rütbe karakterim şuan tek çizgi kahve.

Oyunda sorduğum kadarıyla daha önce çok kişiye yardımcı olunmuş rütbeleri iade edilmiş.Destekten ulaştım dönüş bekliyorum.
rezzanteker
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Aşağıdaki konularda belirtildiği üzere destek sağlanıyor,beklemedeyim desteğe mesaj gönderdim.Konu kilitlenebilir.

viewtopic.php?t=153357

viewtopic.php?t=152475

viewtopic.php?f=100&t=159800

viewtopic.php?t=155900
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön