Yönetimin bilerek sunucu kapasitesini düşürdüğünü görüyoruz.
Adamlar kopyayı engelleyemedi bu şekilde bir çözüm bulmaya çalışıyor.
Evde kal sıkıntısı bitince bakalım nereden oyuncu bulacaksınız.
Sunucu Dolu?!?
- Alicavus
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Saygı Or Sevgi
Re: Sunucuların yeteri kadar dolu olmayıp karakterin girmemesi
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.
Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.
ALİÇAVUŞ
Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Re: Sunucu Dolu?!?
2 gündür sabah oyuna 1 kere giriş yapa biliyorsunuz oda düşerseniz o gün oyuna giremiyorsunuz benim anadım bu saatlerce tektar tekrar durmadan giriş yapmaya çalışmama ramen 1 kere giremdeim bu oyundaki pulus arkaşlarımız hiç düşmüyor yada oyundan 1 sn çıkmıyormu ben anlayamadım? bırakında bi rahat rahat oyunumuzu oynıyak oyunda insanar kendi kendini yönetbiliyor ama oyun yönetim? bence bu oyun kendi haline bırakılsa bukadar sıkıntı yaşamyız.
Maksat Para Dönsün 
-
- Acemi Savaşçı
Birader ben 11 yıllık oyuncuyum 11 yıldır böyle bir şey görmedim 2010 gibi en son bu hatayı sürekli alırdım ama oyuna da girerdim şuanda 1 saat denesem yinede giremiyorum kasıtlı yapıldığını düşünüyorum
Sunucu Yoğunluğu Hakkında
Plus almadan önce plussuz servera girmeniz daha düşük diyip servera almıyordunuz.Plus aldık şimdi de server dolu diyor hiçbir şey farketmedi. Tek değişen ben oyuna boş yere para yatırmış oldum. Madem plus üyelik olanlar ayrıcalıklı diyorsunuz server girişlerinde neden bunu göremiyorum acaba ? Yetkili birisi kaldıysa gerçekten oyunla ilgilenen bir yardım edebilir mi ?
-
- İri Fare Avcısı
Re: Sunucu Yoğunluğu Hakkında
Plus öncelik sağlıyor. Sunucu plus'ı olmayan birini oyuna almadan önce plus'ı olanları alıyor. Ama bu plus "giriş garantisi" demek değil. Sunucu doluysa yapacak bir şey yok maalesef.
- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Sunucu dolu olduğundan değil başka sebeplerden almıyorlar plussuz oyuncuları.. Mesele para da değil..
- Cheteenx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
mesele gayet para nedense tam 1 nisan döneminde oldu 1 nisanda oyunun yıl dönemi olduğu için akçeler indirimli oluyor millet alsın diye uğraşıyorlar kimse kimseyi kandırmasın belli.emrecelik54 yazdı: ↑01 May 2020 05:19 Sunucu dolu olduğundan değil başka sebeplerden almıyorlar plussuz oyuncuları.. Mesele para da değil..
Eski nefer 

- emrecelik54
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI
Millet 1 lvl hesap açıp orda kopya yapıyo diye yaptılar. En azından ban yiyecek hesaba plus almazlar heralde düşünüyolarCheteenx yazdı: ↑01 May 2020 05:32mesele gayet para nedense tam 1 nisan döneminde oldu 1 nisanda oyunun yıl dönemi olduğu için akçeler indirimli oluyor millet alsın diye uğraşıyorlar kimse kimseyi kandırmasın belli.emrecelik54 yazdı: ↑01 May 2020 05:19 Sunucu dolu olduğundan değil başka sebeplerden almıyorlar plussuz oyuncuları.. Mesele para da değil..