Buluşma setim kayıp oldu
-
- Acemi Savaşçı
Buluşma setim kayıp oldu
Buluşma setim kasamdayken kayıp oldu destek yardımcı olmadı ne yapmam gerekiyor?
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Buluşma setim kayıp oldu
oruçluysan iftarda soğuk su iç hocam değilsen şimdi, geçmiş olsun
-
- Acemi Savaşçı
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD
Üzülme. O setle rüyalarda buluşursun. Soğuk su etkili buluşma emsali yüzük olarak sana geri dönecek.
-
- Salgın Koruyucusu
Sandbox kullanıyorsan indirdiğin yer içine keylog koyuyo olabilir bu sayede hesabına erişebilir.
BlackPanther
Arkadaşımın ensari altuncu takı seti kayboldu desteğin verdiği cevap bu bizim sorunumuz deyil sıkıntı etmeyin dayı bugünde benim çarım kaybola bilir benim sorunmum sonucta yonetımın deyil.
- benibanladilar
- Teşkilat Neferi
hocam o iyi benim modem gitti .oyun sarmış bir baktım internet yok pcde.
gittim salona baktım modem kayıp! başta şaşırdım ama bi soğuk su içtim şimdi iyiyim.
gittim salona baktım modem kayıp! başta şaşırdım ama bi soğuk su içtim şimdi iyiyim.
benibanladilar yazdı: ↑29 Nis 2020 18:59 hocam o iyi benim modem gitti .oyun sarmış bir baktım internet yok pcde.

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
benibanladilar yazdı: ↑29 Nis 2020 18:59 hocam o iyi benim modem gitti .oyun sarmış bir baktım internet yok pcde.
Volfied yazdı: ↑29 Nis 2020 19:32benibanladilar yazdı: ↑29 Nis 2020 18:59 hocam o iyi benim modem gitti .oyun sarmış bir baktım internet yok pcde.
gittim salona baktım modem kayıp! başta şaşırdım ama bi soğuk su içtim şimdi iyiyim.![]()
İşte aradığım cevap !