Aşkxadamı'na Atılan İftira

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
anadolurock18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Aşkxadamı'na Atılan İftira

Mesaj gönderen anadolurock18 »

16 mart günü hakkımda em satıcı ve hırsız diyen Ostir adlı karaktersiz karakter her emde bana hırsız em satıcısı diyip sinir etti beni bende onun girdiği emlerde gruba girmedim neden bana iftira attığınıda bilmiyorum oyunda kimseye bi zarar vermedim çünkü daha sonra em yapim dedim onu gördüm gruba dedim ki ostiri gruptan atın ben gruba gelim dedim kabul etmediler ama yinede grupsuz bi şekilde takıldım buna konuyu bilmeyen İSTANBULKARTALIB denen çocuk klandan Aşkxadamı em satıcısı dedi Metrixx adlı karektersiz karakterde onu bilioz başka bi şey söyle dedi bununda benden ne yarası var bilmiyorum daha sonra klandan Türkxartserr denen hırsız ve loncasındakiler küfür etmeye konuya karışmaya başladılar konu böle gelişti ve adımı karalamaya çalıştılar benim nasıl biri olduğumu bilenler zaten beni tanırlar em satmadıımı ve durumu onlarada söledim hak verdiler yalnız bana yapılan küfürlü tartışmadan dolayı arz olucam artık bu lodos klanına yemin ederim ki daha girmicem gerçekten kendilerini bi #@!? sanan hırsız çok var ama arz klanına geçmeden önce onlara çok çektiricem bi süre daha lodos kalıp em yaptırmıcam onlara bu yazıyı okuyan (Ostir,Metrixx ) bu iki karektersiz karakter ve konuyu bilmeden konuşmaya katılan hırsız bi o kadarda lavuk olan Türkxartserr ne sorunlarını olduklarını buraya yazsınlar adam akıllı yazı yazsınlar bi sebep göstersinler o kadar em kazandırdığım yardım ettiğim klandan yakında ayrılıom zaten belirttiğim gibi olucak ama bunlara çektirmeden bu iftiralarını onlara ödetecem iyi forumlar..
Resim

Aşkxadamı/Aşkxreco/Pecerr/Pecer/Karamürselli/Aşkxbaşkan
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: Aşkxadamı'na Atılan İftira

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

seni az çok bilirim em satmıcak adamsın

türkxartserr çocuk ona şeker versen dilencilik yapar. İstanbulkartalıb ı adamdan sayıyosan yazık. Metrixx i beklemiodum
ostir muhtemelen 1 lwl çardır. sen işine bak kardeşim seni bilen biliyor
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
anadolurock18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

insan olursan hayvan oluyorlar hayvan olursan insan oluyorlar tahminimde yanlışsam düzelt kardeş yorumun için eyw
Resim

Kullanıcı avatarı
Xsweetxintikammm
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Xsweetxintikammm »

Yav kardeşim türkxartser'i tınlama loncasına gırdım gırdıgıme PİŞMAN oLdm x@ kendini beğenmş birisi Türkxartser Ostire pek lafım yok kankam oldugu için
TEMİZ BİR İKV İÇİN HEP BERABER ;)
anadolurock18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

savaş bu konuyu nerde aççamı söle o zaman kardeşim madem bu kadar bilgim var diosun söle bende orda açim konuyu anlamadan bişeyler yazmışsın senin bu yazına gülüyorum ve konuyu bilmeden veya okuyupda anlamadan cevap verme kardeşim bizde bilioz neyin ne olduğunu iyi forumlar
Resim

Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Timurlenk »

Xsweetxintikammm yazdı:Yav kardeşim türkxartser'i tınlama loncasına gırdım gırdıgıme PİŞMAN oLdm x@ kendini beğenmş birisi Türkxartser Ostire pek lafım yok kankam oldugu için
sweetxintikam

1- Lonca Türkxartser'in değil yetkili bir isim sadece,
2- Senin ne olduğunu biliyoruz İkvxkritikçisi'ne neler yaptığınıda
3- Abin yaşındaki kişilerle daha terbiyeli konuşmanı öneririm sana
4- Seni loncaya almak için yalvarmadı sen kendin istedin sana nolur gel diyende olmadı kendin yalvardın

Batuhangs
Kardeş senin çocukluklarınıda biliyoruz hatırlarmısın eskiden üyesi olmadığın loncaların adlarını yazardın forumlara sanki onlardaymışsın gibi her yazdığının altına şunları yazardın; Ahixbatuhangs,Şahxbatuhangs,Türkxbatuhangs falan filan :D
merak etme Faruk'un üstüde itemide var Allah'a şükür şekere mekere kalmadı git o şekeri sen ye

Aşkxadamı Faruk'la aranızdaki meseleyi bilmiyorum onun için yorum yapmıcam
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
anadolurock18
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

çeşke klana biraz daha erken gelseydin çekşe Volkanuri sen gelmeden 10 sn önce son bulmuştu belki görürdün kardeş
Resim

Kullanıcı avatarı
Denizz
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Denizz »

Batuhan gs sana Volkan yaNİ KANKAMIN DEİDİGİ GİBİ Sen an ca olmadıgın loncarın ismini yas Tmmı aynı tempoyla devam et

xxswetxintikam KArdes senin bir sornum Yok am ben bu oyuna 49 oldung da geldim Beni nasıl aldılar sa Bi nedeniz wardır ama Türkxartsere Laf ettirmem o kdar

batuhan sen benc e konusma konustuk batıyorsun yasına weriyorum bu cocuklugunu Ben ce daha konusup da rezil olmas Tmm Abi tavsiyesi o Sekeri sana yedirtirim lon cam daki adma lar la Duzgun konus o kdar diyorum

Askxadamı seni az da olsa tanıyorum senin bole yapımıcagın ada inaniyorım Cunku sen le benm baya Em grdim

Sen oyunda ki Durust adam alr dan birisin dir
.................Yakında Belli olur ;)
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Yazıklar olsun

Mesaj gönderen ahmetakif »

Öncelikle şunu söyliyeyim.Bu gibi konuları burada belirmeyeceğizde baska nerde belirtecegiz.Forumun asıl amacını bana söylermisiniz.

Aşkxadamı adlı çar için herkez aktarım yapmakta güvenilir oldugu için
Bir insanı harcamak bu kadar basit mi.Reel hayattada tanırım Coskun abiyi daha dün kendisi madeni bıraktı sn çek dedi Çektim iridyum çıktı ve hayırlı olsun kardesim dedi.Nasıl olur aman allahım olmaz degil h.olsun dedi

Sana gelince istanbulkartalıb Senin bu olayda bir baglantın yoktur Seni doldurmuşlardır ve birkişinin baskısı altında kalmıssndır yoksa sn klan ark böyle birşey yapmazsın.

Türkxarster=Bu oyunda oyunu bıraksa çok sevinecegim arkadasından üzilmiceigim tek isim Ne karaktersiz adam yaw bu reeel hayatta görüsmek isterim yaşı kaç acaba 23 15 mi

metrixx Alakası yoktur.Söylenenlere göre çok iyi bir adamdır o graffenin Abisiyidi galiba 23 yasında

Ostir Kim oluyor yan çarına söyle kütük söyle nasıl böyle birşey söyleyebilirsin karaktersiz adam

İşte siz Böyle yapıyorsunuz ve Gocunan oluyor Oyunu bırakıyor oyunda böyle sınırlı kişiler varken kaçırtıyorsunuz baska oyunlara veya bırakıyolar oyunu Dengesizler karaktersizler beş para etmezlerle muhattap olmak zorunda kalıyoruz

Amacınız Ne YAZIKLAR OLSUN .....

Gençxqataloq
Kullanıcı avatarı
Oscar
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Oscar »

Çoşkun ABİ Öle Bİr Şey Yapmaz O öLE Birisi Degill Ostiri TANIRIM Türkxarstei Tanırım Sevmem Onları Fazla Kendilerini BEGENEN biR Hiçler Aşkxadamı Girdigi Emlerde Daima Karışıma Çıkar Mğcadele Eder D:D Em Satmaz Abi

Gençxefecan
Oscar
Masumprens

“Genel Sohbet” sayfasına dön