BÜYÜK HOL'DE OYUN HATASI

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: BÜYÜK HOL'DE OYUN HATASI

Mesaj gönderen HiTMaN »

Sorun genelde dizustu bilgisayarlarda oluyor. Masaustu bilgisayarlarda bu problem yok gibi bir şey.
Kullanıcı avatarı
Equalero
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1

Mesaj gönderen Equalero »

HiTMaN yazdı: 12 Mar 2020 11:20 Sorun genelde dizustu bilgisayarlarda oluyor. Masaustu bilgisayarlarda bu problem yok gibi bir şey.
Sorun dizüstü ve Nvidia Windows 10 ekran kartı driver indeki optimizasyon sorunu ile alakalı olduğu düşünüyorum Amd işletim sistemlerinde bir sorun yok bence
Champion Class

KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
Kullanıcı avatarı
delphy18
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Otisabi

BÜYÜK HOL HK.

Mesaj gönderen delphy18 »

Selamlar ,
oyunu tekrar temizden kurmama rağmen
pencere modunu denememe rağmen
tüm ayarları kısmama sesi falan kapatmama rağmen

büyük hol bölgesinde ısrarla oyundan atıyor. ne kasılabiliyorum ne görev yapabiliyorum. sistemim de gayet yeterli hiç bir sorun yok. genelde win10 kaynaklı yazmışlar ama çözümü var mı bilmiyorum. bilen varsa yardımcı olabilirse çok müteşekkir olurum. bu arada ard arda atıyor sadece ilk girişte değil. lodos ocakta da atıyor saate giderken de atıyor hep atıyor yani :)
Delphy[55] - Büyücü (Eminönü)
Kullanıcı avatarı
OZHANBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Özgürlük İçin Savaş

Mesaj gönderen OZHANBEY »

Equalero yazdı: 12 Mar 2020 13:02
HiTMaN yazdı: 12 Mar 2020 11:20 Sorun genelde dizustu bilgisayarlarda oluyor. Masaustu bilgisayarlarda bu problem yok gibi bir şey.
Sorun dizüstü ve Nvidia Windows 10 ekran kartı driver indeki optimizasyon sorunu ile alakalı olduğu düşünüyorum Amd işletim sistemlerinde bir sorun yok bence
İntel ve nvdia kullanıyorum masaüstü fakat herhangi bir sorun yaşamıyorum win 7 de. fakat laptop büyük problem yaratıyordu diye win 7 attırdım bu sefer ekran kartı driveri kullandğn windows sürümü eski diyor ve driver yüklemiyor yılmadım farklı yöntemlerle yükledim bu sefer mavi ekran aldım en sonunda ekran kartnı devre dışı bırakıp oynuyorum win 7 ile laptopumda.
🏹 ÖZHANBEY
💉 DrÖZHAN
🔪 ÖZHAN
Hiçkimse göründüğü kadar iyi , anlatıldığı kadar kötü değildir... ;)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Equalero yazdı: 12 Mar 2020 13:02
AMD kullanıyorum ve sorun bende de var. Genel olarak Win10 ile alakalı bir sorun bence. Uyumluluk modu, tam erkan düzeltmeleri, grafik sürücüsündeki doku ayarları hepsini yaptım ama yine de sorun devam ediyor.
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

Bu sorun bir kaç arkadaşımda da oluyordu düzenleme yaptıktan sonra bu hata oranı yüzde 90 düştü. Hatayı özelden yazarsanız çözmeye yardımcı olayım.
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

Eski pcme Windows XP kurdum ve İKV'yi ondan oynuyorum. Şu an için Büyük Hol'e ulaşamadım daha ama bakalım nasıl bir Windows XP performansı alacağım Büyük Hol'den ve Karaköy'den.
Kullanıcı avatarı
santiagobernabeu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen santiagobernabeu »

Skull yazdı: 27 Nis 2020 23:37 Eski pcme Windows XP kurdum ve İKV'yi ondan oynuyorum. Şu an için Büyük Hol'e ulaşamadım daha ama bakalım nasıl bir Windows XP performansı alacağım Büyük Hol'den ve Karaköy'den.
Xp nasil kurdun ben bi kuramadim ya
Kullanıcı avatarı
Skull
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Skull »

Göster
santiagobernabeu yazdı: 27 Nis 2020 23:49
Skull yazdı: 27 Nis 2020 23:37 Eski pcme Windows XP kurdum ve İKV'yi ondan oynuyorum. Şu an için Büyük Hol'e ulaşamadım daha ama bakalım nasıl bir Windows XP performansı alacağım Büyük Hol'den ve Karaköy'den.
Xp nasil kurdun ben bi kuramadim ya
Windows 7 yüklüydü biçimlendirdim diski kurulumda o şekilde kurdum. Yeni pclere kurulamayabilir. Donanım uyumsuzluğundan dolayı. Windows XP SP3 kur boot cd si ile.
Kullanıcı avatarı
squall51
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen squall51 »

Hol bölgesinin büyük olmasıyla alakalı holde uzun süre durmalarda oyunun sistemi şişiyor ve düşme yaşanıyor bu sorunu gidermek için önerim hol e gireceklerin oyunun ayarlarını kısmalarıdır

“Genel Etkileşim” sayfasına dön