İstanbul Kıyamet Vakti'nin Zaferi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kuzgun Ve Yolcu

Re: İstanbul Kıyamet Vakti'nin Zaferi

Mesaj gönderen baraka1997 »

xLuCaGox yazdı: 18 Nis 2020 17:47 Elinize sağlık öncelikle fakat dikkatimi bir şey çekti onu sorayım. Metalürji ve Malzeme Mühendisliğini hepimiz biliyoruz da bahsettiğiniz bölümü daha önce duymamıştım, hangi okuldasınız?

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde bahsettiğim bölüm mevcut. Bölümün müfredatı ve içeriği Metalürji ve Malzeme Mühendisliği'ne göre biraz farklı.
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
emrecelik54
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI

Mesaj gönderen emrecelik54 »

Beyazköşkte bizans loncasında bulundun mu ?
Resim
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

emrecelik54 yazdı: 26 Nis 2020 01:43 Beyazköşkte bizans loncasında bulundun mu ?
Evet, önceden (2015'e kadar) <Bizans İmparatorluğu> loncasındaydım. Zaten bu bilgi, konunun başında vermiş olduğum FanArt Ödülleri'nde de yer alıyor.
Resim
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu> loncasındaki Graphene [59], ÇÖREKADAM [59], SigmoidSinus [59] karakterlerimden başka karakterim yoktur.
Kullanıcı avatarı
emrecelik54
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: ÜLKÜ OCAKLARI

Mesaj gönderen emrecelik54 »

Doğru hatırlıyomusum demek ki, ben de bizans loncasında bulundum kısa bi süre. Selda ablayla gaffara giderdik :)
Resim
Kutukmeran
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Kutukmeran »

Emeklerin için teşekkür ederim, yıllardır hasret kaldığım oyuna özlemimi seninle giderdim.
Kullanıcı avatarı
VEGASS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VEGASS »

Eline emeğine sağlık ..
Kullanıcı avatarı
cetinMURAT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Fierce

Mesaj gönderen cetinMURAT »

Çok iyi çalışma. Tebrik ederim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Alicavus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen Alicavus »

Ümitsiz bir şekilde ümit ederim ki sesinizi duysunlar :( :(

Çünkü şimdilik hiç bir şey yapacak kapasitenin olmadığını görmek hepimizi üzmektedir.
Fazla bir açıklama yapmayacağım umarım sorunları bir an çözerler eski zevkini alabilelim.

Beyazköşk ün tek ÇAVUŞ 'undan saygı ve sevgiler...
Eski oyunu ve oyuncuları mum ışığıyla arıyoruz...

Güvenilir olmayan ve 1 lvl carlarla aktarım veya üretim yapmayınız.

Karakter sahibi olmak asil insanlara mahsustur.Asiller hep kıskanılmıştır.

ALİÇAVUŞ

Saygı Or Sevgi / Sevgi Or Saygı
(S.O.S)
Kullanıcı avatarı
baraka1997
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Kutukmeran yazdı: 27 Nis 2020 12:06 Emeklerin için teşekkür ederim, yıllardır hasret kaldığım oyuna özlemimi seninle giderdim.
VEGASS yazdı: 27 Nis 2020 13:12 Eline emeğine sağlık ..
cetinMURAT yazdı: 27 Nis 2020 16:51 Çok iyi çalışma. Tebrik ederim.
Siz değerli dostlara, bu yolculukta göstermiş olduğunuz ilgi için ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Alicavus yazdı: 27 Nis 2020 18:22 Ümitsiz bir şekilde ümit ederim ki sesinizi duysunlar :( :(

Çünkü şimdilik hiç bir şey yapacak kapasitenin olmadığını görmek hepimizi üzmektedir.
Fazla bir açıklama yapmayacağım umarım sorunları bir an çözerler eski zevkini alabilelim.

Beyazköşk ün tek ÇAVUŞ 'undan saygı ve sevgiler...
Size de ayrıca teşekkür ederim. Bazı gerçeklerin ve çirkin görüntülerin ben de farkındayım. Elimden geldiğince siz değerli oyuncuların ortak sorunları düzgün bir üslup ile gereken yerlere iletmeye çalışıyorum.

Emeklerimizin karşılıksız kalacağını sanmıyorum.

Saygılarımla,
Resim
Kullanıcı avatarı
uzunyillarsonra
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: anatolia

Mesaj gönderen uzunyillarsonra »

baraka1997 yazdı: 18 Nis 2020 18:25
xLuCaGox yazdı: 18 Nis 2020 17:47 Elinize sağlık öncelikle fakat dikkatimi bir şey çekti onu sorayım. Metalürji ve Malzeme Mühendisliğini hepimiz biliyoruz da bahsettiğiniz bölümü daha önce duymamıştım, hangi okuldasınız?

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi'nde bahsettiğim bölüm mevcut. Bölümün müfredatı ve içeriği Metalürji ve Malzeme Mühendisliği'ne göre biraz farklı.
Üniversitemin adını görünce gerçekten şaşırdım ben ve bir arkadaşımla beraber yaklaşık 2008 yılından beri Teşkilat sunucusunda oynamaktayız ve üniversitemizde bizden başka oyunun adını bilen birinin olmasına ve bizim gibi eski bir oyuncu olmasına mutlu oldum :) . Ben de bu sene itibariyle daha doğrusu ağustos itibariyle mezun olacağım. Karaköy gelene kadar düzenli bir şekilde oynamış olsakta Karaköy'den sonrasında pek uyum sağlayamayıp nadiren oyuna girmeye başlamıştık. Şuan için videona bakamıyor olsam da sözüm olsun yüklediğin videoları başından sonuna kadar izleyeceğim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön