Selamün aleyküm cemaat-i muslimin-in

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
KaNuNNaMe1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Selamün aleyküm cemaat-i muslimin-in

Mesaj gönderen KaNuNNaMe1 »

Kolay gelsin arkadaşlar eskilerden kimler kaldı oyun ne durumda eskisi kadar zevk veriyordu bilmem ama herhalde fazla oyuncu kalmamış anlaşılan.Taniyan tanımayan herkese selamlar eskilerden Kanunname
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Selamün aleyküm cemaat-i muslimin-in

Mesaj gönderen 4thEspada »

As kardeş selam alan yok bile oyunda loncan varsa tamam oyun kutuplaşmış loncandan değilse adam faso fiso. Üç kuruşluk adamlarla oyun atmaya çalışıyoruz ben sunucudan gittim sunucu kalabalık değil. Eminönüne geçtim durum aynı ama en azından kalabalık burası ve iyi insanların çıkması daha olası. Sorun varsa sorabilirsin
Kullanıcı avatarı
xWAVEx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xWAVEx »

KaNuNNaMe1 yazdı: 26 Nis 2020 00:02 Kolay gelsin arkadaşlar eskilerden kimler kaldı oyun ne durumda eskisi kadar zevk veriyordu bilmem ama herhalde fazla oyuncu kalmamış anlaşılan.Taniyan tanımayan herkese selamlar eskilerden Kanunname
Nickini hatırlıyorum bro, liderxBeRoN ben de 2006'dan beri burdayız :D
liderxBeRoN
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Malum loncanın malum şahısları sunucuyu sahiplenmiş durumda :) ee yapacak bir şey yok yani şimdilik. Kuklacı sessizlik ve tenhalığa gömülmüş durumda. İnşallah zamanı gelince eski canlılığına kavuşur.
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
Sociologist
Eppur Si Muove
Kullanıcı avatarı
ejedrogl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen ejedrogl »

Sonne yazdı: 24 Ağu 2020 22:19 Malum loncanın malum şahısları sunucuyu sahiplenmiş durumda :) ee yapacak bir şey yok yani şimdilik. Kuklacı sessizlik ve tenhalığa gömülmüş durumda. İnşallah zamanı gelince eski canlılığına kavuşur.
Aga sahiplendilerdi noldu,yaptıkları yüzünden oyuncu kalmadı,sunucu bomboş, onlarda sıkıldı başka sunuculara gittiler. Yani yaptıkları elinde patladı.

“Genel Sohbet” sayfasına dön