Oyunda günlük en az 2 3 saat aktif oluyorum önerim şu
Sunucularda mutlaka vardır herkesin nefret ettiği birisi/birileri oyundaki aktif yönetici sayisida gözler önünde demek istedigim her sunucu icin 1 2 aracı olsa aracı dediğim Oyunda dolaşıcak neferlerin derdini dinleyecek oyunun huzurunu bozanları tespit edip gereginin yapilmasi icin ilgili birimlere/gm lere başvurcak herhangi bi yetkisi olmiyacak Sadece kontrol amaclı gezecekler ornek olarak
{Kontrol}Xxxxxxx tarzi bi Tagı olmalı eminim ki oyunun nefer kaybetmesine neden olan huzurbozanların azalmasına eskilerin geri dönmesine vesile olacak Dilerim Allahtan Bu Fikir AhiEvran ve Diğer Oyun Görevlilerin Aklına Yatar Ve siz degerli oyuncularda Desteklersiniz
Hepinize Sağlıklı Huzurlu Iyilik Dolu Günler Dilerim
Kendinize Dikkat Edin #EvdeKal ın.
Bi Fikrim Var
- DelininRaporlusj
- Salgın Koruyucusu
- mertcanardil11
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Re: Bi Fikrim Var
Kesinlikle, oyun içerisindeki belli bölgelerde toksik oyuncuların cezalandırılması için yetkili olmalı. Arkadaşımıza destek veriyorum.
- Chaqmaxsheytan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: <Academy Of War>
Bu olayı çok çok eskiden bir kişi daha paylaşmıştı çok net hatırlıyorum , dediğin gerçekten doğru birşey.
Oyun içerisinde gördüğünüz huzur bozan ve kopya yapan küçük seviye karakterler oluyor elbet onları görüp geçmeyin resmini çekip karakter adını, levelini aldıktan sonra desteğe atın.Ben bu şekilde yaparak nice kopyacıyı uzaklaştırdım oyundan destek bakmıyor , ilgilenmiyor demeyin ellerinden gelenleri yapıyorlar çok şahit oldum.
Oyun içerisinde gördüğünüz huzur bozan ve kopya yapan küçük seviye karakterler oluyor elbet onları görüp geçmeyin resmini çekip karakter adını, levelini aldıktan sonra desteğe atın.Ben bu şekilde yaparak nice kopyacıyı uzaklaştırdım oyundan destek bakmıyor , ilgilenmiyor demeyin ellerinden gelenleri yapıyorlar çok şahit oldum.
- DelininRaporlusj
- Salgın Koruyucusu
Destekleriniz icin teşekürler ama iste burda onmeli olan bu yazinin yoneticiler tarafindan okunmasi ii günler dilerim
Dediklerin cidden güzel ve haklılık payın var ama biraz gerçekçi olalım sadece haritada dolaşmak ve diğer oyuncuların dertlerini dinleyecek bir oyuncu veyahut yetkili bulmak fazlasıyla zor (Şu anki yetkililere bakaraktan söylüyorum) .Sonuna kadar arkandayım ama eğer gerçekleşicekse ilk gönüllülerden biri benim .
- DelininRaporlusj
- Salgın Koruyucusu
Mesela bnde gonüllü olarak yaparim daha once gerekse dedtek gerekse ozel msj yolluyla ilettim niye oyunu daha güzelleştirmeyelim ki