Arkadaşlar, fotoğrafta gördüğünüz kuklacının fare adam çizimlerini nereden bulabilirim, amacı yüksek kalitede bulup çıkartıp odama poster olarak asmak.
Özellikle davincinin anatomi eserine benzeyeni bulmak istiyorum.
Jemor yazdı: ↑19 Nis 2020 15:56
Arkadaşlar, fotoğrafta gördüğünüz kuklacının fare adam çizimlerini nereden bulabilirim, amacı yüksek kalitede bulup çıkartıp odama poster olarak asmak.
Elinde olan var mıdır?
Sorunun cevabı hayır ancak daha güzel bir önerim var kendimce , daha güzel ve daha çok anlam içeren bir görsel bulup onu asmanı tavsiye ederim oyundaki fare ne kadar mantıklı bilemedim.
Jemor yazdı: ↑19 Nis 2020 15:56
Elinde olan var mıdır?
Sorunun cevabı hayır ancak daha güzel bir önerim var kendimce , daha güzel ve daha çok anlam içeren bir görsel bulup onu asmanı tavsiye ederim oyundaki fare ne kadar mantıklı bilemedim.
Görseller gayet güzel ve anlam içeriyor, siz mantığı neye göre yorumluyorsunuz ve beğenmediğiniz şeyleri neden başkasıda beğenmemeli diye düşünüyorsunuz asıl bunun mantığını ben anlayamadım.
umutiraker yazdı: ↑19 Nis 2020 16:49
Görseller gayet güzel ve anlam içeriyor, siz mantığı neye göre yorumluyorsunuz ve beğenmediğiniz şeyleri neden başkasıda beğenmemeli diye düşünüyorsunuz asıl bunun mantığını ben anlayamadım.
Benim kendi düşüncem diye belirttim zaten fikrime tahammül edememezlik yapma sen büyült kapıya as istersen banane
Dostum adama kibar bir dille mantıksız hareket ediyorsun demişsin kim kime tahammül edemiyor sence
Aslında çok güzel bir konu açmışsın. Bulabilen varsa "Çemberlitaş Tanıtım Videosu"ndaki Fare Adam Anatomik Çizimi / Da Vinci Fare Adamı görsellerini paylaşabilir mi?
ÖNEMLİ: Doğru ve tam yazımı ile <Kuzgun Ve Yolcu>loncasındakiGraphene [59], ÇÖREKADAM [59],SigmoidSinus [59]karakterlerimden başka karakterim yoktur.
sabitfikir yazdı: ↑19 Nis 2020 22:01
Oyunda yüklü gelen en yüksek çözünürlük 1024x1024. Postere yeterli olmayacaktır muhtemelen ama yine de paylaşayım:
İkinize de çok teşekkür ederim ellerinize sağlık gerçekten