Sunucu Gelmiyor...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
abramm
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Lonca Efaneler

Re: Sunucu Gelmiyor...

Mesaj gönderen abramm »

Arkadaşlar DNS ayarlarını yenilediğinizde yada VPN kurduğunuzda sunucu listesi geliyor, galiba çözüm beklediğimiz kişiler bu sorunları bilerek yaratıyor. Anladığım şu ki oyun sunucunun dolu olmasından dolayı, ilk iş olarak plussuz kişilerin oyuna girmesi engellendi, baktılar doluluk azalmadı, böyle bir sıkıntı ile kişilerin oyuna girmesi zorlaştırılıyor. Hatta yetmemiş gibi oyun şifre ve paralasını doğru girdiğim halde , güvenlik kodu hatalı ikazı ile oyuna girmek zorlaştırılıyor. oyuncu olmanın cezasını çekiyoruz, paramızla madara edilmek budur.
''Mum olmak kolay değildir.Işık saçmak için önce yanmak gerek."
Hz.Mevlana
Kullanıcı avatarı
AhiEvran
Sancak Beyi
Sancak Beyi
Sunucu: Anka
Lonca: Free

Mesaj gönderen AhiEvran »

AhiEvran yazdı: 19 Nis 2020 13:39 Merhabalar;

Bazı oyuncularımızın sunucu listelerine erişimde problem yaşadıkları tespit edilmiştir. Oyuncularımızdan gelen bildirimler doğrultusunda söz konusu hata tespit edilerek saat 13:00'te ilgili çalışmalar tamamlanarak çalışmalar sonlandırılmış olup sorunsuz erişim sağlanabilmektedir.

Yaşanan aksaklık için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!

Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!

Forum Kanalındaki Faydalı Konular

İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Göster
AhiEvran yazdı: 19 Nis 2020 14:23

Bazı oyuncularımızın sunucu listelerine erişimde problem yaşadıkları tespit edilmiştir. Oyuncularımızdan gelen bildirimler doğrultusunda söz konusu hata tespit edilerek saat 13:00'te ilgili çalışmalar tamamlanarak çalışmalar sonlandırılmış olup sorunsuz erişim sağlanabilmektedir.

Geç olsun, güç olmasın. Somut bir çözüme ulaşması çok sevindirici.

Ellerine sağlık teknik ekibin. Sizlere de teşekkür ederiz. 👍🏻
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
umutiraker
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen umutiraker »

AhiEvran yazdı: 19 Nis 2020 14:23

Teşekkür ederiz, sadece eksikliklerinizi aramıyoruz. Yaptığınız emeklere de saygı gösteriyoruz ve hakkını vermeye çalışıyoruz. İlgilendiğiniz için sağolun.
micidi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen micidi »

Sayın Ahievran düzelme yok, Sürekli 183 hatası alıyorum ve bu sefer sunucular geliyor fakat daha oyun açılmadan 183 hatası tekrar geliyor. Modemi resetlemeden bir daha oyuna giremiyorum.Bu nasıl bir hata ?
abramm
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Lonca Efaneler

Mesaj gönderen abramm »

micidi yazdı: 19 Nis 2020 17:55 Sayın Ahievran düzelme yok, Sürekli 183 hatası alıyorum ve bu sefer sunucular geliyor fakat daha oyun açılmadan 183 hatası tekrar geliyor. Modemi resetlemeden bir daha oyuna giremiyorum.Bu nasıl bir hata ?
Aynı hatayı şimdi bana da yapmaya başladı, biz oyuna girmek için yırtınıyoruz adamlar bizi oynatmamak için ellerinden geleni yapıyorlar, ödediğim akçe paraları, çt kutuları, plus paraları boğazınızdan geçmez inşallah, Şu corana krizi sırasında bizi oyundan atmak için ellerinden gelenei ardlarına koymuyorlar.
''Mum olmak kolay değildir.Işık saçmak için önce yanmak gerek."
Hz.Mevlana
umutiraker
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen umutiraker »

abramm yazdı: 20 Nis 2020 18:24
micidi yazdı: 19 Nis 2020 17:55 Sayın Ahievran düzelme yok, Sürekli 183 hatası alıyorum ve bu sefer sunucular geliyor fakat daha oyun açılmadan 183 hatası tekrar geliyor. Modemi resetlemeden bir daha oyuna giremiyorum.Bu nasıl bir hata ?
Aynı hatayı şimdi bana da yapmaya başladı, biz oyuna girmek için yırtınıyoruz adamlar bizi oynatmamak için ellerinden geleni yapıyorlar, ödediğim akçe paraları, çt kutuları, plus paraları boğazınızdan geçmez inşallah, Şu corana krizi sırasında bizi oyundan atmak için ellerinden gelenei ardlarına koymuyorlar.
O yaşanan problemler, sunucu çalışması veya sarmasıyla alakalı problemler.
Bu başlıkta bahsedilen problem çözüme kavuştu. Şu an da 183 hatasını herkes yaşıyor.
Kullanıcı avatarı
4thEspada
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 4thEspada »

Topluluktan sorumlu geliştiricinin sorunlarımızı dinlemesini istiyoruz. Dev Nerull’u konuya bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
BalikEkmekk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sonuna Kadar

Genel Hata?

Mesaj gönderen BalikEkmekk »

Demin Hızlı Destekte oyun sitesinin bozuk olduğunu söyledim ancak bana AhiEvran tarafından forum sitesinin düzgün çalıştığı söylendi. Şu an ise oyundaki hiçbir sunucuya erişim yok ve oyunun kendi sitesinde de hiçbir işlem yapılamıyor.LÜTFEN YETKİLİLERDEN BİR AÇIKLAMA GELSİN
Kullanıcı avatarı
VEGASS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Genel Hata?

Mesaj gönderen VEGASS »

AHİDEVRaN Forumda online şu kadar insanı muhattap alıp bi açıklama yapın artık ayıptır

“Genel Etkileşim” sayfasına dön