Hatırladığım bir kaç şeyi öyle çok edebiyat yapmadan yazacağım. Belki eskilerden birileri denk gelir de görür, iç geçirirler
Oyuna rastgele gezginler'den indirerek başlamıştım. İlk oyun arkadaşımın ismi Barış'tı, Tılsımxbarış; yaşıtımdı. Sokaktakiadam(Mustafa abi)'nin başkanı olduğu loncanın (Tılsımx) üyesiydi. Onun aracılığıyla girmiştim ben de loncaya. Sonra olaylar oldu, kapandı v.s ama çok güzel zaman geçirmiştim diyebilirim.
Doğukan vardı Artvinli bir arkadaşım sesimi duyarsa ses etsin, çok düzgün çocuktu. Çarının ismini hatırlamıyorum. Vandervaat vardı yanlış hatırlamıyorsam Rizeli; ismi Can. Çok düzgün adamdı o da. Pelin ablanın oğlu Umut, buralarda mısın acaba hala...
İlk hatırlatmada hatrıma gelecek belki yüzlerce isim var şu oyunda anı biriktirdiğimiz. Hala kimseye anlatamıyorum İKV'nin nasıl bir dünya olduğunu. Bir süre sonra da bıraktım zaten, anlatmaya uğraşmıyorum. Sadece forumda yazılan çizilenlere bakıp iç geçiriyorum
Oyun hakkında yazılıp çizilenlere baktım, açıkçası çok üzüldüm. Bir kaç kere dönme girişimim de oldu hatta forumda konuları var. Ama bomboş. Hem ben yeni versiyonlara ayak uyduramadım, hem de belki de ondan olacak eski tadı alamadım.
Sesimi duyan olursa ses etsin, bir dost selamından daha değerli bir şey yok dünyada. Hepinizi çok özledim. Canınıza iyi bakın.
Meran'da kullandığım isimler sırasıyla: Türktae, Tılsımxxdoctor, Winnerboy, Pusula, Kumsalxpusula, Compass...