Oyuna Giremiyorum İndirme Olmuyor YARDIM
- Numb
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Oyuna Giremiyorum İndirme Olmuyor YARDIM
Arkadaşlar düne kadar oyuna girebiliyordum ne olduğunu anlayamadım. Şuan giremiyorum Sunucu Listesi Gelmiyordu. Tekrar kaldırıp kurayım dedim şimdi oyunu indiremiyorum Güvenli Değil Diyor. 
![Resim]()

Re: Oyuna Giremiyorum İndirme Olmuyor YARDIM
Güvenli değil demesi SSL sertifikası bulunmamasıyla alakalı bir durum. Bana kalırsa çok önemli bir konu değil
- Numb
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürler
Ama oyuna erişim sağlayamıyorum İKV sitesi güvenli değil diyo ne oyuna girebiliyorum sunucu listesi gelmiyor neden oyunu yeniden indirebiliyorum. Napabilirim ?
Oyunla sitenin güvenli olmaması ilgili konular değil. Zaten güvenli değil sorunu senden değil siteden kaynaklı, sunucu sorunu genel herkesin yaşadığı bir problem şuan
Ben de bugün aynı problemi yaşıyor oyunu silip tekrar yükledim düzelmedi.
- KarakuleGFB
- Sahaf Yardımcısı
Aynı sorunu yaşıyorum. Bir ara sunucular geldi, dolu olduğundan giremedim. Launcher sunuculara bağlanamıyor.
Oyun baya boş diye sunucu işlerini salmışlar. Ama buna bir ayar çekmeleri gerekiyor. Sunucu limitlerini artırıp, launcher sunucuya bağlanma sorununu elden geçirmeleri gerekiyor.
Buna ek olarak foruma bir yazı yazdığımız da, forum ilk olarak hata veriyor. Ama mesajı yollamış oluyor. Şu forumun alt yapısını, HTTPS desteği gibi şeyleri elden geçirseniz. Ya da gelen ilgi ile artık şu siteyi ve forumu tamamen geliştirseniz. Şahsen mor teması ve sitenin eski arayüzü hiç ilgi çekici olmadığı gibi oyuna geliştirici tarafından ilginin olmadığı algısını yaratıyor. Zaten fazla ilgi yok ama yeni oyuncuyu kucaklayacak basit yenilikler şart.

Oyun baya boş diye sunucu işlerini salmışlar. Ama buna bir ayar çekmeleri gerekiyor. Sunucu limitlerini artırıp, launcher sunucuya bağlanma sorununu elden geçirmeleri gerekiyor.
Buna ek olarak foruma bir yazı yazdığımız da, forum ilk olarak hata veriyor. Ama mesajı yollamış oluyor. Şu forumun alt yapısını, HTTPS desteği gibi şeyleri elden geçirseniz. Ya da gelen ilgi ile artık şu siteyi ve forumu tamamen geliştirseniz. Şahsen mor teması ve sitenin eski arayüzü hiç ilgi çekici olmadığı gibi oyuna geliştirici tarafından ilginin olmadığı algısını yaratıyor. Zaten fazla ilgi yok ama yeni oyuncuyu kucaklayacak basit yenilikler şart.

-
- Sahaf Yardımcısı
modem arayüzüne girip araçlar kısmından yeniden başlat sorun bende çözüldü bi arkadaş yazmış diğer konuda yaptım oldu