Oyuna Giremiyorum İndirme Olmuyor YARDIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Numb
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Özgürler

Oyuna Giremiyorum İndirme Olmuyor YARDIM

Mesaj gönderen Numb »

Arkadaşlar düne kadar oyuna girebiliyordum ne olduğunu anlayamadım. Şuan giremiyorum Sunucu Listesi Gelmiyordu. Tekrar kaldırıp kurayım dedim şimdi oyunu indiremiyorum Güvenli Değil Diyor. ResimResim
Resim"23.01.2015"
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Re: Oyuna Giremiyorum İndirme Olmuyor YARDIM

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Güvenli değil demesi SSL sertifikası bulunmamasıyla alakalı bir durum. Bana kalırsa çok önemli bir konu değil
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
Numb
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen Numb »

Ama oyuna erişim sağlayamıyorum İKV sitesi güvenli değil diyo ne oyuna girebiliyorum sunucu listesi gelmiyor neden oyunu yeniden indirebiliyorum. Napabilirim ?
Resim"23.01.2015"
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Oyunla sitenin güvenli olmaması ilgili konular değil. Zaten güvenli değil sorunu senden değil siteden kaynaklı, sunucu sorunu genel herkesin yaşadığı bir problem şuan
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Irfanbey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Irfanbey »

Ben de bugün aynı problemi yaşıyor oyunu silip tekrar yükledim düzelmedi.
Kullanıcı avatarı
KarakuleGFB
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen KarakuleGFB »

Aynı sorunu yaşıyorum. Bir ara sunucular geldi, dolu olduğundan giremedim. Launcher sunuculara bağlanamıyor.
Oyun baya boş diye sunucu işlerini salmışlar. Ama buna bir ayar çekmeleri gerekiyor. Sunucu limitlerini artırıp, launcher sunucuya bağlanma sorununu elden geçirmeleri gerekiyor.

Buna ek olarak foruma bir yazı yazdığımız da, forum ilk olarak hata veriyor. Ama mesajı yollamış oluyor. Şu forumun alt yapısını, HTTPS desteği gibi şeyleri elden geçirseniz. Ya da gelen ilgi ile artık şu siteyi ve forumu tamamen geliştirseniz. Şahsen mor teması ve sitenin eski arayüzü hiç ilgi çekici olmadığı gibi oyuna geliştirici tarafından ilginin olmadığı algısını yaratıyor. Zaten fazla ilgi yok ama yeni oyuncuyu kucaklayacak basit yenilikler şart.

Resim
nirvanx235
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen nirvanx235 »

Numb yazdı: 18 Nis 2020 17:36 Arkadaşlar düne kadar oyuna girebiliyordum ne olduğunu anlayamadım. Şuan giremiyorum Sunucu Listesi Gelmiyordu. Tekrar kaldırıp kurayım dedim şimdi oyunu indiremiyorum Güvenli Değil Diyor. ResimResim
modem arayüzüne girip araçlar kısmından yeniden başlat sorun bende çözüldü bi arkadaş yazmış diğer konuda yaptım oldu

“Genel Etkileşim” sayfasına dön