Sunucu Gelmiyor...
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
Re: Sunucu Gelmiyor...
Arkadaşlar oyunu ve setup ını sildim bilgisayardan internet bağlantısını kesip bilgisayarı kapattım modemden arayüzü resetleyip bilgisayarı tekrar açıp internete bağlandım ve oyunu tekrar indirip kurdum hiç beklemeden sunucular geldi belki işinize yarayabilir. Saçma gelebilir ama başka ne yaptıysam olmadı ne vpn nede sadece arayüzü resetlemek tek başına.
SUNUCU LİSTESİ GELMİYOR
Dün öğlen vakitlerinden bu yana sunucu listesi gelmemekte ısrarcı. Enteresan olan telefonun internetine bağlandığınız da veya VPN programı ile bağlanıp girmeyi denediğinizde sucunu listesi geliyor. Bu sorun ne zaman çözülür ? En azından biz kullanıcılara bir bilgilendirme yapmak zorundasınız. Oyun kapanakcasa söyleyin siz de rahatlayın bizde rahatlayalım. Geri sarmalar, kopyacılar zaten yeterince kötüydü şimdi bu liste olayı cabası oldu 
- TheWesTSooNN
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
Dün oyuna giremeyen bir çok arkadaşım sadece modemini resetleyerek oyuna erişim sağladılar ve şu an bir sıkıntı yok, denemenizi tavsiye ederim 
WesTSooN
- Mecroh
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sagopa Kajmer
Telefon internerile ile de gelmiyor. 
-
- Acemi Savaşçı
Modemi resetledim güncelleme çıktı önceden oda çıkmıyordu ama şimdi sorun 10 dkdır güncellemiyor 0 6 güncellemede kaldıTheWesTSooNN yazdı: ↑18 Nis 2020 15:21 Dün oyuna giremeyen bir çok arkadaşım sadece modemini resetleyerek oyuna erişim sağladılar ve şu an bir sıkıntı yok, denemenizi tavsiye ederim![]()
An itibariyle eminönü çöktü sanırım oyunla bağlantı kurulamıyor geri sardı sanırım
- Winci
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: E BE N
Arkadaşlar çözüm modem arayüzüne girip (Bridge modu yani IP değiştirme) kısmından IP nizi değiştirerek oyuna tekrar giriş yapabilirsiniz denendi. Bilmeyenler arayüze girip internetten araştırarak yapın
COME TO BESIKTAS
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Lonca Efaneler
Ben Almanyada yaşıyorum, bende de aynı sıkıntı var, bir türlü sunucu listesi gelmiyor. sil tekrar yükle olmadı, modem resetledım olmadı, sinirden hopladım zıpladım gene olmadı.
''Mum olmak kolay değildir.Işık saçmak için önce yanmak gerek."
Hz.Mevlana
Hz.Mevlana