Sunucu Gelmiyor...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
HACIEFSUN
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Re: Sunucu Gelmiyor...

Mesaj gönderen HACIEFSUN »

Teknik ekip uğraşıyor arkadaşlar,

Nerull yanımda az önce sunucuların bulunduğu binadaki güvenliği arayıp hocam modeme bi res atsana dedi.
10-15 dakikaya gelir.

Raiderx yazdı: 17 Nis 2020 21:26
drmundokaka yazdı: 17 Nis 2020 21:25 Yöneticiler en azından uğraşıyoruz tarzında bir açıklama yapsa bari.
yok öyle bişi :D uğraşmıolardır :D :grin:
Kullanıcı avatarı
Raiderx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Tears Of Fears

Mesaj gönderen Raiderx »

HACIEFSUN yazdı: 17 Nis 2020 22:41 Teknik ekip uğraşıyor arkadaşlar,

Nerull yanımda az önce sunucuların bulunduğu binadaki güvenliği arayıp hocam modeme bi res atsana dedi.
10-15 dakikaya gelir.

Raiderx yazdı: 17 Nis 2020 21:26
drmundokaka yazdı: 17 Nis 2020 21:25 Yöneticiler en azından uğraşıyoruz tarzında bir açıklama yapsa bari.
:grin:
MECROH [59] Arz'ın Çocukları
GaddarTÜRKxAHMET [51] Arz'ın Çocukları
Mardinliyiz [52] Arz'ın Çocukları
Kuklacı Sunucusu!

Ürkütüyor Beni Şu Kargaların Kargaşası..!
Kullanıcı avatarı
Winci
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: E BE N

Mesaj gönderen Winci »

Bende hala girmiyor , giriyor diyenler var. Sizde de aynı mı yoksa çözüldü mü arkadaşlar ?
COME TO BESIKTAS
bombastec
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Guardians of Death

Mesaj gönderen bombastec »

turkneferi yazdı: 17 Nis 2020 19:31
bombastec yazdı: 17 Nis 2020 19:12 sağol kanka iyiyim sen nasılsın :D şuan hacıosmanda oturuyorum birazdan işten çıkıp eve geçicem bakalım orda girebilecekmiyim :D
Vay be emre en son seni 2012 de falan mı gördüm hatırlamıyorum bile sen de beni hatırlamıyorsundur muhtemelen [Türkbüyücü (eray)]. Bombastec büyücün ile bir ablamızın loncasında hep beraber sığınak atıyorduk sağolun bi keresinde kırmayıp kimse grubuna savaşçı almazken siz kabul etmiştiniz savaşçım ile [Türksavaşçı] gelmiş gece 3 e 4 e kadar oynayıp tüm takılarımı düşürmüştük. 9 koca sene geçmiş neredeyse. Bir süre sana baktım arkadaş listemdeydi hep gözüm hiç girmedin oyuna sonra karakterlerimi çaldırdım o karakterleri geri alabilsem arkadaş listemde hala adın duruyordur.
Evet ya zaman çok çabuk geçti hatırladım seni :D ben bi ara oyunu bıraktım sonra benimde savaşçımı çaldılar :D gruba savaşçınıda alıcaz tabi almayanlar sonra ortalıkta sağlam tank diye ağlıyor ama o savaşçıları dizmeye yardım etmiyor :D eskiden oyun çok güzeldi sabaha kadar oynuyorduk sonra oyunla kimse ilgilenmedi bıraktı gitti herkes :D oynuyorsan şuan tekrar bekleriz şuan ankadayım ama tekrar eminönüne geçicem 2 gündür MAGNOLIA olarak ordaydım belki görmüşsündür :D
Kullanıcı avatarı
Kenshi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kenshi »

Winci yazdı: 17 Nis 2020 22:53 Bende hala girmiyor , giriyor diyenler var. Sizde de aynı mı yoksa çözüldü mü arkadaşlar ?
Aynı girmiyor.
Kullanıcı avatarı
SpainXLiveS
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Karaköy
Lonca: <Biraz Anarşizm Şart>
Discord: #34parabellum16

LAUNCHER PROBLEMİNE ÇÖZÜM İSTİYORUZ!

Mesaj gönderen SpainXLiveS »

Ben dahil bir sürü oyuncu mağdur durumda düzelmiştir umuduyla girmeye çalışıyorum ve hüsrana uğruyorum. Yönetici grubu ya buna bir çare bulun ya da bir şeyler yazıp açıklama yapın! :rage:
Bir sigara yaktım geçmişe ve dumanlıyım halen...
Kullanıcı avatarı
sercanoztan5
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: pixi

Mesaj gönderen sercanoztan5 »

sunucu yerinde siyah ekran var bende .oyunu 2 kere sildim ve yeniden yükledim yine de bir düzleme olmadı konu hakında destek atıcak varmı?
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen turkneferi »

bombastec yazdı: 17 Nis 2020 22:55
turkneferi yazdı: 17 Nis 2020 19:31
bombastec yazdı: 17 Nis 2020 19:12 sağol kanka iyiyim sen nasılsın :D şuan hacıosmanda oturuyorum birazdan işten çıkıp eve geçicem bakalım orda girebilecekmiyim :D
Vay be emre en son seni 2012 de falan mı gördüm hatırlamıyorum bile sen de beni hatırlamıyorsundur muhtemelen [Türkbüyücü (eray)]. Bombastec büyücün ile bir ablamızın loncasında hep beraber sığınak atıyorduk sağolun bi keresinde kırmayıp kimse grubuna savaşçı almazken siz kabul etmiştiniz savaşçım ile [Türksavaşçı] gelmiş gece 3 e 4 e kadar oynayıp tüm takılarımı düşürmüştük. 9 koca sene geçmiş neredeyse. Bir süre sana baktım arkadaş listemdeydi hep gözüm hiç girmedin oyuna sonra karakterlerimi çaldırdım o karakterleri geri alabilsem arkadaş listemde hala adın duruyordur.
Evet ya zaman çok çabuk geçti hatırladım seni :D ben bi ara oyunu bıraktım sonra benimde savaşçımı çaldılar :D gruba savaşçınıda alıcaz tabi almayanlar sonra ortalıkta sağlam tank diye ağlıyor ama o savaşçıları dizmeye yardım etmiyor :D eskiden oyun çok güzeldi sabaha kadar oynuyorduk sonra oyunla kimse ilgilenmedi bıraktı gitti herkes :D oynuyorsan şuan tekrar bekleriz şuan ankadayım ama tekrar eminönüne geçicem 2 gündür MAGNOLIA olarak ordaydım belki görmüşsündür :D
Eminönün de oynuyorum halen. Oyunda görürsem selam veririm genelde Konçerto karakterim ile karaköydeyim.
Resim
Kullanıcı avatarı
RazielBlack
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen RazielBlack »

telefonunuzu pc ye bağlayıp girmeyi deneyin ne kadar saçma bulsamda öyle yaptım suan oyundayım kolay gelsn hepinize
Her Nefis Koleksiyonuma Yeni Bir Nefes Sadece .
Kullanıcı avatarı
bioyuncu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Game over

Mesaj gönderen bioyuncu »

kapat aç kapat aç düzeliyor

“Genel Etkileşim” sayfasına dön