Emin misin bu konuda? çok büyük bir iddaa çünkü?Cheteenx yazdı: ↑17 Nis 2020 16:48ve asıl olanda çok kalabalık dolu tenha gibi yazıları kendileri yazması.sabitfikir yazdı: ↑17 Nis 2020 16:41Hayır. Bu aktif olan sunucuların listesi, ip adresleri ve port numaraları. Launcher sunucu listesine buradan ulaşıyor. Eğer oyunu güncellemenize gerek olmadığını fark ederse ekranda gösteriyor. Bu sayfaya ulaşabiliyorsanız muhtemelen güncelleme kısmıyla alakalı bir sıkıntı vardır.santiagobernabeu yazdı: ↑17 Nis 2020 16:22Burada kaç kişinin oyunda olduğunu gorebiliyor muyuz tam anlayamadım
Sunucu Gelmiyor...
Re: Sunucu Gelmiyor...
En son Esadullah tarafından 17 Nis 2020 18:46 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Oyuna ADSL bağlantımı kesip mobil veriyle girebiliyordum şimdi onunla da giremiyorum fakat oyunda epey insan var. Problemin bölgesel olduğu söyleniyor. Problemi yaşayan arkadaşlar lokasyon İstanbul mu?
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
O zaman problem lokasyon ile alakalı sunucu gelmiyor ki girelim..
Bir yerde kötülük varsa, oradaki herkes biraz suçludur.
~
Niye bu kadar anlayışsızdı insanlar birbirlerini karşı? Niye sırtlan gibi dişlerini gösteriyorlardı?
. . .
-
- Salgın Koruyucusu
Aynen lokasyon ile alakalı galiba. İstanbul / Bahçeşehir bölgesinde oturuyorum.
Kırşehirde oturan arkadaş vardı foruma yazmıştı o da giremiyordu.
- Heaven1925
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Brothership Of Nobility
Arkadaşlar lokasyon alakasını çözemedim İzmirdeyim bende sabah 11'den beri giremiyorum.Bakın maden arttırıcı aldım sinirleniyorum düzeltin şunu kaç kere silip baştan yükledim kaç kere modem resledim kaç kere pc res attım.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche
-
- Salgın Koruyucusu
Üzücü bu destek ekibinden mutlaka iste arttırıcını.Heaven1925 yazdı: ↑17 Nis 2020 18:49 Arkadaşlar lokasyon alakasını çözemedim İzmirdeyim bende sabah 11'den beri giremiyorum.Bakın maden arttırıcı aldım sinirleniyorum düzeltin şunu kaç kere silip baştan yükledim kaç kere modem resledim kaç kere pc res attım.
Yahu yarım gün oldu giremiyoruz aldığımız plus,artırıcı şu bu boşa gidiyor bunların karşılığı merhaba yaşanan sorun düzeltildi özür dileriz olacak yine yeter ya !
Kaç artırıcılar kaç pluslar... Hakikaten... Ses verin bari herkes bekliyor bilgisayarının başında...
Bir yerde kötülük varsa, oradaki herkes biraz suçludur.
~
Niye bu kadar anlayışsızdı insanlar birbirlerini karşı? Niye sırtlan gibi dişlerini gösteriyorlardı?
. . .
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians of Death
LUCAGO BURAK BEN PREZERLATIF EMRE, SEN BİZİM ALT SOKAKTA OTURUYORSUN OYUNA GİREMİYORSUN ARDA BİZİM ÜST SOKAKTA OTURUYOR O GİREBİLİYOR, BENDE ŞUAN KARAKÖYDE DÜKKANDAYIM GİREMİYORUM