Şans artırıcı ürünler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CanHernandez14
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Şans artırıcı ürünler

Mesaj gönderen CanHernandez14 »

Herkese selamlar,

Oyunu hakkıyla oynayan, reel para yatırmadan yahut kopya yapmadan gece gündüz slot kesen maden çeken sayılı insanın kaldığı şu günlerde hata mı yoksa aklımızla dalga geçilen bir aldatmaca mı ve/veya benim bilmediğim bir durum mu var merak edip konu açma gereksinimi duydum.

Bir süredir Meran sunucusunda maden çekmekteyim. Düne kadar Lonca Sarraf Artırıcı(%60) ve Bireysel Sarraf Artırıcı(%60) ürünlerine sahiptim. Bu süreçte her şey olağandı iki tur maden döndüğümde en az bir nadide maden elde edebiliyor, çektiğim sarraf madenlerinin neredeyse %80'i üç torba çıkıyordu.

Bugün (17.04.2020) tarihinde Bireysel Sarraf Artırıcı ürünümün geçerlilik süresi dolu. Ben de yönetimin bize sunduğu Evde Kal Hediye paketini aldım. Doğal olarak biten Bireysel Sarraf Artırıcı ürünümün yerini hediye paketle doldurmuş olmam gerekiyor?

Lakin çektiğim neredeyse tüm sarraf madenlerin %70'i çift torba kalan kısım ise tek torba atıyor. Döndüğüm 5-6 turda hiç nadide maden alamıyorum.

Çift artırıcıya sahip biri tek torba maden alabilir mi? Hediye bir düzmece mi? Enayi miyiz?

Sorularım bunlar. Cevap almadan konum silinirse tekrar tekrar açmaya devam edeceğim..

İyi forumlar.
masseRati
Piqlet
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Re: Şans artırıcı ürünler

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Bu normal bir şey, tek maden atma ihtimali var.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Darecagatay
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Darecagatay »

Evde kal paketinde exp bonusu iş görüyor, onun dışında loncamda %60 artırıcı var ve hiç 3 çanta atmadı.
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Darecagatay yazdı: 17 Nis 2020 11:49 Evde kal paketinde exp bonusu iş görüyor, onun dışında loncamda %60 artırıcı var ve hiç 3 çanta atmadı.
Hocam günlük paketler sanırım. Katlanmıyor sadece şans arttırma " nadide çıkma " oranı artıyor sanırım.
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
Hypatiaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Hypatiaa »

Hediye ürünün işe yaramadığına kalıbımı basarım. Çift artırıcı alıp çekmeye devam.

Bir yerde kötülük varsa, oradaki herkes biraz suçludur.

~
Niye bu kadar anlayışsızdı insanlar birbirlerini karşı? Niye sırtlan gibi dişlerini gösteriyorlardı?
. . .
Kullanıcı avatarı
xstreetglowx06
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xstreetglowx06 »

Kardeşim selamlar ben sana izah edeyim
Oyunun hediye olarak vermiş olduğu sarraf lokman ve maden arttırıcıları %60 değil %30 dur
Arttırıcıda bir yanlışlık yok aslında hediye paketinin açıklama kısmına %30 yazsalardı bir şikayet söz konusu olmazdı sende normal karşılardın bu durumu
ResimResim
hkn16954
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hkn16954 »

xstreetglowx06 yazdı: 17 Nis 2020 17:09 Kardeşim selamlar ben sana izah edeyim
Oyunun hediye olarak vermiş olduğu sarraf lokman ve maden arttırıcıları %60 değil %30 dur
Arttırıcıda bir yanlışlık yok aslında hediye paketinin açıklama kısmına %30 yazsalardı bir şikayet söz konusu olmazdı sende normal karşılardın bu durumu
konu kilit bence

“Genel Etkileşim” sayfasına dön