arkdaşlar yakşamlar hepinize cevap verirseniz teşekkürler şimdiden
yeni çar açtım 1 lvl direk hole soktum rayda başladım kesmeye çar dedim 15 16 lvl olmuştur bir baktım 1 lvl sonra görevlere başladım yapmaya falan 25 lvlim şuan ama holde kasmam için kaç lvl olmam lazım yada kaça kadar görev yapmam lazım bilgisi olan

yeni çar kasma
- 
				zaferbabareis
 - Salgın Koruyucusu

Re: yeni çar kasma
Emin değilim ama 50 olması gerekiyor. Belki 30 üstü de olabilir. Ben de bugün 23 lv şifacımı kasmak istedim ama olmadı.

Zümrüd-ü Anka ölse de kimse gidip baykuşun gölgesine sığınmaz.
ASCLEPIUS
DOGUlBEY

ASCLEPIUS
DOGUlBEY
Kastırttığın karakter 59 ise karakterin 39 olması gerekmekte minimum. Bence hiç uğraşma normal kas derim. Dev ana,Karakürk gibi görevler güzelce durmakta.zaferbabareis yazdı: ↑14 Nis 2020 23:51 arkdaşlar yakşamlar hepinize cevap verirseniz teşekkürler şimdiden
yeni çar açtım 1 lvl direk hole soktum rayda başladım kesmeye çar dedim 15 16 lvl olmuştur bir baktım 1 lvl sonra görevlere başladım yapmaya falan 25 lvlim şuan ama holde kasmam için kaç lvl olmam lazım yada kaça kadar görev yapmam lazım bilgisi olan
- 
				zaferbabareis
 - Salgın Koruyucusu

yani 39 olduktan sonramı hole geçip 59 lvlden kasayım ?

kasacağın charla araddaki level farkı 10'dan fazla olursa chara ex gelmez diye biliyorum.

En son axiles tarafından 15 Nis 2020 00:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Göster
[YouTube]https://www.youtube.com/watch?v=Eg6gKLXA30U[/YouTube]
- 
				zaferbabareis
 - Salgın Koruyucusu

aradaki fark kaç olması lazım ex gelmesi için reis anlıyacağım dilde açıklarmısın

- IFonQzrail
 - Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ

Yanlış bilmiyorsam durum şu arkadaşlar, 59 seviye bir karakterle 40 seviye bir karakteri kasabilirsiniz.Fakat tecrübe puanı %10 olarak gelir.(Seviye farkı 20'den büyük olursa hiç tecrübe puanı alamazsınız.)Bu yaklaşılan her seviye için %10 artar.40 seviye için %10, 41 Seviye  için %20, 42 Seviye için %30 gibi.Seviye farkı 10'a düşünce ise artık normal bir grupmuş gibi tecrübe puanı kazanırsınız.59 seviye karakterinizle 49 seviye karakterinizi kastığınızda anca tam verim alabilirsiniz demek bu da.