KARAKTER TRANSFERİ YAPILMIYOR
- Turgutbey48
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Selçuklu Devleti
Re: KARAKTER TRANSFERİ YAPILMIYOR
Yöneticilerden biri ne zaman onarılcağı hakkında. Bilgi verse
Merhaba arkadaşalar;
Karakter transferleriniz de üyeliğinizde her hangi bir ceza yok ise ve yine de bu sorunu yaşıyor iseniz mevcut işleminizi iptal ederek işleminizi tekrar gerçekleştirmeniz durumunda işleminiz sabah güncellemesi ile birlikte sorunsuz tamamlanacaktır.
Bilginize.
Karakter transferleriniz de üyeliğinizde her hangi bir ceza yok ise ve yine de bu sorunu yaşıyor iseniz mevcut işleminizi iptal ederek işleminizi tekrar gerçekleştirmeniz durumunda işleminiz sabah güncellemesi ile birlikte sorunsuz tamamlanacaktır.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Yaptıktan sonra hemen olmasını bekliyor olabilirsin, transfer sabah sunucu güncellemesiyle hayata geçer.
Aynı hatayı bende alıyorum hesaplarım arasında herhangi bir cezai işlem yok yapılan işlem sırasında bir sorun oluştu desteğe iletildi yazısı çıkıyor.Mail hesabıma herhangi bir onaylama maili gelmiyor Karakter transfer Bekleyen işlemlere bakıldığında ise Onay bekliyor yazıyor.Onay işlemi mi kalktı acaba ?AhiEvran yazdı: ↑13 Nis 2020 17:23 Merhaba arkadaşalar;
Bilginize.

- Turgutbey48
- Salgın Koruyucusu
sabahtan beri deniyorum olmuyor abi olmuyor kafayı yicem
ııTURGUTBEYıı
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Best
aynı hata bendede var msn den aktaramıyorum karakterimi
JorkinS
Best Lonca Başkanı
Best Lonca Başkanı
-
- Acemi Savaşçı
- Lonca: Best
Karakter Aktarılmıyor
4 gündür karakterimi ben ve birçok kişi aktaramıyor bu sabahta denedim yine hata destek e yazın mesaji geldi msn ye bakıyorum kod fln da gelmemiş umarım en kısa sürede düzelir.
JorkinS
Best Lonca Başkanı
Best Lonca Başkanı
- Turgutbey48
- Salgın Koruyucusu
Karakter Aktarımı HATA
Sayın AhiEvran sitemizde sıkıntı yok diyor ama ikv sitesi karakter aktarırken hata veriyor msn den kaç gündür bir sürü oyuncu madur Hata demek ki biz oyuncularda bi karakter aktarmayı beceremiyoruz ya çok mu zor şu sorunu çözmek ikv sitesinden msn adresi ile aktarım yapmayı denesenize bi sayın gm.
ııTURGUTBEYıı
sakin ol kardeşim. sunucu transferi yapacağım zaman aynısı benim başıma da geldi. sonuç sabah transfer gerçekleşmişti. sitede yazılımsal bir problem olabilir fakat sonuç olarak işlemde sıkıntı olmuyor. dert etmene gerek yok.
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....