Az önce oyuna tekrar başlamak için bilgi almaya çalıştığım başlığı mı sildiniz gerçekten? Yıllardır bu oyunu takip ediyorum ve yıllardır çok kötü bir yönetim var ama artık iyice abartmadınız mı sizce de? Yıllardır yaptığınız herhangi bir şey yok(konu silmek dışında) bari oyuncular arası yardımlaşırken engel olmayın.
Ayrıca, sunucularınızda kişi sınırı varsa premiumlar nasıl giriyor? Oyuncuları böyle zorlayarak bir yere varabileceğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. İşinizin hakkını vermenin zamanı gelmedi mi? Bilmiyorum maaşlı çalışan mısınız değil misiniz ama eğer maaşlıysanız başka bir role geçmeniz sizin için daha hayırlı olur gibi eğer gönüllü çalışıyorsanız da sizden daha gönüllü olacak yüzlerce ikv oyuncusu var. Yüzlerce oyuncu diyorum çünkü bu oyunu oynayan o kadar kaldı üstün başarılarınız sayesinde.
Neyse sonuç olarak üstün başarılanırızın devamını dilerim AhiEvran.
Ayrıca Nerull'a da sitem ediyorum zaten oyunda kaç kişi kaldı arada girip sohbet muhabbet çevirsen anlatsan bazı şeyleri daha iyi olmaz mı? Tecrübelerini paylaşırsın, derdini anlatırsın. Riot Games gibi Türkiyenin en çok oynanan oyunlarından birinin sahibi olan şirketin Türkiye müdürü attığım twite yarım saatte cevap veriyor siz yıllardır doğru düzgün bir cevap vermiyorsunuz hiç bir şeye. Biraz kendinizi geliştirmenin zamanı gelmedi mi. Neyse bunları okuyup konuyu siliceksiniz biliyorum ama hiç bir şey için geç değil bu karantina günlerini oyun olarak daha iyi yönetebilirsiniz.
Şaşkınlık ve Yönetimin Tutumu
-
Alfayildirimm
- Salgın Koruyucusu

Re: Şaşkınlık ve Yönetimin Tutumu
Selam Alfayildirimm
Bilginize.
Forumlarımız içerisinde Forum Kuralları adlı konu başlığı bir göz atmanızı öneririz.3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
Bilginize.
İstanbul Kıyamet Vakti İletişim/Destek Formu İçin Tıkla!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!
Doğru Ceza İtiraz Formu Nasıl Doldurulur Tıkla.!
Forum Kanalındaki Faydalı Konular
İstanbul Kıyamet Vakti'nden Haberdar Olun!