eminönü oyunun kapanması ardından
-
- Salgın Koruyucusu
eminönü oyunun kapanması ardından
ya kardeşim 09 nisanda 00.18 de oyun kapandı 1 saat sonra açıldı ve oyuna girdiğimde tüm emeklerim gitmiş adaletmidir arkdaş benm bu sıkıntımı kim karşıcak 11 bin bonom yok çarda deliricem ya
Re: eminönü oyunun kapanması ardından
Emek hırsızlığı btk veya savcılığa şikayet edebilirsinzaferbabareis yazdı: ↑09 Nis 2020 19:45 ya kardeşim 09 nisanda 00.18 de oyun kapandı 1 saat sonra açıldı ve oyuna girdiğimde tüm emeklerim gitmiş adaletmidir arkdaş benm bu sıkıntımı kim karşıcak 11 bin bonom yok çarda deliricem ya
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
11 bin bono nedir kardeş ? Resmen senin yüzünden oyunu geriye sarmışlar. Ver bakalım tüm sunucunun kaybolan emeklerini.
Suç o bonoyu 1t yapanda bence.
-
- İri Fare Avcısı
Bir server kac kişilik tahmini olan var mı ya da yoneticilerimiz bir şey söyleyebilir mi?
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD
Az yapmışsın kardeş 11 bın bono yetmez 100 bin lazım. Hatta yönetimdekiler yardım etsin. El birliğiyle ele geçir sunucuyu.
- highvoltaj
- İskele Babası
Adam agah efendin ceketine kadar sırtlayıp götüruyormuş ama bordo bereli nerul amca sunucuyu kapatıp head shot.6 sıfır at paradan artık nihat bey. 
SOBEE'S GAMERS ARE NOT FREEDOM.BUT NİCE DAYS İS NEAR.TYRANNY WİLL DOWN 
- WeYCeL
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gölge Haramileri
11 bin bonunun neresi acayip geldi size anlamadım emin önünde çöp maden bile cekseniz günlük 1 t den aşağı para kazanmazsınız. Bir diğer örnek teşkilat sunucusun da xeno 150m. ben 150mdan xenolari toplayıp beyaz köşkte 350mye satttim diyelim aradaki kâr farkını görüyor musunuz adeti de siz belirleyin yani bu sadece xeno üzerinden verdiğim bir örnek 2. Kademe madenler 5 10m satan var 60 70m alan var al yaparak bu parayı 20 gün 1 ay içerisinde rahatlıkla yapabilirsiniz.
ENFAL
ENFALII
TOXİC
GÖLGE HARAMİLERİ
ENFALII
TOXİC
GÖLGE HARAMİLERİ