11.641 den sonrasını okumadım
Eminönü sunucusunda bütün bonolarım silinmiş
- highvoltaj
- İskele Babası
Re: Eminönü sunucusunda bütün bonolarım silinmiş
Nerull bu işte usta kopyaya göz açtırmıyor(anlamayanlar için ironi içerir) adamlar sobenin binasını sırtladı götürüyor.asfasfasfa
SOBEE'S GAMERS ARE NOT FREEDOM.BUT NİCE DAYS İS NEAR.TYRANNY WİLL DOWN 
Arkadaşı tanımam kopya yapmış yapmamış bilemem ama yorum yazanlar neyin kafasını yaşamış anlayamadım. M1 700bono met 2 3 2500bono met3 2000bono kons 1 3 2000bono toplam 7200bono eder. Şu an 10büyücüden 5inde olan tılsımlar bunlar. Yanında ürettikleri itemleride eklerseniz herkesin sahip olduğu bir bono miktarı. 11bin bonoyla şaşkınlık içinde bakanlar silkelenip düşünsünler diye belirtiyorum. Şu an çağrı 3 tılsımı satıyorum 80t istiyorum 70t teklif eden oldu mesela 7000bono yapar kendi bonolarımda var e o zaman şimdi nasıl olacak şimdi çağrı 3 sattığım için kopyacı mı olacağım envanterimde 10bin bonodan fazla olacağı için? Met23 met3 kons1ü olan herkes kopyacıdır o zaman. Def23 dikkat3 zihintoplama3 tılsımı olanlar kopyacıdır o zaman. Halley ceket 1500bono ceket reçetesi 1500bono halley Asa1500 bono Halley zırh 1500bono üretenlerin hepsi kopyacıdır o zaman. Oğuz ceket zırh kılıç üretenler kopyacıdır o zaman. Adam derdini anlatmış sizin kafalar pırıl pırıl kendinizce yargı dağıtıyorsunuz. Az mantık az zeka azıcık matematik.
- highvoltaj
- İskele Babası
Tamam sen alışverişle ordan şurdan topladın bonoların içinde kopya olmadıgını düşünüyorsan zaten sana yapcak birşey yokBURNOUT yazdı: ↑07 Nis 2020 18:30 Arkadaşı tanımam kopya yapmış yapmamış bilemem ama yorum yazanlar neyin kafasını yaşamış anlayamadım. M1 700bono met 2 3 2500bono met3 2000bono kons 1 3 2000bono toplam 7200bono eder. Şu an 10büyücüden 5inde olan tılsımlar bunlar. Yanında ürettikleri itemleride eklerseniz herkesin sahip olduğu bir bono miktarı. 11bin bonoyla şaşkınlık içinde bakanlar silkelenip düşünsünler diye belirtiyorum. Şu an çağrı 3 tılsımı satıyorum 80t istiyorum 70t teklif eden oldu mesela 7000bono yapar kendi bonolarımda var e o zaman şimdi nasıl olacak şimdi çağrı 3 sattığım için kopyacı mı olacağım envanterimde 10bin bonodan fazla olacağı için? Met23 met3 kons1ü olan herkes kopyacıdır o zaman. Def23 dikkat3 zihintoplama3 tılsımı olanlar kopyacıdır o zaman. Halley ceket 1500bono ceket reçetesi 1500bono halley Asa1500 bono Halley zırh 1500bono üretenlerin hepsi kopyacıdır o zaman. Oğuz ceket zırh kılıç üretenler kopyacıdır o zaman. Adam derdini anlatmış sizin kafalar pırıl pırıl kendinizce yargı dağıtıyorsunuz. Az mantık az zeka azıcık matematik.
Nerull sunucuları korurken temsil:
En son Volfied tarafından 07 Nis 2020 21:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerikli video kaldırılmıştır.
Sebep: Argo içerikli video kaldırılmıştır.
- pegasusejder2
- Sahaf Yardımcısı
Bir önceki mesajım neden silindi bilmiyorum şimdi tekrardan yazayım. Tılsım güncellemesi 2013 yılında geldi ve o zamandan bu zamana 7 yıl geçti. İnsanların 4 tane yan hesap açıp hepsine tılsım basacak kadar zamanları vardı. Yaklaşık iki yıl önce y2 100-150m m1 200-300m kadardı. Oyunda o sıra 1t yi geçen bir eşya olduğunu hatırlamıyorum. Daha sonra kopya yapan insanlar geldi ve şu sıra gördüğümüz piyasayı oluşturdular. Bono gelmeden önce insanlar 1 t yapınca foruma konu açıyordu neredeyse. Şimdi nasıl oluyor da piyasa da bu kadar çılgınca para dönüyor. Kopya olmadan kim nasıl 10 bin tane bono yapacak ve bunu onlarca kişi yapacak. Reelden satın alıp almaman konuyu ilgilendirmiyor sonuçta kopya olmadan bu uçuk piyasa ve çılgınca paralar olmayacaktı. Asıl sen insanlara yargı dağıtmadan önce biraz mantıklı düşün.BURNOUT yazdı: ↑07 Nis 2020 18:30 Arkadaşı tanımam kopya yapmış yapmamış bilemem ama yorum yazanlar neyin kafasını yaşamış anlayamadım. M1 700bono met 2 3 2500bono met3 2000bono kons 1 3 2000bono toplam 7200bono eder. Şu an 10büyücüden 5inde olan tılsımlar bunlar. Yanında ürettikleri itemleride eklerseniz herkesin sahip olduğu bir bono miktarı. 11bin bonoyla şaşkınlık içinde bakanlar silkelenip düşünsünler diye belirtiyorum. Şu an çağrı 3 tılsımı satıyorum 80t istiyorum 70t teklif eden oldu mesela 7000bono yapar kendi bonolarımda var e o zaman şimdi nasıl olacak şimdi çağrı 3 sattığım için kopyacı mı olacağım envanterimde 10bin bonodan fazla olacağı için? Met23 met3 kons1ü olan herkes kopyacıdır o zaman. Def23 dikkat3 zihintoplama3 tılsımı olanlar kopyacıdır o zaman. Halley ceket 1500bono ceket reçetesi 1500bono halley Asa1500 bono Halley zırh 1500bono üretenlerin hepsi kopyacıdır o zaman. Oğuz ceket zırh kılıç üretenler kopyacıdır o zaman. Adam derdini anlatmış sizin kafalar pırıl pırıl kendinizce yargı dağıtıyorsunuz. Az mantık az zeka azıcık matematik.
36 küsür tılsımı olanlar vardı o iki sene önce. Oyundali paranın bu kadar çok olmasının sebebi evet senin dediğin bono 1, hol bölgesinin getirdiği astronomik rakamlar 2. Şu gb bi darbe çakmıştı ikincisini tılsım çaktı sendeliyorda sendeliyor oyunpegasusejder2 yazdı: ↑07 Nis 2020 21:02Bir önceki mesajım neden silindi bilmiyorum şimdi tekrardan yazayım. Tılsım güncellemesi 2013 yılında geldi ve o zamandan bu zamana 7 yıl geçti. İnsanların 4 tane yan hesap açıp hepsine tılsım basacak kadar zamanları vardı. Yaklaşık iki yıl önce y2 100-150m m1 200-300m kadardı. Oyunda o sıra 1t yi geçen bir eşya olduğunu hatırlamıyorum. Daha sonra kopya yapan insanlar geldi ve şu sıra gördüğümüz piyasayı oluşturdular. Bono gelmeden önce insanlar 1 t yapınca foruma konu açıyordu neredeyse. Şimdi nasıl oluyor da piyasa da bu kadar çılgınca para dönüyor. Kopya olmadan kim nasıl 10 bin tane bono yapacak ve bunu onlarca kişi yapacak. Reelden satın alıp almaman konuyu ilgilendirmiyor sonuçta kopya olmadan bu uçuk piyasa ve çılgınca paralar olmayacaktı. Asıl sen insanlara yargı dağıtmadan önce biraz mantıklı düşün.BURNOUT yazdı: ↑07 Nis 2020 18:30 Arkadaşı tanımam kopya yapmış yapmamış bilemem ama yorum yazanlar neyin kafasını yaşamış anlayamadım. M1 700bono met 2 3 2500bono met3 2000bono kons 1 3 2000bono toplam 7200bono eder. Şu an 10büyücüden 5inde olan tılsımlar bunlar. Yanında ürettikleri itemleride eklerseniz herkesin sahip olduğu bir bono miktarı. 11bin bonoyla şaşkınlık içinde bakanlar silkelenip düşünsünler diye belirtiyorum. Şu an çağrı 3 tılsımı satıyorum 80t istiyorum 70t teklif eden oldu mesela 7000bono yapar kendi bonolarımda var e o zaman şimdi nasıl olacak şimdi çağrı 3 sattığım için kopyacı mı olacağım envanterimde 10bin bonodan fazla olacağı için? Met23 met3 kons1ü olan herkes kopyacıdır o zaman. Def23 dikkat3 zihintoplama3 tılsımı olanlar kopyacıdır o zaman. Halley ceket 1500bono ceket reçetesi 1500bono halley Asa1500 bono Halley zırh 1500bono üretenlerin hepsi kopyacıdır o zaman. Oğuz ceket zırh kılıç üretenler kopyacıdır o zaman. Adam derdini anlatmış sizin kafalar pırıl pırıl kendinizce yargı dağıtıyorsunuz. Az mantık az zeka azıcık matematik.
Aynı şeyi konuşuyoruz arkadaşlar siz ısrarla farklı yerlere çekiyorsunuz diyorum ki bu adam 3 tane tılsım satmış olsa zaten o kadar bonosu olacak yani diyorum ki bu adamın eski tılsımı yada ürettiği tılsımı yada satın aldığı tılsımını sattıysa ve haklı olarak neden silindiğini soracak. Bu vatandaş kopya yaptı silindi iyi oldu oh tavrından sıyrılın diyorum. Sizde 3 tane tılsım satıp o parayı aldığınızda sizinde bonolarınız silinebilir o zaman sizede oh oldu demek gerekir diyorum. Ha yok ben tılsımlarımı 20t yerine eski piyasa fiyatına 400m 500m fiyatlara satarım 20t içinde kesin kopya vardır asla kabul edemem diyorsanız sonuna kadar ezmeye devam edin. Benim yada sizin bonolarınızın madenlerinizin içinde kopya olması demek bu kopyaları biz yaptık demek mi? Birileri yapmış piyasada 1 Asa üretimi 15t tutuyor ve siz kopyasız bonolarla üretim yapıyorsunuz öyle mi? O zaman atın bonolarınızı çöpe ve hiçbirşey olmamış gibi devam edin. Bu vatandaşın diyor ki bonolarım neden silindi. Siz hala bambaşka konular üzerinde fantastik fikirler yürütüyorsunuz.
- highvoltaj
- İskele Babası
Nerull hariç herkes suçludur.Bunlar dış mıihrakların oyunlarıdır.Nerull amca konuşturmuş ustalıgını.

- melihbey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Arkadaşlar parası olan herkese kopyacı damgası vurmayı kesin artık:) arkadaşlar size güzelce anlatmaya çalışmışlar lakin anlamamakta ısrar ediyorsunuz karaköy ve bonolar gelmeden önce ortalıkda 8 tılsımla gaffara giden adamlar vardı o zamanın 8 tılsımı demek bugünün 150 200 T parasına denk geliyor. O zaman bu arkadaşlarında hepsine kopyacı diyelim böyle bir mantık olabilir mi? Ben sadece Tulyum Anthemis Koni çiçeği al sat yaparak günlük 800 bonodan fazla kar edebiliyordum eminönü sunucusunda
Aynı arkadaşın anlattığı gibi 9800 bonom kayboldu. Desteğe ilettim destek veremediklerini söylediler.
Kısacası durum şu ki kopya herşeye bulaşmış durumda ve bundan soyutlanmayı başarmış 1 tane dahi oyuncu bulamassınız. Kişi bilerek ve isteyerek oyun kritik hatasını kötüye kullanmıyorsa kimsenin bişey deme hakkı yok
Herşey için desteği Nerull'u suçlamaktan vazgeçelim birazda oyuncuların kendisinde hata arıyalım. Eminimki oyuncuların bir çoğu kritik hatadan sonra kopyalan 100 bonoyu ya 100 bonodan ne olacak diyip kullanıyordur
Kısacası durum şu ki kopya herşeye bulaşmış durumda ve bundan soyutlanmayı başarmış 1 tane dahi oyuncu bulamassınız. Kişi bilerek ve isteyerek oyun kritik hatasını kötüye kullanmıyorsa kimsenin bişey deme hakkı yok
Herşey için desteği Nerull'u suçlamaktan vazgeçelim birazda oyuncuların kendisinde hata arıyalım. Eminimki oyuncuların bir çoğu kritik hatadan sonra kopyalan 100 bonoyu ya 100 bonodan ne olacak diyip kullanıyordur
Karaköy
Ultron
Megatron
- highvoltaj
- İskele Babası
Mesajlarımdaki ironiyi anlayaman oyunculara nerull amca az bile yapmıştır.Ben dahil herkese ban vermesini istiyorum geregini arz ederim. 
Bu sorunun gerçek çözümü rastgele insanların bonosunu silmek değil. Artık oyundaki bonolar da tamamen geri alınamaz. Bu durumda bazı kullanıcılar maalesef ki mağdur olacak ama bu mağduriyet tüm kişilerin tüm varlığını kaybetmesi şeklinde olmamalı. Kopyayı yapanların ceza almasını herkes kabul eder ancak piyasanın düzeltilmesi lazım. Örnek veriyorum herkesin parası 10 kat düşürülür 10t olan materyalin değeri 1t'ye düşer az da olsa denge tutturulmuş olur ama burada büyük bir acımasızlık yapılmış.