15t'ye reçete satıyorsunuz ne demek 11bin bono ne ?
Eminönü sunucusunda bütün bonolarım silinmiş
Re: Eminönü sunucusunda bütün bonolarım silinmiş
Bi'şey demek istiyorum
11k bono nedir ? 10m olan mı 1m olan mı ?
- highvoltaj
- İskele Babası
Adam sunucuyu sırtlamış götürüyor hala 11k bono ne diyor.
SOBEE'S GAMERS ARE NOT FREEDOM.BUT NİCE DAYS İS NEAR.TYRANNY WİLL DOWN 
- pegasusejder2
- Sahaf Yardımcısı
Gördüğümüz üzere kopya yapan feci kaybetmiş ve sonra gelmiş burada site ediyor. Kopya yapıp 11k bono yap piyasa değerleri fırlasın ceza çekince ilk iş burada yöneticilere sitem etmek olsun öyle güzel bir dünya yok maalesef. Bunu sadece senin için demiyorum kopya yapıp 10k 20k 30k bono yapan herkese için diyorum. Kopya yapanların hepsinin bonosu şöyle bi sıfırlansın da milleti haksız yere sömürmenin cezasını çeksinler
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lord Of Light
Sen ne diyorsun ya. Millette gani gani bono var. Sanırsam tılsım fiyatlarının farkında değilsiniz. 11 bin bono ne diyorsunuz. 11 bin bono piyasaya göre hesaplarsam 400 tl gibi bişe çıkıyor. Sanarsınoz 40 bin tl lik bono var.pegasusejder2 yazdı: ↑06 Nis 2020 10:20Gördüğümüz üzere kopya yapan feci kaybetmiş ve sonra gelmiş burada site ediyor. Kopya yapıp 11k bono yap piyasa değerleri fırlasın ceza çekince ilk iş burada yöneticilere sitem etmek olsun öyle güzel bir dünya yok maalesef. Bunu sadece senin için demiyorum kopya yapıp 10k 20k 30k bono yapan herkese için diyorum. Kopya yapanların hepsinin bonosu şöyle bi sıfırlansın da milleti haksız yere sömürmenin cezasını çeksinler
- Lexoqe
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lord Of Light
Bakın bu işin sonu yok. Oyunda real anlaşmalar da var. Bu devlet sırrı değil yani. Kimse burada safı oynamasın. Bu piyasa bütün sunucularda hemen hemen aynı. Bir madenden 5000 tane var. Bonodan 10000 tane var. Bu devlet sırrı değil. Var yani. EE arkadaş benim satıp karşılığında aldığım bonolar ne diye ne siliniyor? Benim bu bonolara verdiğim karşılığı kim ödeyecek? Kimse mi? Lanet olsun böyle oyuna. Yıllardır oynadım başıma ilk kez böyle bir iey geliyor. Oyun parası da gerçek paramız da emektir. Biz kimseden bir şey çalmadık. Kopya nedir bilmem.Lexoqe yazdı: ↑06 Nis 2020 11:09Sen ne diyorsun ya. Millette gani gani bono var. Sanırsam tılsım fiyatlarının farkında değilsiniz. 11 bin bono ne diyorsunuz. 11 bin bono piyasaya göre hesaplarsam 400 tl gibi bişe çıkıyor. Sanarsınoz 40 bin tl lik bono var.pegasusejder2 yazdı: ↑06 Nis 2020 10:20Gördüğümüz üzere kopya yapan feci kaybetmiş ve sonra gelmiş burada site ediyor. Kopya yapıp 11k bono yap piyasa değerleri fırlasın ceza çekince ilk iş burada yöneticilere sitem etmek olsun öyle güzel bir dünya yok maalesef. Bunu sadece senin için demiyorum kopya yapıp 10k 20k 30k bono yapan herkese için diyorum. Kopya yapanların hepsinin bonosu şöyle bi sıfırlansın da milleti haksız yere sömürmenin cezasını çeksinler
En son AhiEvran tarafından 06 Nis 2020 16:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerikli alıntı düzenlenmiştir.
Sebep: Argo içerikli alıntı düzenlenmiştir.
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Diğer sunuculara da operasyon çekilmesi yakındır. Charlardaki bonoları bozdurun acil.
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
Bizim olmadığımız masa yok.
İyi günler sizin bu yeni görev etkinliginizde otun kapanıp acıyordunuz o sıra hiç bir alış veriş yapmadan hatta çarı yeni sunucuya atıgım büyücüm 12 savaşcımın 2 tılsımı gitti ve destekten gelen cevap o hataları telafi edemiyoruz bunula ilgilenmenizi istiyorum
-
- İskele Babası
- Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD
Oyunda Kopya diye bir şey yok. Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok. Yönetim kopya işini çok iyi yönetti. Çalışmalarından dolayı başta Nerull olmak üzere herkese teşekkürler. Her gün eminönü sunucusunda en az 2 kere oyun sararsa ve hata verirse bunu yapan da oyuncular oluyorsa azcık yazılım bilen bu işlerden anlayanların oyunun içinden geçtiği süreçte şu oyundan bir şey beklemeyin artık. İnsanlar istemeden kopya yapıyor. Alışveriş yapıyorsun çat geri sarıyor kopya yapıyorsun. Çözüm basit Çözüm bende Bugsuz Yaşam Derneği. Bug kesenler kazanacak.