Eminönü sunucusunda bütün bonolarım silinmiş

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Lexoqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lord Of Light

Re: Eminönü sunucusunda bütün bonolarım silinmiş

Mesaj gönderen Lexoqe »

Cheteenx yazdı: 06 Nis 2020 04:01 100 bono 200 olsa neyde 11 bin bono be kardeşim
15t'ye reçete satıyorsunuz ne demek 11bin bono ne ? :)
Kullanıcı avatarı
Sonne
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Karaköy
Lonca: Epur Si Muove

Mesaj gönderen Sonne »

Bi'şey demek istiyorum :relaxed: 11k bono nedir ? 10m olan mı 1m olan mı ?
Resim

Anka
hercai
JillValentine

Karaköy
SOSYOLOG
rosenrot
<Eppur Si Muove>
Kullanıcı avatarı
highvoltaj
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen highvoltaj »

Adam sunucuyu sırtlamış götürüyor hala 11k bono ne diyor.
SOBEE'S GAMERS ARE NOT FREEDOM.BUT NİCE DAYS İS NEAR.TYRANNY WİLL DOWN B-)
Kullanıcı avatarı
pegasusejder2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen pegasusejder2 »

Lexoqe yazdı: 06 Nis 2020 00:22 Bana kimse kopyadan bahsetmesin. Kopya yapan kazanıyor emeği ile alan kaybediyor.
Gördüğümüz üzere kopya yapan feci kaybetmiş ve sonra gelmiş burada site ediyor. Kopya yapıp 11k bono yap piyasa değerleri fırlasın ceza çekince ilk iş burada yöneticilere sitem etmek olsun öyle güzel bir dünya yok maalesef. Bunu sadece senin için demiyorum kopya yapıp 10k 20k 30k bono yapan herkese için diyorum. Kopya yapanların hepsinin bonosu şöyle bi sıfırlansın da milleti haksız yere sömürmenin cezasını çeksinler
Kullanıcı avatarı
Lexoqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Lexoqe »

pegasusejder2 yazdı: 06 Nis 2020 10:20
Lexoqe yazdı: 06 Nis 2020 00:22 Bana kimse kopyadan bahsetmesin. Kopya yapan kazanıyor emeği ile alan kaybediyor.
Gördüğümüz üzere kopya yapan feci kaybetmiş ve sonra gelmiş burada site ediyor. Kopya yapıp 11k bono yap piyasa değerleri fırlasın ceza çekince ilk iş burada yöneticilere sitem etmek olsun öyle güzel bir dünya yok maalesef. Bunu sadece senin için demiyorum kopya yapıp 10k 20k 30k bono yapan herkese için diyorum. Kopya yapanların hepsinin bonosu şöyle bi sıfırlansın da milleti haksız yere sömürmenin cezasını çeksinler
Sen ne diyorsun ya. Millette gani gani bono var. Sanırsam tılsım fiyatlarının farkında değilsiniz. 11 bin bono ne diyorsunuz. 11 bin bono piyasaya göre hesaplarsam 400 tl gibi bişe çıkıyor. Sanarsınoz 40 bin tl lik bono var.
Kullanıcı avatarı
Lexoqe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Lexoqe »

Lexoqe yazdı: 06 Nis 2020 11:09
pegasusejder2 yazdı: 06 Nis 2020 10:20
Sen ne diyorsun ya. Millette gani gani bono var. Sanırsam tılsım fiyatlarının farkında değilsiniz. 11 bin bono ne diyorsunuz. 11 bin bono piyasaya göre hesaplarsam 400 tl gibi bişe çıkıyor. Sanarsınoz 40 bin tl lik bono var.
Bakın bu işin sonu yok. Oyunda real anlaşmalar da var. Bu devlet sırrı değil yani. Kimse burada safı oynamasın. Bu piyasa bütün sunucularda hemen hemen aynı. Bir madenden 5000 tane var. Bonodan 10000 tane var. Bu devlet sırrı değil. Var yani. EE arkadaş benim satıp karşılığında aldığım bonolar ne diye ne siliniyor? Benim bu bonolara verdiğim karşılığı kim ödeyecek? Kimse mi? Lanet olsun böyle oyuna. Yıllardır oynadım başıma ilk kez böyle bir iey geliyor. Oyun parası da gerçek paramız da emektir. Biz kimseden bir şey çalmadık. Kopya nedir bilmem.
En son AhiEvran tarafından 06 Nis 2020 16:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Argo içerikli alıntı düzenlenmiştir.
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Diğer sunuculara da operasyon çekilmesi yakındır. Charlardaki bonoları bozdurun acil.
Kullanıcı avatarı
turkneferi
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen turkneferi »

JigZaguLa yazdı: 06 Nis 2020 23:18 Diğer sunuculara da operasyon çekilmesi yakındır. Charlardaki bonoları bozdurun acil.
Bizim olmadığımız masa yok.
Resim
Memo27
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Memo27 »

İyi günler sizin bu yeni görev etkinliginizde otun kapanıp acıyordunuz o sıra hiç bir alış veriş yapmadan hatta çarı yeni sunucuya atıgım büyücüm 12 savaşcımın 2 tılsımı gitti ve destekten gelen cevap o hataları telafi edemiyoruz bunula ilgilenmenizi istiyorum
MkAxIZDIRAP
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD

Mesaj gönderen MkAxIZDIRAP »

Lexoqe yazdı: 06 Nis 2020 00:21 11.641 tane vardı.
Oyunda Kopya diye bir şey yok. Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok. Yönetim kopya işini çok iyi yönetti. Çalışmalarından dolayı başta Nerull olmak üzere herkese teşekkürler. Her gün eminönü sunucusunda en az 2 kere oyun sararsa ve hata verirse bunu yapan da oyuncular oluyorsa azcık yazılım bilen bu işlerden anlayanların oyunun içinden geçtiği süreçte şu oyundan bir şey beklemeyin artık. İnsanlar istemeden kopya yapıyor. Alışveriş yapıyorsun çat geri sarıyor kopya yapıyorsun. Çözüm basit Çözüm bende Bugsuz Yaşam Derneği. Bug kesenler kazanacak.

“Genel Sohbet” sayfasına dön