İnsanların Birbiriyle Derdi
- Boludanoyuncu
 - FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
 - Klan: Lodos

İnsanların Birbiriyle Derdi
Herhangi bir boss kesiminde slotlar buglanınca birileri gelio inadına kesiyor.Bu Loncaya kesim yasak deniyor.Biz burda 10-11 kişi ise boş yere zaman kaybına uğruyoruz.Birbirleri ile dertleri nedir ? İnsanlar oyunun hakimi mi ? 

Re: İnsanların Birbiriyle Derdi
Oyunda yapacak bir şey olmadığı için ego tatminine çalışıyorlar. Az daha abartınca karşı kalana geçip birbirlerini keseni görebilirsin.

Bu tür hastalıklı 12 18 yaş aralığındaki bordo klavye bereliler gerçek hayatta hiçbir başarısı olmayan egolarını sadece oyundaki insanları rahatsız ederek tatmin eden ''kişilerdir''. Eminönü'nde de var bi tane adı sözde ''ızdırap''  
  Baksak karakterlerini bugdan yararlanıp boss keserek dizmiştir. 

- Darkxfearless
 - Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı

- 
				MkAxIZDIRAP
 - İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD

Ben de duydum Eminönünde varmış öyle biri ama 54 levelmiş. Gaffar itemli olduğundan Gaffarı buglu kestiğini düşünmüyorum. Bug ihbar hattı için ''Bugsuz Yaşam Derneği'' loncasına başvurunuz.Sonne yazdı: ↑02 Nis 2020 20:43 Bu tür hastalıklı 12 18 yaş aralığındaki bordo klavye bereliler gerçek hayatta hiçbir başarısı olmayan egolarını sadece oyundaki insanları rahatsız ederek tatmin eden ''kişilerdir''. Eminönü'nde de var bi tane adı sözde ''ızdırap''Baksak karakterlerini bugdan yararlanıp boss keserek dizmiştir.
Konuyu mükemmel bir şekilde anlatmışsınızSonne yazdı: ↑02 Nis 2020 20:43 Bu tür hastalıklı 12 18 yaş aralığındaki bordo klavye bereliler gerçek hayatta hiçbir başarısı olmayan egolarını sadece oyundaki insanları rahatsız ederek tatmin eden ''kişilerdir''. Eminönü'nde de var bi tane adı sözde ''ızdırap''Baksak karakterlerini bugdan yararlanıp boss keserek dizmiştir.
Çok güzel tanımlamış kardeşim benim..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.

ÖZGÜR FİLİSTİN  

- KarakuleGFB
 - Sahaf Yardımcısı

coronadan sonra gene orta da boş boş gezip, birbirlerine bakarlar. Boş ver. MMORPG öldüren en büyük etmenler zaman ve lonca sistemidir. İnsanlar Lonca ayağına mafya kesilir.

Lonca oyuna çok büyük gruplaşmalar getirdi. Bireyselliği bitirdi gb’ler ile birlikte.KarakuleGFB yazdı: ↑03 Nis 2020 17:50 coronadan sonra gene orta da boş boş gezip, birbirlerine bakarlar. Boş ver. MMORPG öldüren en büyük etmenler zaman ve lonca sistemidir. İnsanlar Lonca ayağına mafya kesilir.
Oyun çıktıktan 7-8 sene sonra geldi. Hiç gelmeseydi daha iyi.
Oyun en son ki güncelleme ile kurtulurdu ama bence oyuncular iyi dinlenilmedi. Burda topluluk geliştiricisi bir dinledi iki boşverdi. Önemsediği tek şey açık alandı gb yerine karaköyün ama biz yetenek dedik,efsun dedik,denge dedik,bireysellik dedik. İnsanlar 39 gibi olabilir mi diye baktı tekrar oyuna ama olmadı.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.

- 
				MkAxIZDIRAP
 - İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
 - Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD

Evet ben de çok söyledim. Gmler kızar dediler.Oyunda yenilik istiyorsan dediler al dedi oyuncuları da dedi al dedi git dedi hangi oyunu oynuyacaksınız oyna dedi.KraToSs yazdı: ↑03 Nis 2020 18:29Lonca oyuna çok büyük gruplaşmalar getirdi. Bireyselliği bitirdi gb’ler ile birlikte.KarakuleGFB yazdı: ↑03 Nis 2020 17:50 coronadan sonra gene orta da boş boş gezip, birbirlerine bakarlar. Boş ver. MMORPG öldüren en büyük etmenler zaman ve lonca sistemidir. İnsanlar Lonca ayağına mafya kesilir.
Oyun çıktıktan 7-8 sene sonra geldi. Hiç gelmeseydi daha iyi.
Oyun en son ki güncelleme ile kurtulurdu ama bence oyuncular iyi dinlenilmedi. Burda topluluk geliştiricisi bir dinledi iki boşverdi. Önemsediği tek şey açık alandı gb yerine karaköyün ama biz yetenek dedik,efsun dedik,denge dedik,bireysellik dedik. İnsanlar 39 gibi olabilir mi diye baktı tekrar oyuna ama olmadı.