İstihbarat[55] görevi
- buse1
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Paha Biçilmez
Re: İstihbarat[55] görevi
Doğma süreleri düşürülmeli
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Komutandan konuşun görev veriyor düşrüdm 4 adet
Biri 20 iksir veriyor ödül olarak yazdı oyunda ama değmez öyleyse. Pek inanmadım
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Her kafadan bir ses çıkıyor, benimde tahminime göre sentetik veya mikroçip verecek

Valla ödülü çok merak ettim ama herkes birbirne ks atıyor,küfür ediyor,sinirlendim çıktım
. Süreler düşürülürse daha güzel olabilir tabi.
Görev açıklamasında ödül büyük yazması çok dikkatimi çekti ama bitirmiş olmaları mümkün değil şimdiye kadar
- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
2020 yi olaylarına uygun olarak Kocaman bir meteor parçası verilir sanki.

Son..
İkisi de olmaz sınıfa özel ödül diyor. Bunlar sınıfa özel değil materyal bunlar. Sınıfa özel hediye ise bu item olur. Oyunda olan item vermeleri saçma olur çünkü full ve fulle yakın bir sürü insan var onlar boşa yapmış olurlar görevleri. Geriye iki seçenek kalıyor takı ve gözlük. Ben mor takı setine basıyorum paramıBunudaBanlayin yazdı: ↑01 Nis 2020 18:29Her kafadan bir ses çıkıyor, benimde tahminime göre sentetik veya mikroçip verecek![]()
Everything is about math just math
görevi yapanınız var mı ? ödüller falan hakkında bilgi vericek var mıdır
Mikroçip veya sentetik vermez. Her sınıfa özel diyor eşya veriyor efsunlu.BunudaBanlayin yazdı: ↑01 Nis 2020 18:29Her kafadan bir ses çıkıyor, benimde tahminime göre sentetik veya mikroçip verecek![]()
İyi forumlar.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.