Selamlar,malum evde kaldık canımız sıkılınca yine sardık bu oyunaa...
Bu oyundaki atma sorunu nasıl çözülüyor,çözümü falan bulundu mu yani?
Birde plus falan çekmeli miyiz oyun sarar mı oynanır mı ?
Fikrinizi almalıyım
Fikrinizi almalıyım
ExqosA
- IFonQzrail
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: YENİ SUNUCU İSTİYORUZ
Re: Fikrinizi almalıyım
Atmadan kastın oyundan düşmek ise halen bazı bölgelerde düşüyorum ,düşüyoruz
Yeni bir karakter kasıyorsan plus paket yerine çemberlitaş kutu almanı tavsiye ederim. İçinde +5 yetenek , kasa erişimi lonca lisansı ve 3 aylık plus paket var işini fazlasıyla görür. Oyunda level , değerli maden , önemli alışveriş gibi şeylerden sonra esc atmanı tavsiye ederim. Oyun bazen geri sarabiliyor ve 3 4 saatlik emeğin boşa gidebiliyor. Bol şans.
Yeni bir karakter kasıyorsan plus paket yerine çemberlitaş kutu almanı tavsiye ederim. İçinde +5 yetenek , kasa erişimi lonca lisansı ve 3 aylık plus paket var işini fazlasıyla görür. Oyunda level , değerli maden , önemli alışveriş gibi şeylerden sonra esc atmanı tavsiye ederim. Oyun bazen geri sarabiliyor ve 3 4 saatlik emeğin boşa gidebiliyor. Bol şans.
Oyunu can çekişerek oynuyoruz. Büyük Hol'e giremiyorsun ama Karaköy'e girebilen karakterin varsa son girdiğimde orada sorun olmuyordu.
-
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Oyunun yıl dönümü olan 1 Nisan'da yüksek ihtimalle olacak.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Herkese Selam
Oyuna yeni başladım ve çok şey değişmiş bonolar gelmiş ve bu bonolar bilindiğ gibi kötü kullanıma yol açmış
alışverişlerde bono kullanma zorunluğu gibi bişey gelmiş nakit para dönmüyor her hangi bi alışverişte bu kötü amaçlı şey den nasıl koruna biliriz ve hesaplarımız risk altında mı ?
Teşekkür ederim.
Oyuna yeni başladım ve çok şey değişmiş bonolar gelmiş ve bu bonolar bilindiğ gibi kötü kullanıma yol açmış
alışverişlerde bono kullanma zorunluğu gibi bişey gelmiş nakit para dönmüyor her hangi bi alışverişte bu kötü amaçlı şey den nasıl koruna biliriz ve hesaplarımız risk altında mı ?
Teşekkür ederim.
Karaköye geldik yavaş yavaş şifacı karakterimizi kasıyoruz
Karaköy bosslarını keserken farklı taktiklerle kesildiğini gördüm. Mesela tek direnç açanlar var 2 tank kesenler var vs.
Ben şimdi şifacı olarak karaköy bossları için yeteneklerini nasıl vermeliyim gruplarda ne aranıyor extra yapmam gerekenleri söylerseniz sevinirim.
Karaköy bosslarını keserken farklı taktiklerle kesildiğini gördüm. Mesela tek direnç açanlar var 2 tank kesenler var vs.
Ben şimdi şifacı olarak karaköy bossları için yeteneklerini nasıl vermeliyim gruplarda ne aranıyor extra yapmam gerekenleri söylerseniz sevinirim.
Bende oyuna geri döndüm ama sanırım oyunda bir Kac aksilik devam ediyor umarım sorunlar giderilir.
-
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Bugsuz Yaşam Derneği-BYD
Oyundan atma sorununun %100 tam çözümü için oyuna girmeyeceksin. (Denendi çalışıyor). Başka çözümü şu ana kadar bulunmadı.
Oyun eskiden sarardı güzel ortam vardı. Şimdi yine sarıyor fakat oyun çökmesiyle sarıyor. Emekler çöp olurken kopyacılar göbek atıyor. O eski halinden eser yok şimdi ikv
Oyun eskiden sarardı güzel ortam vardı. Şimdi yine sarıyor fakat oyun çökmesiyle sarıyor. Emekler çöp olurken kopyacılar göbek atıyor. O eski halinden eser yok şimdi ikv