Bir Şeyler Oluyor (Silme Bu Başlığı)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
BOLDTIME
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Bir Şeyler Oluyor (Silme Bu Başlığı)

Mesaj gönderen BOLDTIME »

Arkadaşlar destek üzerinden oyunda yaşadığımız çoğu zaman sorunları çözdüğümüz bazı olayları, kişileri ve davranışları rahatlıkla şikayet edebiliyoruz. Genellikle yardımcı olmaya çalışıyorlar ama onlarında elinde olmayan durumlarda geri dönüş neden yapılamıyor? Neler oluyor?
- Bir karakter için 17.02.2020 tarihinde kopyadan dolayı şikayette bulunuyorum kı şahsiyeti gayet iyi tanıyorum, her gün bir şeyler satıyor amaç hiç aldığını görmüyoruz bütün karakterlerini bildiğim bir şahsiyet , şikayet edilen tarihte küçük levelli bir karakter ile alışverişini yakalıyorum video eşliğinde gönderiyorum gelen cevap olarak "Bildiriminizin detaylı incelenmesi adına bir üst birimlere yönlendirilmiştir. Yapılacak incelemeler sonrasında ceza gerektirecek bir husus bulunması durumunda gerekli moderasyon uygulanmaktadır. Bu süre zarfında aynı kullanıcı ile alakalı tekrar bildirimde bulunmanıza gerek olmadığı gibi yapılan işlemler ile ilgili bilgi paylaşımı yapılmamaktadır." eyvallah diyoruz inceleyin diyoruz cevapta vermeyin tamam diyoruz ama incelendikten Sonra işlem uygulanmıyor. Nihat Özpaya soruyorum bugüne kadar kimleri mahkemeye verdin? Oyunu düzeltemiyorsanız yabancı bir şirkete satın duyduğum o kı talepte çokmuş oyuna insanları kollamayı bırakın
Kullanıcı avatarı
fatih343
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Bir Şeyler Oluyor (Silme Bu Başlığı)

Mesaj gönderen fatih343 »

Kardeşim ne Nihat nede herhangi bir gm, oyundaki açıklar helede bu oyunun kendi açığı yani kodlamasından , networkten, sunucudan artık ne sebep olursa olsun şikayet edemez. Şöyle bir örnek vereyim sana X bankası bir ara dolar kurunu hatalı girdi yanlış hatırlamıyorsam 1 lira 1 dolar gibiydi ve hata düzeltilene kadar mobil bankacılık üzerinden bir sürü insan dolar almış banka bunları ne geri alabildi nede şikayet edebildi çünkü kendi açığıydı.

Forumda ki bazı çok bilen arkadaşlar bu konuda biraz araştırma yapabilirler ki onlar hala bunu açığı oyuncuları suçlayarak eleştiriyor ...
Resim
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Bir Şeyler Oluyor (Silme Bu Başlığı)

Mesaj gönderen Esadullah »

Birazdan konu silinir
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Etkileşim” sayfasına dön